Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nvidia'nın ki direkt son sürüme güncelliyor. belki eski sürüme dönmek fayda getirebilir.
  • ASUS Strix G731 - 17.3 Inch Full HD Gaming Laptop - Intel i5-9300H, Nvidia GeForce GTX 1650 4GB, 8GB RAM, 512GB NMVe PCI-e SSD, Windows 10)

Linkteki 17.3 modelini almayi dusunuyorum. Sizce deger mi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuckySlevin kullanıcısına yanıt
    6344 lira ediyor. ekstra masraf yoksa. değmek ne kelime.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    7100 TL yapiyor hocam bana gelisi. 17.3 inch ekran mantikli olur mu acaba? Sarj suresi cok kisalir gibi geliyor.

• Hocam ürün güzel fakat şuan malum coronadan dolayı sevkiyatı geçilebilir birde yeni vergiler geldi ve yenileride gelebilir ,beklediğinizden daha fazla ödeyebilirsiniz bu durumda sizi uzebilir ,tabiki siz bilirsiniz nihayetinde.

• LuckySlevin kullanıcısına yanıt
    zaten o kadar da uzun bir batarya kullanım süresi yok. geniş ekran seviyorsanız mantıklı olur bu arada 7100 lira hala çok iyi fiyata 17 inç bir laptop için. aceleniz yoksa daha da düşer ama şuan alacaksanız türkiyede daha iyi alternatif fiyat olacağını zannetmiyorum. bir arkadaşım için de 7bin civarına laptop bakıyoruz ve bulabildiğimiz tek şey çöp :)
    Hocam yeni gelen Asus TUF lara bakmadınız mı? Ben onları gördükten sonra keşke bekleseymişim der gibi oldum ama ROG temasını tasarımını beğendiğim için hatta sadece ROG ismi için bile yine elimdekini tercih ederdim diye düşündüm.

• Trepeci T kullanıcısına yanıt
    daha çok hafif, bataryası uzun giden, çerçevesi ince ve paneli kaliteli bir de sessiz bir şeyler bakıyoruz. asus ağır baya. hafif olanları da çok pahalı. vivobook vs.

kendi bilgisayarım için diyorsanız da zaten beklersek her ay daha iyisi ve yenisi geliyor. deliririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 27 Mayıs 2020; 21:0:14 >
    Sizinki nerdeyse 1 yıl olacak hocam galiba. Nasıl memnun musunuz hâlâ kaç sene daha götürür bu PC güncel oyunları? Sistem toplama gruplarına bakıyorum millet canavar gibi parça topluyor bizimki onların yanında devede kulak resmen

valla 1-2 sene daha medium falan takılırız sonra gümleriz gibime geliyor ama bakalım. bannerlord, mortal kombat 11, çıktığında dying light 2, bf5, csgo bir de eu4 oynarım ben daha 3-4 sene anca sıkılırım bunlardan. sonrasında da mezun olur yeni bir laptop alırız artık.

valla millet topluyor hep 1660ti, 1660 super ve 2060 superli masaüstüleri uygun fiyata ama öğrencilikte ne yazık ki masaüstü olmuyor mecbur laptop. laptop da bu kadar oluyor.

hizliresim.com
    Ekran Görüntüsü (17) - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/8YTkq8
    şu sağdakileri eritmek bi 3-4 yıl alır dediğim gibi.

memnunum. bir ara anakartı yaktım ama tamamen benim suçumdu hoparlor falan cızırdıryordu onları yaptırdım şuan akarı kokarı yok takılıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 27 Mayıs 2020; 23:1:49 >

Aynen hocam zaten okul döneminde derslerden dolayı oyuna pek vakit kalmıyor. Yazın da havalar sıcak dışarı falan çıkıp geziyorsun anca biter sıkılırsın zaten. Bf 5 i satın mı aldınız yoksa torrentten mi indirdiniz?

singleplayer i 1.5 saat falan suruyor. multi oynuyorum. guzel oyun tavsiye ederim.

Hocam daha önceki mesajlarda sormuştum ama görmediniz sanırım. Coil whine sorunu için hiç servisle iletişime geçtiniz mi? İlerde bu ses artış gösterdiğinde değişim veya onarım yapabilirler mi?

beni aramışlardı bir keresinde sormuştum. modellerin neredeyse hepsinde var. teyit ettim ben de. 3-4 arkadaşımda da laptop var yeni hepsinin işlemcisinden geliyor o ses. değişim yapıp yapmadıklarını sormadım ama değiştireceklerinde de muhtemelen o ses olacak. maille sorabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 29 Mayıs 2020; 17:47:29 >
    Ekran kartından gelmesi gerekmiyor mu hocam? Ben öyle biliyorum.

benim ki işlemciden geliyor. ekran kartından gelse ekran kartı çalıştığında gelirdi
    Yani bilemiyorum hocam. Bende PC ilk açıldığında gayet net bir şekilde duyuluyor daha sonra azalıyor ama fan sessiz moddayken kulağı hoparlörün kısma biraz götürüp dinlersen duyuluyor yine oyuna girince fan performans moda geçtiği için hiç duyulmuyor zaten. Şimdi açılışta net şekilde duyulduğu için işlemci oluyor galiba benimki de. Oyun dışında Nvidia çalışmıyor çünkü değil mi?

yok çalışmıyor. entegre grafik kartı genelde çalışıyor
  • Arkadaşlar CPU sıcaklığınız kaç derecelerde seyrediyor genellikle? Cihazı kasım ayından beri kullanıyorum aldığımdan beri ortam sıcaklığı fark etmeksizin CPU 90-97 dereceleri arasında geziyordu hep. Undervolt işlemi uyguladım sıcaklıklar hala 90 derecenin üzerini görebiliyor zaman zaman. Bu model muadillerine göre birkaç derece daha fazla ısınıyor sanki. Ya da benim cihazda sıkıntı var çözemedim.
  • schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    GTA5, BF5, Far Cry4, PUBG Mobile gibi oyunlarda deneme fırsatım oldu. Undervolt var. Soğutucu bağlı ve yerden bayağı yüksek (standlı soğutucum var). Bu halde ben 70 dereceyi geçtiğini hiç görmedim. Genelde 60-65 derecelerde seyrediyor, oyununa göre değişiyor. Genelde performans modunda kullanıyorum ben.

İlk laptopu aldığımda undervolt yokken ve soğutucum yokken, direk masanın üzerinde idi ve Watchdogs 2 kurmuştum o zaman 80-90 dereceleri falan görüyordu, o günden sonra o değerleri hiç görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.