Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vantilatör varsa ortasındaki çubuk ile bağlantısını biraz gevşetin boşa çıksın. öyle çalıştırın. çıksan ses o ses.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Bendeki ses daha çok trrrrr diye gelen bir ses ama nedense yüksek devirlerde sıkıntı yok. Verelim bakalım servise.
    Hocam çok teşekkürler bütün 1 yılı kısaca açıklamasınız şuan aklımdaki sorununun cevabını aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , aynı bilgisayarı kullanıyorum alalı 1 hafta olmak üzere aklıma takılan bir konuyu paylaşmak istedim.

Görselde görüldüğü gibi boşluk tuşu sizde de böyle ışıksız mi?

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11x kullanıcısına yanıt
    Evet hocam buzul mavisi olan modeli aldım ben de. 3 gün falan oluyor ışıksız boşluk tuşu. Benim size sormak istediğim başka bir soru var. PC açılışta sizde de ekran gidip geliyor mu? Ve bende oyunlarda da 1 sefer olmak üzere ekran gidip geliyor LoL ve GTA 5 oynadım şuana kadar GTA da 1 kere ekran gidip geldi LoL de de 1 kere oldu galiba tam hatırlamıyorum. İnternetten araştırdığımda çözünürlük ve grafik ayarlamak için PC nin öyle bir şey yapabileceğini okudum LoL de orta ayarlarda oynarken ekranın gidip gelmesinden sonra grafikler en üste alınmıştı. GTA da grafik ayarları değişmedi gördüğüm kadarıyla ama sanki gölge ve parlaklık ayarı değişmişti gidip gelmeden sonra. Bu olaylar yüzüne PC ye bir türlü ısınamadım. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?

• Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , ben dediğiniz sorunları yaşamadım oyunları kurmadan önce ekran kartını ve diğer driverları güncellemiştim.

İsterseniz güncellemeyi deneyin

Benim ışıklar ile problemim oluşmuştu omlarında driverlarını sabah silip tekrar kurdum normale döndü gibi şuanlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11x kullanıcısına yanıt
    Sebebi ne olabilir bu ekranın gidip gelmesinin? Normal durumda olmuyor oyunlar açık olduğunda oluyor. Az önce de LoL istemcisi açıktı maç yeni bitmişti yine ekran gidip geldi. Cidden can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Ayrıca sizde PC ilk açıldığında da mı ekran gidip gelmiyor?

• arkadaşlar coil whine sorunu için bir çözüm olmadığını okumuştum ama şöyle bir videoya denk geldim deneyen oldu mu hiç? yorumlarda çoğu kişi işe yaradığını söylemiş ve modelleri de rog strix g serisinden.
    David GRadyoutube
    How to fix Coil Whine annoying sound of Asus Gaming laptop
    https://www.youtube.com/watch?v=sKjw-uShTlo

Ben denedim hocam, kesmiyor tamamen ama azalttığı kesin. Üstüne bir de işlemci güç yönetiminden max işlemci perfprmansını %99 yaptım. Şu an coil whine'dan yana pek şikayetim yok ama fan sesi can sıkıyor.
  • Hocam sizde de PC ilk açıldığında ve oyunlarda ekranda gidip gelme sorunu var mı?

Yok hocam ben x571gt kullanıyorum.

ben denedim ama bir şey değişmedi.
    ben de dururken ses çıkmıyor sadece fareyi oynatırken ses geliyor. nasıl çözeceğimi bulamadım bir türlü.
    Hocam coil whine diye tabir ettiğimiz ses sinek vızıltısı gibi bir akım sesi mi? Bende genelde ortam çok sessizken ve fan da sessiz moddayken duyuluyor net bir şekilde. Zaten bu sorunu bilerek aldım bilgisayarı çok dert etmiyorum. Yine de sorunu biraz olsun çözebilsek iyi olur. Benim asıl sorunum bilgisayarın ilk açılışta ve oyunlarda ekranın kararıp geri gelmesi. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum donanımsal olsa sadece oyunlarda olmazdı. Şu sorunu halletsem hiçbir sorun kalmayacak benim açımdan. Ayrıca bu kronik fan sorununu fena kafaya taktım ben her absürt bir seste fandan mı geldi acaba diye kontrol ediyorum manyak etti beni bu bilgisayar

sinek vızıltısı değil hocam. mekanik bir ses rahatsız edici derecede yüksek. fan sesi olursa anlarsınız kafaya takmayın o kadar sıkıntı bir şey değil o.
    Сергій Луценкоyoutube
    HP Spectre X360 15t-bl100 coil whine
    https://www.youtube.com/watch?v=uiBgNfO_t9g
    buradaki gibi ama daha mekanik benim ki. ekran kapanma sorununu bilemiyorum :( servise mi danışsanız.

Ben yanlış tabir etmişim hocam sesi. Benimki de aynen o şekilde ama videodakinin sesi çok yüksek. Benim ki ondan bayağı az ve bilgisayarı prizden çıkarınca azalıyor. Önceki sayfalarda bahsetmişsiniz siz de galiba. Sizinki de o derece yüksekse sesi gerçekten çok can sıkıcı bir durumdadır. Kafayı yerdim ben. Servise yollansa coil whine için bir şey yapamıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 25 Mayıs 2020; 19:55:16 >
    Hocam bu ekranın gidip gelmesi olayının Nvidia sürücüsünü ben alır almaz son sürüme güncellenmiştim. Dolayısıyla yüklediğim tüm oyunlarda bu oldu. Sürücüyü temiz bir şekilde kaldırıp tekrar kurmak istiyorum ama myasus uygulamasından mı indireyim yoksa Nvidia sitesinden mi? My Asus uygulamasında olan sürümle Nvidia sitesinde olan son sürümle arasında 6 ay zaman farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 25 Mayıs 2020; 21:17:19 >
    Oyunun çözünürlüğü ile masaüstü ekranının çözünürlüğü aynı mı,
    Ben başka bi Asus ta oyun akıcı olsun diye düşürmüştüm çözünürlüğü, pc masa üstüne dönerken ayar yapmak için ekran gidip geliyordu, aynı yaptım düzeldi

Hangisi en güncelse onu kurun,
    Nvidia exprerience yi yükleyince zaten kendi otomatik en güncel driveri bulur, temizkurulum yaptırtır,

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.