Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB MODELİ
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermiş olduğunuz yanıt için çok teşekkürler. Fiyatı Sahibinden, forum ve letgo ya bakarak uygun tutmaya çalıştım ama 5 dakika içerisinde 3 tane mesaj gelip hala fiyatı öldürmeye çalışanlar olduğu için fiyata artırımına gittim madem pazarlık yapmayı bu kadar çok istiyorsunuz bu fiyat üzerinden pazarlık yapınız, lütfen.
1080p deki oyunlarda aaaynı fps i veren sıfır 2-3 yıl garantili 5500 xt 4 gb daha uygun amd kartlarda zaman geçtikçe daha iyi driver çıktığını ve nvidia nında eski kartları yavaşlattığını düşünürsek 5-6 ay içerisinde daha iyi fps verecektir. bunu göz önüne alarak fiyatı 2000 bandına çekmenizi öneririm
-
Hocam 2000Tl teklfiim vardır uygun görür iseniz yarın alalım. -
Bu kart bu fiyata çok rahat satılacaktır. İroni yapmıyorum kesinlikle. Siz 2000 lira yazanlara bakmayın. Piyasa berbat durumda ve fiyatlar sürekli yükselişte. (2600 lira iken yazıldı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer. -- 18 Şubat 2021; 0:7:50 >
Piyasa artışta ama bu orta ve üst seviye minig e elverişli olan kartlar için geçerli arkadaşların dediği gibi muadil yeni sıfır garantili rx 5500 xt dururken kimse gidipte 1050 ti lara 1060 ları 2800-3000 TL vermez.
-
Bu kart 6 GB miningde iş görüyor yine 5500 4 gb olduğu için ucuz piyasada 8leri iki katı fiyata gidiyor zaten -
garantisi bitik bu kartlara bu fıyatları çekip bu fiyatlardan satın alanlar bozuldugunda suratlarındakı ıfadeyı gormek ıstıyorum :)
-
+1
-
Maşallah
-
@m.uzel kullanıcımızdan kapora alınıp, kart rezerve edilmiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1080p deki oyunlarda aaaynı fps i veren sıfır 2-3 yıl garantili 5500 xt 4 gb daha uygun amd kartlarda zaman geçtikçe daha iyi driver çıktığını ve nvidia nında eski kartları yavaşlattığını düşünürsek 5-6 ay içerisinde daha iyi fps verecektir. bunu göz önüne alarak fiyatı 2000 bandına çekmenizi öneririm |
garantisi bitik bu kartlara bu fıyatları çekip bu fiyatlardan satın alanlar bozuldugunda suratlarındakı ıfadeyı gormek ıstıyorum :) |
Piyasa artışta ama bu orta ve üst seviye minig e elverişli olan kartlar için geçerli arkadaşların dediği gibi muadil yeni sıfır garantili rx 5500 xt dururken kimse gidipte 1050 ti lara 1060 ları 2800-3000 TL vermez. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X