Üst düzey bir klavye sanırım. Fiyatı sıcak gibi geldi. Klavye konusun da uzman arkadaşlarımızın yorumlarını bekleriz. ASUS ROG Strix Scope RX IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 27 Eylül 2022; 15:33:51 > |
ASUS ROG Strix Scope RX IP57 1.499 > 1.306 > 1.299 ₺
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hemen konuya girem bir klavyeye 1500 tl verem
-
Aynısı var bende 1500 verip yedeğini alsam mı diye bile düşünüyorum. Klavye ye bakış açım değişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TKL versiyonunu aylarca kullandım, stabilizörleri fiyatına göre kötü ses çıkarıyor, büyük ctrl tuşu ve ufak space tuşu ilk başta alışması zor olsa da zamanla alışıyorsunuz. RGB sistemi gayet güzel çalışıyor. Giriş gecikmesi vs konusunda da geri kalır bir yanı yok.
-
TKL olan hangisi hocam link verebilir misiniz?
Dostlar fiyat 1.306,06 ₺ düştü bilginiz olsun.
Bu klavye incelemelere göre kalitenin ötesinde bir klavye umarım bir bit yeniği çıkmaz.
-
Kullanıyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
1.299
Kullananlar fikirlerini belirtsin de alacaklar içinde bir fikir oluşsun.
-
Bu daha mantıklı değil mi? Hem bilek desteği hem de ses tekerleği var.
https://www.gaming.gen.tr/urun/188200/xpg-summoner-cherry-mx-red-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5a-bkctr/
Edit: mantıklı değilmiş. Çeşitli sorunları mevcut gördüğüm kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 27 Eylül 2022; 20:42:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hemde daha kaliteli.
-
Baktığım her yerde yazılımı berbat, ses tekerleğini falan bozuyor yazmışlardı. Kullanan varsa sıkıntıların düzeltilip düzeltmediğini yazabilirse çok iyi olur.
-
O kadarını bilmiyorum. Ama ASUS bu modelinin bi artısını göremedim.
Sorunsuz bir ürünse çok mantıklı. Alınır yıllar boyu kullanılır.
-
Merhaba.
Engin bilgilerinizden faydalanmak isteriz.
Bahse konu xpg'in asus'a göre kalite anlamında ne gibir bir üstünlüğü var?
-
https://www.youtube.com/shorts/yBwIf9YJCLM?feature=share
Şöyle bir video gördüm. Bence almayın XPG’yi. Düzeltiyorum mesajımı.
xpg de cherry mx switch var. piyasa da bilinen kaliteli bir switchtir. asustakini bilmiyorum
-
Mx den daha kaliteli 4 köşeden basılan x şeklinde duran bir switch var, üst mesajlarda da dediğim gibi, xpg yi kullanmadım bilmiyorum ama asusun bu klavyesinden sonra klavyeye bakış açım değişti resmen.
Asustan farklı bir marka olması yeterli. Engin bilgiye gerek yok, kalite algınız düşükse birşey diyemeyeceğim.
-
Eğer imzamdaki Scope NX Wireless ile aynı switchlere sahipse bugün ürünü garantiye gönderdim. Ürünü alalı 2 ay olmadı bu arada. 3-4 tane tuşta çoklu basma (Logitech klavyelerdeki gibi) problemi çıktı.
-
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X