Şimdi Ara

ASUS ROG Swift PG278Q 1440p Kullananlar Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi tur verin de kullanalım şu monitörü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: savezz

Arkadaşlar kısmetse bende 2 haftaya almayı planlıyorum.Vatan dan alıcam.Normalde bugüne kadar vatan dan alırken alma aşamasında ölü pixel testi yapar satıcının yanında öyle alırdım.
    Ancak anladığım kadarı ile bu monitörde screen flickering ve blurry text sorunlar olabiliyor.

Bana dikkat etmem gereken neler var alırken bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.screen flickering ve blurry text bu sorunları nasıl anlarım.Nasıl test ederim.Şimdi den yardımlarınız için teşekkürler.

Maalesef test etseniz bile büyük ihtimalle her şeyin normal olduğunu göreceksiniz. Bende 1 hafta sonra sorunlar başlamıştı.
  • meroboy kullanıcısına yanıt
    Değerlerin 780ti için gayet normal, fuarlara gönderilen kartlar %100 "golden chip" diyemeyiz, o dediğin olay tamamen şansına kalmış birşeydir. Ayrıca hiçbir Kingpin veya üst düzey bileşenlerle yapılmış kart sıradanda diyemeyiz, minimum voltajda max stabil kalabildiği değer en yüksek olan kartın tabiiki diğerlerine nazaran o.c kapasitesi daha fazladır fakat tekrar söylüyorum, yok bu kart fuardan çıkma yok tüm Kingpin'ler veya Classfied'lar seçilmiş chip'lerden oluşuyor söylentilerine inanma arkadaşım. Birde bir zamanlar Classy'lerin en az %70 Asic'le üretildiğini savunan birisi vardı, oran hatırladığım kadarıyla buydu yalan olmasın oda ayrı mevzu :) Sana sıvı soğutmada 1346'nın üzerine 1.4v'den daha fazla voltaj isteyen Classfied'ta gösteririm, bir 780 Lightning'in yine 1300 küsürlere çıkabilmesi için 1.4 ve üzeri isteyen kartlada tanıştırabilirim :) Özellikle Kingpin kartları LN2 altında gerçek performanslarını gösterebilirlerki , sen eğer birde hava soğutma ile kullanıyorsan keşke Classy alsaydın daha iyi olurdu.

Kingpin'lerin en belirgin özelliklerinden birtanesi ram timing'lerinin daha düşük olduğu ve bir classy kadar ram'lerin o.c olamadığı. Bu bir eksidir artıdır tartışılır , sen kartından memnunsan sorun yoktur. Bol şans ;)

• Arkadaşlar bu monitörde sadece Display port girişi var ama Nvidia Surround kuracağım zaman ekran kartında sadece birtane display portu var. Nasıl bir bağlantı yapacağımda Multiscreen olarak hemgsync özelliğinden hemde 120 hz değerinden falan yararlanacağım. Yanına ekleyeceğim 2 adet Normal 27 inch 60hz monitörlerle de surround olmuyor(denedim olmadı ve iki monitörüde iade ettim)
  • geldim , beni de ekleyebilrsiniz :)
  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    nvidia surround için aktif display port çevirici lazım ben bu şekilde surround kurdum 4 adet monitörüm var 3 ü aynı seri oldugu için problem yaşamadım asus rog swift surrounda dahil değil
    aşağıdaki gibi çevirici lazım

http://www.amazon.com/gp/product/B00ESFF5O4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
     ASUS ROG Swift PG278Q 1440p Kullananlar Kulübü

• Yorumlara bakılırsa bu monitör sorunlu galiba. O kadar para ver bir de sorunlarıyla uğraş. Donanım işinde ilk çıkan ürünlere bulaşmamak lazım. Bence almayı düşünenler beklesin hem yeni versiyonlarıyla sorunları düzeltilir hem de fiyatları düşer.
  • Merhaba bu monitöru bu hafta alıyorum
    Alırken test yapip öyle alacağım

Blurring, struttering bide karlanma ışık sizmasi nasıl kontrol edilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bende aldım eksen bilgisayardan bu monitörü çok şükür ölü piksel fln yok panelde güzel görünüyo başka yapmam gereken testler nedir acaba =)

ayar olarak nasıl kullanmalıyım o konuda kararsızım

birde light in motion modu nedir ne özelliği var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

Arkadaşlar bu monitörde sadece Display port girişi var ama Nvidia Surround kuracağım zaman ekran kartında sadece birtane display portu var. Nasıl bir bağlantı yapacağımda Multiscreen olarak hemgsync özelliğinden hemde 120 hz değerinden falan yararlanacağım. Yanına ekleyeceğim 2 adet Normal 27 inch 60hz monitörlerle de surround olmuyor(denedim olmadı ve iki monitörüde iade ettim)

Surroud için 3 monitöründe desteklemesi lazım hatta 3 ü aynı olursa en sıkıntısızı olur fakat 980 den aşağışıyla 3x2k 144 hert yapamazsın.
    Hdmi dönüştürücü ile 120,144 hertzlere çıkamazsın.
    Ayrıca 120 hertz monitörün yanına 60 hertz monitörde surround yapılmıyor diyr biliyorum.

• Ben de almak istiyorum. Hem monitörüm küçük kalıyor masaya hem de g sync ile tanışmayı çok istiyorum. Biraz maddi durumun sıkışık. Düzelir düzelmez almak isterim. Yalnız bunca sorunu duyduğuma üzüldüm. Resmen kronik sorunluymuş desenize... Eyvah eyvah. Elimdeki asus vg248qe yi yavaştan satlığa çıkarsam iyi olur. Bir de ikinci el asus rog swift arıyorum. Satanlar bana ulaşabilirler.

• MR_TÜRKEL M kullanıcısına yanıt
    Dostum sıkılırsan yerin dar gelmeye başlarsa yani satacak olursan monitörlerinden birine talip olurum :) ben de vg248qe ile 3 monitörü denedim. Sonra yerim dar gelince satıp custom sıvı soğutmaya geçtim. Şimdi de buna güncellemek istiyorum.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    selam satmayı düşünmüyorum surround olarak 1920 x1080 60 hz promlemsiz çalışıyor simulatör için en iyi seçim bence yetiyormu dersen asus rog swift den sonra hepsi yalan
    ama sorunsuz kullanıyorum gsync bambaşka bi olay titan x superclock ile muhteşem oyun içinde fps 120 den 80 e düşerken bile hissettirmiyor ne kırılma var nede kasılma
    herkes birşey söylüyor konuşuyor asus rog swift çok iyi monitör bende bi sıkıntı çıkmadı çok şükür.
     ASUS ROG Swift PG278Q 1440p Kullananlar Kulübü

• merhab Rog swift kullanıyorum 1 aydır cidden çok kaliteli

ya gtx 980 ti bekleyene kadar ölücem asus matrix gtx 980 alsam nasıl olur fazlasıyla yetermi yoksa 1 ay daha bekleyeyimmi 980 ti dahamı uygun

şuan gtx 770 asus poseidon var yetmio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 27 Haziran 2015; 20:12:54 >
  • G-sync kullanabilmemiz için gereken aparat yanında geliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

G-sync kullanabilmemiz için gereken aparat yanında geliyor mu?

monitorun icinde zaten g sync modülü
  • ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Biliyorumda yanlış hatırlamıyorsam birşey daha gerekiyordu ayrıca parayla satılan, o bumuydu yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Asus ROG Swift PG279Q WQHD 144Hz IPS geliyor.....
  • ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    980 ti bekle derim imkan varsa tabiki titan x al monitörle muhteşem ikili oluyor
  • Arkadaslar bu monitorden almaya karar verdim. Ips modelini bekliyordum fakat sanirim ulkemize gelmesi Kasim - Aralik ayini bulacak.

Turkiyede bircok site satiyor. Sanirim garanti konusunda tum firmalar Asusa yonlendiriyor, En uygun Nova Bilgisayardan buldum. Burdan daha once alisveris yapan arkadaslar var mi ? Veya Onerebilecegi bir site tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.