Şimdi Ara

ASUS ROG Swift PG278Q 1440p Kullananlar Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Monitörü aldığımdan beri battlefield 4 online da durmadan hilecisin iftirası ile karşılaşıyorum :) Geçen gün admin attı dedim neden adam dedi seni izledim hiç kaçırmıyorsun ve çok hızlı adam vuruyorsun sende bi anormallik var dedi. :) Bende kendisine hangi monitöre sahip olduğumu anlatınca durum şimdi anlaşıldı diyip server a geri alındım :)
    Dün pearl markette 2.37 kd ile kill 90 dead 38 ile bitirdim mesela :)
    Oynayan varsa burdan uyarayım nick im de bf4 te aynı fierro35.Olay bende değil monitörde arkadaşlar :)

Bende monitörü kullandığım günden beri serverlardan ban yiyorum xd
  • Arkadaşlar bu monitörü 3 haftadır kullanıyorum ve diğer arkadaşlarında dediği gibi parlaklığı 30 veya 40 tan yularıya çıkarmak görüntü kalitesini düşürmek anlamına geliyor ki bu söylediğim değerlerde gerçekten yetiyor. Parlaklığı arttırınca masa üstünde bile pencere çizgilerinin veya diğer ayrıntıların renklerin kaybolduğunu farkediyorsunuz(her monitör ve tv için geçerli). Ayrıca ULMB teknolojisi kesinlikle hepsine bedel ve öyle diğer monitörlerdeki gibi oyun oynarken karanlıktan dolayı adamı seçemiyorum gibi birşey de yok. Parlaklığı benim gibi akşamları oynayanlar için çok çok yeterli.

Belki tecrübe eden vardır diye soruyorum: bu monitörü diğer monitörler ile surround(çoklu ekran) kuramıyormuyuz. İracing oynadığım için 3 lü monitör kullanmak istiyorum(cebi iyice deldim yani). Yanına ikinci bir monitör(1920x1080) bağladığımda masa üstünde sorunsuz kullanıyorum ama oyun için surround kullanmak istediğimde buna destek vermediğini ve başka bir monitör kullanmam gerektiğini söylüyor. İki tane daha swift almaya kalkarsam delinecek cebim bile kalmayabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

Arkadaşlar bu monitörü 3 haftadır kullanıyorum ve diğer arkadaşlarında dediği gibi parlaklığı 30 veya 40 tan yularıya çıkarmak görüntü kalitesini düşürmek anlamına geliyor ki bu söylediğim değerlerde gerçekten yetiyor. Parlaklığı arttırınca masa üstünde bile pencere çizgilerinin veya diğer ayrıntıların renklerin kaybolduğunu farkediyorsunuz(her monitör ve tv için geçerli). Ayrıca ULMB teknolojisi kesinlikle hepsine bedel ve öyle diğer monitörlerdeki gibi oyun oynarken karanlıktan dolayı adamı seçemiyorum gibi birşey de yok. Parlaklığı benim gibi akşamları oynayanlar için çok çok yeterli.

Belki tecrübe eden vardır diye soruyorum: bu monitörü diğer monitörler ile surround(çoklu ekran) kuramıyormuyuz. İracing oynadığım için 3 lü monitör kullanmak istiyorum(cebi iyice deldim yani). Yanına ikinci bir monitör(1920x1080) bağladığımda masa üstünde sorunsuz kullanıyorum ama oyun için surround kullanmak istediğimde buna destek vermediğini ve başka bir monitör kullanmam gerektiğini söylüyor. İki tane daha swift almaya kalkarsam delinecek cebim bile kalmayabilir :)

Oyunda zaten genel olarak farklı çözünürlüklerdeki monitörlerle surround yapılamıyor diye biliyorum.
    Masaüstünde kullanılabilir ama oyun icin aynı (özellikle dikey )çöünürlüğün aynı olması önemli diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbald

quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

Arkadaşlar bu monitörü 3 haftadır kullanıyorum ve diğer arkadaşlarında dediği gibi parlaklığı 30 veya 40 tan yularıya çıkarmak görüntü kalitesini düşürmek anlamına geliyor ki bu söylediğim değerlerde gerçekten yetiyor. Parlaklığı arttırınca masa üstünde bile pencere çizgilerinin veya diğer ayrıntıların renklerin kaybolduğunu farkediyorsunuz(her monitör ve tv için geçerli). Ayrıca ULMB teknolojisi kesinlikle hepsine bedel ve öyle diğer monitörlerdeki gibi oyun oynarken karanlıktan dolayı adamı seçemiyorum gibi birşey de yok. Parlaklığı benim gibi akşamları oynayanlar için çok çok yeterli.

Oyunda zaten genel olarak farklı çözünürlüklerdeki monitörlerle surround yapılamıyor diye biliyorum.
    Masaüstünde kullanılabilir ama oyun icin aynı (özellikle dikey )çöünürlüğün aynı olması önemli diye biliyorum.

Bu monitörden çnce monitörle sorunsuz farklı çöznürlükte surround yapabilmiştim. Öyle durumda zaten yüksek çözünürlüklü olan düşük çözünürlüklü olan monitöre ayak uyduruyor ama nedense bunda olmadı. Eğer surround için iki tane daha swift almak zorunda kalacaksam bittim ben ve yaş o iş olmaz :(

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Monitörünü elinden çıkartmak isteyen olursa talip olabilirim arkadaşlar. İyi oyunlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Monitörünü elinden çıkartmak isteyen olursa talip olabilirim arkadaşlar. İyi oyunlar dilerim.

İracing oynamamdan dolayı ince kenarlı surrounda uygun ve uygun fiyatlı monitör bulursam(27 inch) 3 adet almayı planlıyorum ve o durumda da Rog Swift i satmak durumunda kalacağım. Eğer önerebileceğin böyle bir monitör varsa değerlendirebilirim. Böylece sende bir rog swift sahibi olabilirsin ;)
  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    24" isteseniz Eizo IPS gaming monitörünü önerirdim. Triple station için muhteşemdir. Hatta en iyisi diyebilirim fakat 27" öneremiyorum. Araştırmak lazım.

• Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    Şu monitöre sahip olmak isterdim. İşsiziz ne yazık ki :( Bu monitöre sahip olanlar çok şanslı.
    Piyasadaki en iyi oyuncu monitörü açık ara fark ile. Hem tepki süresi, hem lagı piyasadaki bütün monitörlerden daha düşük. 144Hz, Gsync, 1440p. Asusun monitörlerini sevmem ama bu monitör mükemmel sayılır. PWM olmasa mükemmel der geçerdim :D Bir de 6+2 bit mi 8 bit mi bilmiyorum. Çoğu kişi için farketmez gerçi.

Bu arada, Eizo'nun laglı monitörleri beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhd93 -- 9 Nisan 2015; 21:50:30 >
  • zhd93 kullanıcısına yanıt
    Hocam eizonun laglı monitörleri 5 para etmez derken tanlış bilgi veriyprsunuz. 240Hz lik led monitör input lag oraninda dünya rekoru sahibi...

• Ozgn13 kullanıcısına yanıt
     ASUS ROG Swift PG278Q 1440p Kullananlar Kulübü

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/eizo_fg2421.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhd93 -- 9 Nisan 2015; 22:32:55 >
  • Arkadaşlar ben sözde 1ms 60hz olan ASUS VN247 ikinci kez dandik olarak gelmesi sebebiyle size bir test yaptırmak istedim. Aşağıdaki linkte 3 test var. Ortada ve sondaki lag testleri. Siz bir dener misiniz? Mesela ortadaki çizgilerin kaydığı testte o kayan çizgileri diktörtgen olarak mı göreceksiniz? Bu konuda 2500 TL üzeri olan bir monitör size ne sonuç verecek. Ben dikdörtgen olarak görüyorum. Yazarsanız sevinirim.

http://www.lagom.nl/lcd-test/response_time.php#response_time_gif
  • denedim aradaki boşlukları algılıya biliyorum hepsinde
    en üstteki testtede aradaki boşlukları algılana biliyor yani o kıldan ince detayları gösteriyor testler çok ilginç ama başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2moon -- 11 Nisan 2015; 11:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

denedim aradaki boşlukları algılıya biliyorum hepsinde
    en üstteki testtede aradaki boşlukları algılana biliyor yani o kıldan ince detayları gösteriyor testler çok ilginç ama başarılı

Hmm demek fark var gerçekten 1ms 60hz den. Direk dikdörtgen görüyorum ben. Keşke gözümle görme imkanım olsa ilk fırsatta aynı yapcam monitorlere

• Herkese merhaba ben asus Asus VG248QE 144 hz kullanıyorum oyunlarda fps 144 hz geçmiyor o yüzden de vsync açmıyorum benim merak ettiğim gsync monitör alsam bana faydası olurmu zaten monitörüm 144 hz yardımcı olursanız sevinirim sonuçta arada 2000 tl fiyat farkı var .
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Kısaca özetlemek gerekirse eğer bütçe Probleminiz yok ise rog swifte geçin farkı kullandıkça göreceksiniz.Gsync gerçekten fark ediyor.Eğer bütçe müsait değilse vg248q ile yola devam edin.vsync açmanızı önerMiyorum.input lag a neden oluyor..

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Sizin monitörünüze ek olarak bu monitörde 6 bit değil gerçek 8 bit panel kullanılıyor haliyle çok daha fazla renk gösterme kabiliyeti var.G-sync ise bambaşka bir olay g-sync li bir monitör kullandıktan sonra başka monitöre alışamazsınız.30 40 fps lerde dahi cam gibi görüntü ve lag olmadan akıcı oyun deneyimi.Ama yinede 30 40 fps asla 60 fps gibi akıcı olmuyor.Sonuçta aldığınız fps ne ise gördüğünüzde o.Fakat g-sync sayesinde fps niz 30 lara düşse ve siz bunu hissetseniz dahi oyun keyfinizi kaçırmıyor.
    Özetemek gerekirse 30 dan 50 ye olan dalgalanmalarda dahi stabilite sorunu yok ve akıcı.
  • Herkese selam.

Bende bu monitörü kullanıyorum. Fps arttıkça ürünün akıcılığına şaşırıyor, diğer monitörlerden farkını daha iyi anlıyorsunuz.

Bu ürünü almayı düşünen arkadaşlar muhtemelen oyun için alacaklardır, bu varsayımda bulunarak onlara şunu tavsiye edebilirim;
    Mutlaka sli düzeneği kurmanız ve güçlü bir işlemciniz olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Sizin monitörünüze ek olarak bu monitörde 6 bit değil gerçek 8 bit panel kullanılıyor haliyle çok daha fazla renk gösterme kabiliyeti var.G-sync ise bambaşka bir olay g-sync li bir monitör kullandıktan sonra başka monitöre alışamazsınız.30 40 fps lerde dahi cam gibi görüntü ve lag olmadan akıcı oyun deneyimi.Ama yinede 30 40 fps asla 60 fps gibi akıcı olmuyor.Sonuçta aldığınız fps ne ise gördüğünüzde o.Fakat g-sync sayesinde fps niz 30 lara düşse ve siz bunu hissetseniz dahi oyun keyfinizi kaçırmıyor.
    Özetemek gerekirse 30 dan 50 ye olan dalgalanmalarda dahi stabilite sorunu yok ve akıcı.

bu yorumunda ne kadar ciddisin veya deneyimlisin bilmiyorum ama bırak 30fps yi 60fps nin altına indiğinde ciddi akıcılık bozuluyor yemişim gsync yi bu durumda.

• K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim belliki adam gibi okumamışsın.Yorumları adam gibi okuyup anlamadan yorum yapanlardan ciddi gına geldi.Adamlar 30 fps de ps4 te gta 5 oynuyor akıcı şekilde çünki fps 30 olsada görüntü stabil atlama tıksırma yok.
    AKICI AÇIKLAMASI:LAG OLUŞMADAN 30 FPS DAHİ OLSA STABİL BİR OYUN DENEYİMİ.Şimdi anlamışsındır umarım.
    60 fps akıcılığını 30 fps de alıyorsunuz gibi bir ibarem olmadığınıda tekrar hatırlatayım.
    G-sync li bir monitör kullanmadığını varsayıyorum çünkü kullansaydın demek istediğimi çok rahat bir şekilde anlardın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 13 Nisan 2015; 23:32:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.