Şimdi Ara

ASUS ROG Swift PG278Q 1440p Kullananlar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gün itibariyle monitörü Vatan Bilgisayar'dan 2800 Liraya aldım. Görünürde bir sıkıntı yok ancak önemli bir şeyi unutmuşum. Cihazda HDMI portu olmadığı için PS4'ü çalıştıramıyorum. Araştırdığım kadarıyla adaptörler ile deneyen çok kişi var ancak başarısızlık söz konusu.

Bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı, ya da bir fikri olan?

Sırf bu sorun sebebiyle geri iade etsem (iade alırlar mı acaba, orj. kutu vs. her şey tastamam), yerine aynı bedele başka bir şey mi alsam? Yeni çıkan IPS modeli nasıl, çok mu pahalı acaba?

Yanıtlar için şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılar.

Edit: GTX 980 ekran kartım var. Acaba 2K destekli bir TV alsam, PC'i ona bağlasam, kaliteli görüntü alır mıyım bu kartla? (G-Sync'i vs. olmayacak pek tabii bu durumda).

Edit 2: Cihaz EU sürümü imiş, EU 2 değil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Goshin -- 23 Haziran 2016; 22:04:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.Goshin

Selamlar arkadaşlar,

Gün itibariyle monitörü Vatan Bilgisayar'dan 2800 Liraya aldım. Görünürde bir sıkıntı yok ancak önemli bir şeyi unutmuşum. Cihazda HDMI portu olmadığı için PS4'ü çalıştıramıyorum. Araştırdığım kadarıyla adaptörler ile deneyen çok kişi var ancak başarısızlık söz konusu.

Bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı, ya da bir fikri olan?

Sırf bu sorun sebebiyle geri iade etsem (iade alırlar mı acaba, orj. kutu vs. her şey tastamam), yerine aynı bedele başka bir şey mi alsam? Yeni çıkan IPS modeli nasıl, çok mu pahalı acaba?

Yanıtlar için şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılar.

Edit: GTX 980 ekran kartım var. Acaba 2K destekli bir TV alsam, PC'i ona bağlasam, kaliteli görüntü alır mıyım bu kartla? (G-Sync'i vs. olmayacak pek tabii bu durumda).

Edit 2: Cihaz EU sürümü imiş, EU 2 değil :(

Hiç bir çevirici ile ps 4 çalıştıramassınız eğer illa ps 4 çalışmak istiyorsanız,iade edin eu 2 mevzusu önemli değil önemli olan üretim tarihi eğer monitör 2015 üretim ise korkmayın

yeni seridir,bende vatandan aldım eu 2 falan yazmıyor 2015 aralık üretimli yani sıkıntı yok şükür,yeni üretimlerle asus sorunları düzeltti,tv de monitör gibi görüntü alamassınız ayrıca

zaten gsync olmadan oyun oynamak büyük eksiklik olur,ips modelleri tavsiye etmem 4ms tepkime süresi var ghosting yapıyor.

• Yanıt için teşekkür ederim.

Bu arada Windowed modda oyun oynadım, oyundan çıktım ve şimdi ekran parlıyor, hızlı hızlı yanıp sönüyor ... ya da titriyor diyeyim, nasıl açıklayacağımı bilemedim.

Bahsi geçen ve sık rastlanan sorunlardan biri mi acaba? :(
  • Restart attıktan sonra sisteme bişiy değişmedi, tekrar driver kurayım derken 144'ten 120'e indim ve titreme yok oldu. 144 yapınca yine başladı. Bunlar masaüstündeyken oluyor genelde.

Edit :120'de de başladı. 100hz'e indim şimdi de. :S

Edit 2: Şimdi fark ettim, ekrana yakından bakınca, özellikle de renkli (mavi) arka plan, görsel vs. ince ince pikseller var. Şerit şerit gibi, nasıl anlatsam bilemedim. (Sanki TV ekranının dibine girmişsiniz gibi). Çözünürlük yüksek diye mi acaba?

İade mi edeyim, yoksa bunlar normal mi, anlamadım bir türlü! :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Goshin -- 23 Haziran 2016; 23:38:26 >
  • L.Goshin L kullanıcısına yanıt
    Ürünü iade edin.yalnız problemi asus yetkili servise iyi bir şekilde açıklamanız gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Bende GTS 250 ECO ekran kartı var.Display Port yok.

CRT Monitörüm 2 ay önce bozuldu şimdi monitör aramaktayım ve şimdilik laptop kullanıyorum.
    Bu monitörü en uygun hepsiburada.com'da 2800 tl buldum.Gameextra.com fa 2450 tl ama o firmaya kesinlikle güvenmiyorum yorumlar falan olumsuz yönde görünüyor.

Benım sormak istediğim HDMİ-DİSPLAY Port çevirici ile kullanılabilir mi bu monitör ? En azından Ekim ayına kadar öyle kullanmam gerekiyor.
    İmkanı olan arkadaş HDMİ - Dispolay port ile deneyebilir mi ?

Görüntü gelmez yada gelir diyenler var.Deneyip yanıt verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Merhaba Arkadaşlar
    Bende GTS 250 ECO ekran kartı var.Display Port yok.

CRT Monitörüm 2 ay önce bozuldu şimdi monitör aramaktayım ve şimdilik laptop kullanıyorum.
    Bu monitörü en uygun hepsiburada.com'da 2800 tl buldum.Gameextra.com fa 2450 tl ama o firmaya kesinlikle güvenmiyorum yorumlar falan olumsuz yönde görünüyor.

Benım sormak istediğim HDMİ-DİSPLAY Port çevirici ile kullanılabilir mi bu monitör ? En azından Ekim ayına kadar öyle kullanmam gerekiyor.
    İmkanı olan arkadaş HDMİ - Dispolay port ile deneyebilir mi ?

Görüntü gelmez yada gelir diyenler var.Deneyip yanıt verirseniz sevinirim.

Hocam ben bir ucu display port diğer ucu hdmi olan kablo satın aldım fakat malesef çalıştıramadım.

Fakat şahsen denemediğim fakat işe yarayacağını düşündüğüm linkteki aparat ile hdmi kablosu ile bağlayabileceğinizi tahmin ediyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/akasa-display-port-hdmi-aktif-donusturucu-223225019?

• quote:

Orijinalden alıntı: L.Goshin

Restart attıktan sonra sisteme bişiy değişmedi, tekrar driver kurayım derken 144'ten 120'e indim ve titreme yok oldu. 144 yapınca yine başladı. Bunlar masaüstündeyken oluyor genelde.

Edit :120'de de başladı. 100hz'e indim şimdi de. :S

Edit 2: Şimdi fark ettim, ekrana yakından bakınca, özellikle de renkli (mavi) arka plan, görsel vs. ince ince pikseller var. Şerit şerit gibi, nasıl anlatsam bilemedim. (Sanki TV ekranının dibine girmişsiniz gibi). Çözünürlük yüksek diye mi acaba?

İade mi edeyim, yoksa bunlar normal mi, anlamadım bir türlü! :'(

Parlaklık yüzde kaç? Eğer 100deyse 80e düşürüp denermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 2 Temmuz 2016; 22:17:54 >
  • Merhaba bu durum tahminle olmaz malesef çünkü alırsam geri iade almazlar.
    suan için ekran kartı alma imkanım yok.

2. el kötü monitörler bile çok pahalo 300-400 tl falan :s
  • değerli arkadaşlar;

21/01/2015 tarihinde aldığım ROG PG278Q monitörü garantiye gönderme sürecine girdim.. hikayesi şöyle;

Laptoptan MiniDP-DP kablosu kullanarak 144Hz alıyorum. fakat özellikle 2016 başından itibaren oyun veya masaüstünde çok sık şekilde tekrar eden saniyelik bir kapanma-tekrar açılma söz konusu.

GSYNC aktif iken de, kapalı iken de oluyor.. mesela kırmızı ışığı yanarken birden turuncuya düşüyor, sonra bir defa daha kapanıp geri geliyor. veya beyaz ışık açıkken (ULMB Modu) kapanıp açılıyor veya hiç gelmiyor. (NO SIGNAL)

-önceleri kablodan olduğunu düşündüm, kabloyu değiştirdim, sorun çözülmedi
    -Windows 10'da problem olduğunu düşündüm, Win8.1'e döndüm, sorun çözülmedi
    -Nvidianın neredeyse 352.xx kodlu driverlarından hiçbiri ile sorun çözülmedi
    -Ekran kartından diye düşündüm, Evde atıl duran VG248QE ile denediğimde hiç problem yok, açılıp kapanma yok.. herhalde GSYNC kaynaklı diye kapatıp denedim, aynen sorun devam ediyor..

monitörü garantiye gönderen varsa süreci kısaca yazabilir mi acaba?

• benim monitor icin tek bir sorunum var sadece bendemi boyle bilmiyorum cercevenin uzerindeki asus yazisi oldugu yer cok isiniyor normal birseymi acaba
  • Monitörünü Ankara içi elden satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hillx

benim monitor icin tek bir sorunum var sadece bendemi boyle bilmiyorum cercevenin uzerindeki asus yazisi oldugu yer cok isiniyor normal birseymi acaba

Aynı durum bende de var. Siz deyince fark ettim. Ama sorun olarak görmedim.
  • EKLEYİN HOCAM BENİDE . Test etmdim sadece okadar inşallah sorunsuz olur.
  • xstrayder123 X kullanıcısına yanıt
    şu an en uygun nereden alabiliriz arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameExtre'den almayın ürün problemli bile olsa iade almıyolarmış direk teknik servise gidip cihaz tamir ediliyor.

Gameextre ile görüştüm bana böyle dediler.Sıfır ürün aliyorsunuz problem varsa geri iade almıyorlar tamir ettiriyorlar.
  • iyi monitör fiyatıda iyi ama şikayette çok olması kötü bu sorunlar ne zaman çözülecek acaba

dünya para ver sorun çıksın
  • Hocam beni de yazabilirsin listeye. Vatan Söğütözü şubesinden aldım. Testlerini yaptık şubede sorunsuzdu. Akın ağabey sağolsun baya ilgilendi. 3000 içerdeyiz hadi geçmiş olsun
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı fln varmı? Işık sızması , pixel , falan. Bnm ekranda sadece sol altta bakarsanız belli olan sızma var oda ztn ekran tam siyahken belli 😂😂😂

• xstrayder123 X kullanıcısına yanıt
    Yok çok şükür faydası olur mu bilmiyorum ama masaüstündeyken 60 HZ'e çekiyorum monitörü
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.