Çıktığında ASUS ROG Swift PG278Q monitör almayı planlıyorum bu monitörü GTX 690 ile full performans kullanabilirmiyim? Eğer yetmez derseniz yanına bir GTX 690 ile slı yapmak mantıklı olur mu?
Değerli cevaplarınız için teşekkürler.
master44M
kullanıcısına yanıt
Mantıklı olmaz. Yapma bence ve o kadar pahalı bir ekran kartı almaya değer mi tartışılır.
Abi holding kursana sen
quote:
Orijinalden alıntı: csufeardir
Abi holding kursana sen
Az kaldı kısmetse o da olacak:)
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1907..
Mantıklı olmaz. Yapma bence ve o kadar pahalı bir ekran kartı almaya değer mi tartışılır.
Bende tam da onu tartışmak için konu açtım zaten
690 kaç gb lık ram var 4gb ise sistem hiç gereği yok (zaten 2 si kullanıyorsun gene 2gb kullanacaksın)
8gb ise olabilir yerinde olsam o kartlar sli yapmaz satar başka alternetiflere bakardım yada hiç masrafa girmez giddiği yere kadar o kartı kullanırdım
monitörde canavarmış he ne zaman çıkış yapacak
quote:
Orijinalden alıntı: master44
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1907..
Hocam madem tartısmak icin konu actın bende sana işin kaynagını gostereyim.
Forumda Barbarian161 nickli bir arkadasımız var sanırım Bolu da ikamet ediyordu.
Kurdugu sistemin linkini veriyorum. Bu arkadas ta senin gibi dusunerek sistemi kurmustu fakat vardıgı nokta, işlemcinin ne kadar o.c edilirse edilsin o ekran kartlarına yetmedigi idi.
Hocam madem tartısmak icin konu actın bende sana işin kaynagını gostereyim.
Forumda Barbarian161 nickli bir arkadasımız var sanırım Bolu da ikamet ediyordu.
Kurdugu sistemin linkini veriyorum. Bu arkadas ta senin gibi dusunerek sistemi kurmustu fakat vardıgı nokta, işlemcinin ne kadar o.c edilirse edilsin o ekran kartlarına yetmedigi idi.