Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu monitörü indirimde yakalayınca almayı düşünüyorum 2080 ile kullanmak niyetindeyim. Daha güncel önerebileceğiniz monitör var mıdır arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtx 2070 icin iyi midir 4 bine denk geliyor

• Dostlar bu monitörü uzun süredir takip ediyordum amazon.com.tr de anlık olarak 3990 a düştü sipariş geçtim. Diğer sitelerde 6 bin tl civarında geziyor malum döviz kuru yüzünden. 2019 yılında hala bu monitörü al mı dersiniz yoksa alternatif önerir misiniz?

Asus vg248qe kullanıyorum 2013 yılında almıştım
    Rtx2080 ve 9700k kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Dostlar bu monitörü uzun süredir takip ediyordum amazon.com.tr de anlık olarak 3990 a düştü sipariş geçtim. Diğer sitelerde 6 bin tl civarında geziyor malum döviz kuru yüzünden. 2019 yılında hala bu monitörü al mı dersiniz yoksa alternatif önerir misiniz?

Asus vg248qe kullanıyorum 2013 yılında almıştım
    Rtx2080 ve 9700k kullanıyorum
    pg279q mu 3990 a dustu ? nasil nerde hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

pg279q mu 3990 a dustu ? nasil nerde hani

Alıntıları Göster
    Hocam her gün kontrol ediyorum sepetimdeydi 2 stok gördüm 1 ini aldım

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

• quote:

Hocam her gün kontrol ediyorum sepetimdeydi 2 stok gördüm 1 ini aldım

Alıntıları Göster
    Valla tebrik ediyorum o fiyata imkansiz, hayirli olsun.

amazon un bukadar yuksek indirim yaptigini bilmiyordum dogrusu.

• cok iyi ancak teşhir ürün veya panelde sorun cıkmaz insallah.olu pikseli yazmiyorum bile.fiyat cok iyi.bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

cok iyi ancak teşhir ürün veya panelde sorun cıkmaz insallah.olu pikseli yazmiyorum bile.fiyat cok iyi.bedava.
    Hocam satıcı amazon.com.tr teşhir olmaz. Bu monitörlerde ışık sızması tarzı şeyler çokmuş alayım test edeyim en kötü ihtimalle iade ederim diye düşünüyorum. Amazonun 30 gün koşulsuz iade imkanı var
  • quote:

Hocam satıcı amazon.com.tr teşhir olmaz. Bu monitörlerde ışık sızması tarzı şeyler çokmuş alayım test edeyim en kötü ihtimalle iade ederim diye düşünüyorum. Amazonun 30 gün koşulsuz iade imkanı var

Alıntıları Göster
    Hertürlü doğru karar. Bende alır denerdim.

Sonuçları yazarsanız seviniriz. Bizde refurbished yani yenilenmiş ürün sattığını görmedim amazon un. Belki böle indirimlerle satıyor olabilir çaktırmadan iadeleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monitör geldi arkadaşlar aralık 2018 üretimi çıktı forumdan Nessarien nickli arkadaş aralık 2018 üretimli modellerde ışık sızması sorunu çözülmüş demişti. Hızlıca test ettim herhangi bir ölü piksel yok.Işık sızması da çok yok gibi ne dersiniz? Resimde inanılmaz abartı çıkıyor gözle çok iyi seviyedeyken patlatıyor ışığı o yüzden video koyuyorum yorumlarınızı rica ediyorum.

Sadece sol üst kısımda 2 3 cm lik çok ufak bir bölgede bir sızma var gibi geldi dikkatimi o çekti şimdi
    https://www.youtube.com/watch?v=nYqUo9vTgM0&t=18s
  • quote:

Monitör geldi arkadaşlar aralık 2018 üretimi çıktı forumdan Nessarien nickli arkadaş aralık 2018 üretimli modellerde ışık sızması sorunu çözülmüş demişti. Hızlıca test ettim herhangi bir ölü piksel yok.Işık sızması da çok yok gibi ne dersiniz? Resimde inanılmaz abartı çıkıyor gözle çok iyi seviyedeyken patlatıyor ışığı o yüzden video koyuyorum yorumlarınızı rica ediyorum.

Sadece sol üst kısımda 2 3 cm lik çok ufak bir bölgede bir sızma var gibi geldi dikkatimi o çekti şimdi
    ışık sızma sornunuz yok hocam.gule gule kullanın.sen işik sızması görmemişsin.cok guzel sorunsuz urune sahip oldun.

• quote:

ışık sızma sornunuz yok hocam.gule gule kullanın.sen işik sızması görmemişsin.cok guzel sorunsuz urune sahip oldun.

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ediyorum. sol üstte çok ufak bir alanda var gibi. Sence kabul edilebilir düzeyde mi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 4 Nisan 2019; 20:36:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Monitör geldi arkadaşlar aralık 2018 üretimi çıktı forumdan Nessarien nickli arkadaş aralık 2018 üretimli modellerde ışık sızması sorunu çözülmüş demişti. Hızlıca test ettim herhangi bir ölü piksel yok.Işık sızması da çok yok gibi ne dersiniz? Resimde inanılmaz abartı çıkıyor gözle çok iyi seviyedeyken patlatıyor ışığı o yüzden video koyuyorum yorumlarınızı rica ediyorum.

2018 uretimi oldugunu nerden anliyorsunuz hocam.

• quote:

2018 uretimi oldugunu nerden anliyorsunuz hocam.

Alıntıları Göster
    Monitörün arkasında yazıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 4 Nisan 2019; 20:40:17 >

• quote:

Hocam teşekkür ediyorum. sol üstte çok ufak bir alanda var gibi. Sence kabul edilebilir düzeyde mi yani

Alıntıları Göster
    hocam ısık sızması video da değilde flaşsiz resimde daha net belli oluyor.ekrana kasadan filan hic ısık yansımasın. simsiyah karanlik odada foto cekin.ama urununuz cok temiz gozukuyor.sizin o azıcık var dediginiz olay her 279q da en az o kadar var. sakına zannetmeyinki simsiyah panel alicam hic isik sızmasiz olucak.oyle bişey yok hocam.ayrıca bu urunu kullanan bilir şuan ısık sızması azıcık olan noktayi renkli bir sayfa actıgınızda renklerde hic değişkenlik yok degilmi? yani hersey normal gibi. ısık sızma durumu birtek cok siyah goruntulerde belki gozunuze carpicak. 3 5 gune zaten orda oyle bişey oldugunu unutcaksiniz bile.iciniz rahat olsun.

yanlız sol ust koşede tam en kosede bi beyaz alan var orasi dikkatimi cekti.yansıma filanmi o.

• quote:

hocam ısık sızması video da değilde flaşsiz resimde daha net belli oluyor.ekrana kasadan filan hic ısık yansımasın. simsiyah karanlik odada foto cekin.ama urununuz cok temiz gozukuyor.sizin o azıcık var dediginiz olay her 279q da en az o kadar var. sakına zannetmeyinki simsiyah panel alicam hic isik sızmasiz olucak.oyle bişey yok hocam.ayrıca bu urunu kullanan bilir şuan ısık sızması azıcık olan noktayi renkli bir sayfa actıgınızda renklerde hic değişkenlik yok degilmi? yani hersey normal gibi. ısık sızma durumu birtek cok siyah goruntulerde belki gozunuze carpicak. 3 5 gune zaten orda oyle bişey oldugunu unutcaksiniz bile.iciniz rahat olsun.

yanlız sol ust koşede tam en kosede bi beyaz alan var orasi dikkatimi cekti.yansıma filanmi o.

Alıntıları Göster
    Hocam gözle bakınca neredeyse simsiyah bir panel. Video çekince biraz patlıyor sol üst kösede 2cm çapında falan bir sızma var gibi onu söylüyordum size zaten o kafamı karıştırdı.

Resim çekeyim dersem telefondan mı kaynaklanıyor anlamadım neredeyse simsiyah kapalı gibi gözüken panel her yerden ışığı patlatıyor çok abartıyor gerçekle alakası yok

• quote:

Hocam gözle bakınca neredeyse simsiyah bir panel. Video çekince biraz patlıyor sol üst kösede 2cm çapında falan bir sızma var gibi onu söylüyordum size zaten o kafamı karıştırdı.

Resim çekeyim dersem telefondan mı kaynaklanıyor anlamadım neredeyse simsiyah kapalı gibi gözüken panel her yerden ışığı patlatıyor çok abartıyor gerçekle alakası yok

Alıntıları Göster
    aynen.bende simdi size resim cekeyim atayim dedim.ancak telden dolayi cok parlıyor.cok abartı cıkıyor.boşver dedim sonra.size tavsiyem 144 hz de kullanın.165 e cekmeyin.panelin alti cok ısınıyor.omrunden yemesin.zaten 165 ve 144 u gozle ayirt edemezsiniz.monitorunuzu uyku modunda kullanmayin.ve geceleri elektirik gidip gelmesine karsın uclu prizinizi fişten ya cekin.yada anahtarı varsa kapatın.

• quote:

aynen.bende simdi size resim cekeyim atayim dedim.ancak telden dolayi cok parlıyor.cok abartı cıkıyor.boşver dedim sonra.size tavsiyem 144 hz de kullanın.165 e cekmeyin.panelin alti cok ısınıyor.omrunden yemesin.zaten 165 ve 144 u gozle ayirt edemezsiniz.monitorunuzu uyku modunda kullanmayin.ve geceleri elektirik gidip gelmesine karsın uclu prizinizi fişten ya cekin.yada anahtarı varsa kapatın.

Alıntıları Göster
    Hocam 165 hz vericek bir ekran kartı yoktur zaten 2k da:) 144 hz de kullanıyorum 120 130 fps veriyor apexte falan yetiyor yani 165 e gerek yok bilmiyorum biraz kullanayım bakalım nasıl olmadı iade ederim fiyatı çok uyguna geldi malum o yüzden iade edicek bir şey yok gibi şimdilik

• quote:

Hocam 165 hz vericek bir ekran kartı yoktur zaten 2k da:) 144 hz de kullanıyorum 120 130 fps veriyor apexte falan yetiyor yani 165 e gerek yok bilmiyorum biraz kullanayım bakalım nasıl olmadı iade ederim fiyatı çok uyguna geldi malum o yüzden iade edicek bir şey yok gibi şimdilik

Alıntıları Göster
    ama yinede bi resim cekip atin hocam.yada bana ozelden atın.kendiminkinde ısık sızmam var biraz.kıyaslama yaparım en azından.ama suana kadar gordugum kadariyla sizde o sorun yok.
  • quote:

ama yinede bi resim cekip atin hocam.yada bana ozelden atın.kendiminkinde ısık sızmam var biraz.kıyaslama yaparım en azından.ama suana kadar gordugum kadariyla sizde o sorun yok.

Alıntıları Göster
    Hocam video bile abartı ışık yapıyor resim ise resmen saçmalıyor gerçekte gördüğümüzle alakası yok. Mesela video çekerken tam karşıdan böyleyken

Resimde böyle gözüküyor telefon iphone acaip ekranda ışık varmış gibi gösteriyor

Kimisi de telefonla göstermek için video modu açıkken ekran görüntüsü alın en azından az patlar demiş o da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 4 Nisan 2019; 21:22:1 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.