Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Curimo

LG 32GK850G öneriyorum size hocam, siyahlarda başarımı çok iyi, yeni aldım ben de...
    abicim yapma kurban olayim.va panel ler siyahlarda iyidir ama sizin model onerilcek bir model degil.insanları yanlış bilgilendirme.alanlara yazık olur. hele oyunlarda filan monitor hızlı ekran geçişlerinde kasılıyor bile.renkler ips kadar canlıdır evet ama siyahlar guzel diyede onerilcek bir panel turu değildir.hatta gk850 alıp 2 gun bile katlanamiş birisi olarak hemen iade ettim.(pg279q dan sonra resmen kasılıyordu monitor.) hele yukarda pg279q almiş birisine sakına gk850 yi tavsiye etme.yazık olur adama.bizzat ben yaşadım bu durumu cunku.

bak benim yorumumu onemsemiyorsan forumda monitor bilgisiyle onemli bilgilere sahip birisini cağırıyım.gk850 hakkında sana bi takım bilgi versin.@arda505

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Hocam telefon inanılmaz patlatıyor bir kere onun görüntüsünü unut. Benim mesajlarım da biraz üstlerde asus pg279q aldım videosunu falanda attım.Işık sızması var tabi yok değil ama 6 küsür yıldır kullandıgım vg248qe monitöre ölü piksel testi yapmıştım alırken onun harici bir test yapmamıştım bir bakayım dedim onda da ekranın sağ tarafından sola doğru yarısını kaplıyacak derecede varmış ve o kadar zaman sıkıntı etmeden kullanmışım. Fiyatı çok uyguna gelmişken çok takılmamaya karar verdim bu yeni monitörümü de kullanacağım.Zaten genelde oyun oynuyorum öyle simsiyah kullanıcağım bir oyun-film-program durumu çok nadir denk gelir sorunsuz monitöre denk geliceğim onda da uygun bulucağım %1 ihtimal yani

Alıntıları Göster
    monitorunu kullan hocam.daha sorunsuzunu bulman imkansiza yakın.yada yukarda resimlerdeki gibi monitorun panelini söküp kenarlara kagıt pamuk gibi sıkıştırıp kllanırım el becerim var dersen sen oda ayrı bi konu.ancak monitoru ve evi yakma sonra.zira monitor cok ısınan bir monitor kagıtlar yanar filan evde yangın cıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

monitorunu kullan hocam.daha sorunsuzunu bulman imkansiza yakın.yada yukarda resimlerdeki gibi monitorun panelini söküp kenarlara kagıt pamuk gibi sıkıştırıp kllanırım el becerim var dersen sen oda ayrı bi konu.ancak monitoru ve evi yakma sonra.zira monitor cok ısınan bir monitor kagıtlar yanar filan evde yangın cıkar

Alıntıları Göster
    yada u fiyata bana gönderebilir. ben kullanırım

• Çok ilginç, böyle bir gözlemim olmadı asla... IPS'in o berbat glow ve sapsarı siyahlarından sonra hele film falan izlemek, korku oyunu oynamak çok keyifli... Yeni değilim ben bu işlerde, forumdaki profilimi inceleyin isterseniz, bilinçli olarak da kimseye sorunlu bir ürünü önermem, önermek de istemem. Hatam oldu ise affola. TN panele de bir daha tövbe gerçekten ne fotoğraf düzenleyebiliyorsun, biraz eğilsen izlediğin şey bozuluyor, color banding vs cabası... Ben kendi adıma söylüyorum bir daha ne IPS ne de TN panele bulaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

yada u fiyata bana gönderebilir. ben kullanırım

Alıntıları Göster
    valla bende alırım.hatta 100 tl fazla benim teklifim

• Amazondan 3990a aldım hocam , arkadaşım iade etme iş yerinden bir arkadaşım bu tarz monitörlerden kolluyor 5000 tl bütçesi var dedi sonra düşündüm kendim kullanmaya karar verdim hocam çok takılmıyorum . Şu an kullandığım ikea masam biraz ufak.Mevcut masa tablasının az biraz genişini yaptırıp asus vg248qe ile çift ekran kullanmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 19 Nisan 2019; 12:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Amazondan 3990a aldım hocam , arkadaşım iade etme iş yerinden bir arkadaşım bu tarz monitörlerden kolluyor 5000 tl bütçesi var dedi sonra düşündüm kendim kullanmaya karar verdim hocam çok takılmıyorum . Şu an kullandığım ikea masam biraz ufak.Mevcut masa tablasının az biraz genişini yaptırıp asus vg248qe ile çift ekran kullanmayı planlıyorum
    twicth yayınımı yapıcaksınız?
  • quote:

twicth yayınımı yapıcaksınız?

Alıntıları Göster
    Aynen hocam her gün 3 4 arkadaş oyun oynuyoruz zevkine yayın açalım diyoruz diğer arkadaşlar falan da katılıyor
  • Her panel türünün avantajı var dezavantajı var daha önce dediğim gibi benim için va'nın ghostingi ve hareketli sahnelerde bulanıklığı bariz yavaş kalması ve tn in renklerinin kalitesizliği onun dışında hafif açılardan bile yani az bir şey kafanı sağa sola yukarı aşağı kaldırdın mı renklerinin bozulması(solması,kararması) benim için çok daha büyük bir sorun ışık sızması ve parlamadan.Işık sızması bu üç panel tipinde de görülebiliyor bazen rahatsız edici düzeyde olabiliyor miktarı önemli,va panellerde de parlama mevcut kavisli modellerde risk fazla daha çok göze batıyor.Bir diğer konu ekrana bakma açısına bağlı olarak değişen siyahların olması gerektiğinden daha karanlık gözükme durumu da söz konusu yani ekrana bakma açısı değiştikçe siyahların görünüşünün değişmesi yani beklenenden daha koyu olup normal görüş açısı ile gözüken siyahların farklı olması bu yüzden detaylarda kayıp meydana geldiğinden bazı ince detaylar olması gerektiği kadar belirgin olmuyor.Bu her va panelde aynı bire bir değil,bu parlama ve siyahlarda detay kaybı bazı panellerde can sıkıcı olup bazılarında küçük bir sorun olarak kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 20 Nisan 2019; 14:55:21 >

• Bende 3 ay önce aldım bu monitörü 2.el sahibinden.com'dan. 2800 TL ye 2017 aralık üretimi. İyiki almışım monitör gerçekten çok iyi.
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lg Ips monitörde bir haber spor kanalları filan izlerken altta kayan yazılar böyle bulanık gibi oluyor. Yazılar net bir şekilde kaymıyor. Aynı kanala televizyonda bakıyorum orda net bir şekilde yazılar kayıyor. Senin monitörde nasıl acaba bu normalmidir. Sağol.
  • Rainf R kullanıcısına yanıt
    Dediğin durumu eski televizyonumda görüp ben de yaşamıştım her kanalda bu durum gözlenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 21 Nisan 2019; 3:20:9 >
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bir oyunda Pes 2018 futbol oynarken monitör kapanma süresi ayarlandığı için kapanıyor. Daha sonra mouse dokununca açılıyor. Ancak bu monitör açılıp oyunun ekranı gelince oyunda anlık bir takılma oluyor. Daha sonra normal bir sorun takılma filan yok. Bu monitörün açılıp oyunun görüntüsü geldiğinde kısa süren bu takılma neden olabilir. Monitör 75 hz ayarlı. Ekran kartı sapphire amd radeon rx590 sağol.
  • Sonunda bu monitörden kurtuldum. Ölü pixel sorunları sebebiyle çok başımı ağarttı. Bu sefer Asus yüzümüzü güldürmedi.
  • Arkadaşar oyunlara girerken Gsync aktif olmuyor. Monitörün içindeki modülün bozulma ihtimali var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: görkemöztürk

Arkadaşar oyunlara girerken Gsync aktif olmuyor. Monitörün içindeki modülün bozulma ihtimali var mı acaba?
    Yardım edebilecek birisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: görkemöztürk

Yardım edebilecek birisi var mı?

Alıntıları Göster
    nasıl bir uyarı alıyorsunuz? aktif olmadıgını nasıl anliyorsunuz? aynı monitoru kullanıyorum.
  • quote:

nasıl bir uyarı alıyorsunuz? aktif olmadıgını nasıl anliyorsunuz? aynı monitoru kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Oyunlarda yırtılma oluyor hocam. Biyerde de oyuna girince monitörün power ışığı kırmızı olunca Gsync aktif oluyor gibi bişey okumuştum bende olmuyor tam bilmiyorum.
  • oyun sırasında alt tab yapıp nvidia nın settings ayarlarına baktıgınızda g sync bolumunde aktifleştirildi yazısı yeşil tiklimi hocam?

size tavsiyem bu işi deneme yanılma yontemiyle cözüceksiniz.yazılımı tamamen silin ama komple pc den nvidia temizleyin.sonra yeniden kurun.kurarken hızlı degilde ozel i secin.bütün herşeyi kurun. hatta bu işi format atmaya kadar denemeniz lazımki sorunu bulasınız. ama dedigim gibi g sync acıkken alt tab yapıp aktif olup olmadıgına bakın oncelikle.
  • quote:

oyun sırasında alt tab yapıp nvidia nın settings ayarlarına baktıgınızda g sync bolumunde aktifleştirildi yazısı yeşil tiklimi hocam?

size tavsiyem bu işi deneme yanılma yontemiyle cözüceksiniz.yazılımı tamamen silin ama komple pc den nvidia temizleyin.sonra yeniden kurun.kurarken hızlı degilde ozel i secin.bütün herşeyi kurun. hatta bu işi format atmaya kadar denemeniz lazımki sorunu bulasınız. ama dedigim gibi g sync acıkken alt tab yapıp aktif olup olmadıgına bakın oncelikle.
    Alıntı yapmamışsınız hocam yeni fark etim kusura bakmayın. Evet hocam aktif yeşil tikli.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.