Bildirim
ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (37. sayfa)
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
13 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Monitör şuan geldi. Bu sefer olmuş. Baya uğraştırdı namussuzlar. -
Yeni mi yolladilar yoksa tamir mi etttiler ?quote:
Orijinalden alıntı: Greqorian
Monitör şuan geldi. Bu sefer olmuş. Baya uğraştırdı namussuzlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şans faktörümü var yoksa hakem heyeti mevzusunu mı açtın?quote:
Monitör şuan geldi. Bu sefer olmuş. Baya uğraştırdı namussuzlar.
İyi daha, artık gözün gibi bakarsın. -
hocam bi bilgi verseydin keşke.yazdn gittinde ne yapıldı nasıl bi uygulama yapıldı.quote:
Monitör şuan geldi. Bu sefer olmuş. Baya uğraştırdı namussuzlar. -
Paneli değiştirildi yine ama ilk geldiğinde sorunsuzdu kullandıkça yine ölü pixeller çıkıyor. Biraz kullanayım böylede tekrar göndereceğim büyük ihtimalle. 1 sene içerisinde aynı sorundan 4 kez servise giderse para iadesi alabiliyorum sanırım onun için uğraşıyorum. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THawk -- 12 Haziran 2018; 16:52:41 >
-
Arkadaşlar bu monitör de ekranın anlık gidip gelmesi sorunuyla karşılaşan var mı? -
masaustundeykenmi yapiyor? yoksa oyun sırasında filanmi yapiyor?quote:
Orijinalden alıntı: görkemöztürk
Arkadaşlar bu monitör de ekranın anlık gidip gelmesi sorunuyla karşılaşan var mı?
ekran kartını driverina bak.
anakart bios guncellemesine bak. -
Sadece videoları tam ekran yapınca gidip gelme yapıyo hocam. O da fareyi oynatınca oluyo.
Drivelerın hepsi güncel. -
hmmm. bende de olmustu. nvida denetim masasindaki ayarlarla oynadınmı? ya defult a cek. yani kendi ayarlarına.yada sil yeniden yukle.silerken butun dosyaları sil. -
video yu tam ekran yapınca ekran pir pir ediyor degilmi? goruntuyu kucultunce sorun yok.bende de olmustu. nvidia da denetim masasındaki bi ayarı degiştirince olmustu ama hangisinde hatirlamiyorum.defult a cek ayarları.quote:
Sadece videoları tam ekran yapınca gidip gelme yapıyo hocam. O da fareyi oynatınca oluyo.
Drivelerın hepsi güncel. -
Aynı şekilde hocam tam ekran harici sıkıntı yok. Denetim masısından da default yaptım yine aynı. Var bi ayarı ama bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
video yu tam ekran yapınca ekran pir pir ediyor degilmi? goruntuyu kucultunce sorun yok.bende de olmustu. nvidia da denetim masasındaki bi ayarı degiştirince olmustu ama hangisinde hatirlamiyorum.defult a cek ayarları.
Alıntıları Göster -
temiz driver indir eskisini sil hocam.en fazla 10 dk ni alir.quote:
Aynı şekilde hocam tam ekran harici sıkıntı yok. Denetim masısından da default yaptım yine aynı. Var bi ayarı ama bulamadım.
Alıntıları Göster -
Deniyorum hemen hocam.quote:
temiz driver indir eskisini sil hocam.en fazla 10 dk ni alir.
Alıntıları Göster -
Hocam valla çok sağolun driverdaymıs problem şuanlık sorun kalmadı.quote:
temiz driver indir eskisini sil hocam.en fazla 10 dk ni alir.
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim ilgin için. -
gıcık ediyor degilmi adami boyle garip sorunlar.kıl kıl işler..anakartının biosunu guncellemedin diye monitor acılmazmi? bende oda oldu.asus servisi aradim.anakart biosunu guncelleyin dediler.guncelledim acıldı.halbuki ne alaka..quote:
Hocam valla çok sağolun driverdaymıs problem şuanlık sorun kalmadı.
Teşekkür ederim ilgin için.
Alıntıları Göster -
Hiç sorma hocam çok küçük problem ama sabahtan beri kafama taktım. Oyuna giriyorum ama oynuyamıyorum kafama takıldı bikere :))quote:
gıcık ediyor degilmi adami boyle garip sorunlar.kıl kıl işler..anakartının biosunu guncellemedin diye monitor acılmazmi? bende oda oldu.asus servisi aradim.anakart biosunu guncelleyin dediler.guncelledim acıldı.halbuki ne alaka..
Alıntıları Göster -
Bu monitör cidden 4 bin tl eder mi? 1070 ti için fazla overkill bir monitör müdür?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X