Şimdi Ara

Asus RTAC87U mu Linksys WRT1900AC mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
6.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuya bir gözatın isterseniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_99599747/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Bu konuya bir gözatın isterseniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_99599747/tm.htm

-3 hafta önce o konudaki sistemi uyguladım. Şuan sorunsuz kullanıyorum
  • Ben de
    Şimdi dahili antenli bir router bakıyorum ancak performans sorunu oluyor sanırım onlarda da.
  • Arkadaşlar RT-AC87U modeli Fiber uyumlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Arkadaşlar RT-AC87U modeli Fiber uyumlu mu?

evet fiberi sonlandırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Arkadaşlar RT-AC87U modeli Fiber uyumlu mu?

evet fiberi sonlandırır

Teşekkürler. :)
  • NETGEAR Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band Wi-Fi Router (R8000)

10 numara
  • ssccaarrffaaccee kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar gecen yil eve ASUS RT-AC66U bagladim ama bir turlu ilgilenemedigim mesafe problemim var. Salondan ciktiktan sonra wireless a baglanmak guclesiyor.Ilk etapta uc anteninden birini edimax marka bir antenle degistirdim ama pek farketmedi.Urunu menzil arttirmak onceligiyle tercih etmistim ama hic sonuc alamadim hatta daha da kotu oldu.Ag urunleri konusunda detayli bilgi sahibi degilim.Urunu kullanan uzman bir arkadas sorunumu cozebilmem icin beni yonlendirebilirse cok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan_gir

Arkadaslar gecen yil eve ASUS RT-AC66U bagladim ama bir turlu ilgilenemedigim mesafe problemim var. Salondan ciktiktan sonra wireless a baglanmak guclesiyor.Ilk etapta uc anteninden birini edimax marka bir antenle degistirdim ama pek farketmedi.Urunu menzil arttirmak onceligiyle tercih etmistim ama hic sonuc alamadim hatta daha da kotu oldu.Ag urunleri konusunda detayli bilgi sahibi degilim.Urunu kullanan uzman bir arkadas sorunumu cozebilmem icin beni yonlendirebilirse cok memnun olurum.

Bu arada kurulumu kendim gerceklestirdim,bir seyleri yanlis yaptigimdan ya da urunlerin uyumsuzlugundan iskillenmekteyim. Router a bagladigim modemin eski model olmasindan kaynaklaniyor da olabilir fakat router i aldigim eleman en dandik modemle bile kullansan sorun olmaz ,sadece kablo araciligiyla adsl yi modemden routera aktarsan kafi diye tarif etti. Modem Airties air 5450 + Router Asus RT-Ac66U.

• quote:

quote:

Bu arada kurulumu kendim gerceklestirdim,bir seyleri yanlis yaptigimdan ya da urunlerin uyumsuzlugundan iskillenmekteyim. Router a bagladigim modemin eski model olmasindan kaynaklaniyor da olabilir fakat router i aldigim eleman en dandik modemle bile kullansan sorun olmaz ,sadece kablo araciligiyla adsl yi modemden routera aktarsan kafi diye tarif etti. Modem Airties air 5450 + Router Asus RT-Ac66U.

yüksek menzil için custom firmware ler var bu modele merlin, tomato ve ddwrt olarak bunları denemeyi düşünebilirsiniz

• RT-AC87U modelini TTNET Fiber için verilen Tılgın aracılığı ile kullanıyorum. Bu Tılgın ı komple devre dışı bırakarak sadece Asus u kullanamazmıyım.
  • fafafa F kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunun cevabini ben de merak ediyorum? Bu router in hic bir ozelligini yitirmeden nasil bir modemle kullanmak gerek? Ya da modem kullanmadan router dan tek basina internet alamaz miyim?
  • cihan_gir C kullanıcısına yanıt
    Merhaba eğer bağlantı tipiniz adsl ise modem kullanmadan olmaz. Çünkü bu cihazın adsl hat girişi yok. Herhangi düzgün çalışan bir modemi ayarlarından bridge moduna alıp modemin ethernet girişinden rt ac66u routerın wan girişine kablo ile bağlayın. Ondan sonra Rt ac66u yu tüm özelikleriyle kullanabilirsiniz. Bende asus rt ac66u kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainfh -- 7 Şubat 2015; 15:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainfh

Merhaba modem kullanmadan olmaz. Çünkü bu cihazın adsl hat girişi yok. Herhangi düzgün çalışan bir modemi ayarlarından bridge moduna alıp modemin ethernet girişinden rt ac66u routerın wan girişine kablo ile bağlayın. Ondan sonra Rt ac66u yu tüm özelikleriyle kullanabilirsiniz. Bende asus rt ac66u kullanıyorum.

Tesekkurler yanit icin.Ben de bu sekilde gerceklestirdim kurulumu.Airties 5450 nin wireless ini da arayuzden kapatarak kopru moduna alip asus rt ac66 u ya ethernetle interneti aktardim, baglantida sorun yok interneti kullanabiliyorum fakat odanin disina ciktigim an asus un kablosuzu cekmiyor ve baglanamiyorum.Hem 2.4 hem de 5 bantlari kullanimda. Asus u alis sebebim airties in evin uc noktasina aktaramadigi menzilini genisletmek idi,ama bu sekilde menzil arttirmayi gectim odanin disina bile cikamiyor sinyal.Orta antenini yuksek performansli devasa bir antenle degistirdim yine fayda etmedi.Ilk gunden beri boyle,bir fonksiyon arizasi olabilir mi?Sizde ozellikle menzil durumu nedir?

• Bir de ttnet paketimi 16mp adsl den 24 mb vdsl e gecirecegim,vdsl modem almayacagim kendilerinden,vdsl desteklemeyen koprulenmis su anki eski airties 5450 adsl modemim asus rt ac66u araciligiyla internete cikartabilir mi beni?Yoksa bir vdsl modem almak sart mi her halukarda?
  • Benim durumum sizden farklı. GPON sistemi var bende. Yani Telefon hattı hiç yok.
  • cihan_gir C kullanıcısına yanıt
    Bir alt kattan bile 2.4 ghzde normal kullanıyorum. 5 ghz ise zaten kısa mesafelerde kullanılabilir. Çekim gücü düşüktür. 2.4 ghz gibi değildir. Ancak odadan çıkıncada bağlantı gitmez. Burda başka bir şeyler var. Acaba ayarlarla ilgili bir durum olabilirmi. Kablosuz ayarları nasıl acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainfh -- 6 Şubat 2015; 14:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainfh

Merhaba modem kullanmadan olmaz. Çünkü bu cihazın adsl hat girişi yok. Herhangi düzgün çalışan bir modemi ayarlarından bridge moduna alıp modemin ethernet girişinden rt ac66u routerın wan girişine kablo ile bağlayın. Ondan sonra Rt ac66u yu tüm özelikleriyle kullanabilirsiniz. Bende asus rt ac66u kullanıyorum.

Fiber Internetiniz Adsl Portundan Gelmiyorsa Yani Ethernet Olarak Evinize-İşinize Kadar Geliyor İse Kullanılabilir,
    Lütfen Net Olmayan Bilgiler Vermeyelim.
  • Nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz.

• Ben de bina altındaki kutuya kadar fiber olarak gelip, oradan eve ethernet kablosu ile gelen ttnet fiber var. Tılgın modemi hiç kullanamadan sadece router kullanabilen var mı. Her halükarda AC87u alıyorum bugün. Önce tek kullanmayı deneyeceğim. Çünkü Tılgın da sanki özelleştirilmiş bir router gibi. Modeme benzemiyor. Olmazsa da tılgın'ın bridge olarak kullanacağız mecburen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.