Şimdi Ara

Asus RTAC87U mu Linksys WRT1900AC mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
6.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTnetin direk ethernet üzerinden gelen fiberinde bu tılgın'ı aradan çıkarma olmuyor herhalde. RT-AC87U'yu ne yaptıysam tılgınsız kullanmayı beceremedim. Sanırım tek çözüm Tılgın router'ı bridge moda aldırmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZvAnA

TTnetin direk ethernet üzerinden gelen fiberinde bu tılgın'ı aradan çıkarma olmuyor herhalde. RT-AC87U'yu ne yaptıysam tılgınsız kullanmayı beceremedim. Sanırım tek çözüm Tılgın router'ı bridge moda aldırmak.

Ppoe olarak wan portundan nete cikamadinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkamadım hocam. PPPoe bağlantı türü ile bir türlü bağlanmıyor. kullanıcı adı ve şifremi de biliyorum. Kullanıcı adımın sonuna @ttnet ekleyip ve eklemeden de deniyorum. Bir türlü olmadı. Ancak Tılgını takıp, ac87u'yu "pppoe" değil de "otomatik ip bağlantı türüne aldığımda tılgın üzerinden router'a internet alabiliyorum. Tabi böyle olunca dış ip'yi hâlâ tılgın alıyor. ac87u üzerinden port açma falan bir işe yaramıyor. Ancak tılgından bütün portları ac87u'ya yönlendirince ac87u üzerinden port açma işlemlerini yapabiliyorum. Geçici olarak bir iki gündür bu şekilde kullanıyorum. Ama az önce TTneti aradım tılgını bridge moda aldırmak istediğimi söyledim. Tamam ilgili birime iletip, size geri dönüş yapacaklar dendi.
  • quote:

Çıkamadım hocam. PPPoe bağlantı türü ile bir türlü bağlanmıyor. kullanıcı adı ve şifremi de biliyorum. Kullanıcı adımın sonuna @ttnet ekleyip ve eklemeden de deniyorum. Bir türlü olmadı. Ancak Tılgını takıp, ac87u'yu "pppoe" değil de "otomatik ip bağlantı türüne aldığımda tılgın üzerinden router'a internet alabiliyorum. Tabi böyle olunca dış ip'yi hâlâ tılgın alıyor. ac87u üzerinden port açma falan bir işe yaramıyor. Ancak tılgından bütün portları ac87u'ya yönlendirince ac87u üzerinden port açma işlemlerini yapabiliyorum. Geçici olarak bir iki gündür bu şekilde kullanıyorum. Ama az önce TTneti aradım tılgını bridge moda aldırmak istediğimi söyledim. Tamam ilgili birime iletip, size geri dönüş yapacaklar dendi.

Mac clone denedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Çıkamadım hocam. PPPoe bağlantı türü ile bir türlü bağlanmıyor. kullanıcı adı ve şifremi de biliyorum. Kullanıcı adımın sonuna @ttnet ekleyip ve eklemeden de deniyorum. Bir türlü olmadı. Ancak Tılgını takıp, ac87u'yu "pppoe" değil de "otomatik ip bağlantı türüne aldığımda tılgın üzerinden router'a internet alabiliyorum. Tabi böyle olunca dış ip'yi hâlâ tılgın alıyor. ac87u üzerinden port açma falan bir işe yaramıyor. Ancak tılgından bütün portları ac87u'ya yönlendirince ac87u üzerinden port açma işlemlerini yapabiliyorum. Geçici olarak bir iki gündür bu şekilde kullanıyorum. Ama az önce TTneti aradım tılgını bridge moda aldırmak istediğimi söyledim. Tamam ilgili birime iletip, size geri dönüş yapacaklar dendi.

Mac clone denedinizmi

Onu da denedim hocam. TTnet fiber de başka bir kıllık var. Superonline gibi olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Mac clone denedinizmi

Onu da denedim hocam. TTnet fiber de başka bir kıllık var. Superonline gibi olmuyor.

Evet sorun ttnet kaynaklı gibi

Tilgini bridge yaptıktan sonra yapilan isin espirisi kalmıyor

Amac tilgini aradan çıkarmak degilmi

• Yani amaç tek bir cihaz kullanmaksa tabi ki bir esprisi kalmıyor. Ama en azından tılgın bridge modem olarak bağlantıyı direk ac87u'ya router'a aktaracak şekilde kullanılırsa en azından herhangi bir ayar için Tılgının dandik arayüzü ile uğraşmak durumunda kalınmaz. Kontrol AC87U'ya geçer. Tek kötü tarafı gereksiz yere ikinci bir cihaz kullanmak. Hem kapladığı yer hem tükettiği enerji açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 1 Nisan 2015; 16:07:13 >
  • quote:

Yani amaç tek bir cihaz kullanmaksa tabi ki bir esprisi kalmıyor. Ama en azından tılgın bridge modem olarak bağlantıyı direk ac87u'ya router'a aktaracak şekilde kullanılırsa en azından herhangi bir ayar için Tılgının dandik arayüzü ile uğraşmak durumunda kalınmaz. Kontrol AC87U'ya geçer. Tek kötü tarafı gereksiz yere ikinci bir cihaz kullanmak. Hem kapladığı yer hem tükettiği enerji açısından.

Bence sorun çözülür burda tilgina mahkum olmak saçmalık

Hic gercek fiber kullanmakta kısmet olmadi net birseyler soylim

Sonuçta ayni kablo ile wan portu ustünden nete çıkıyorsanız asus üstünde de cikarsiniz

Gercek fiber kullananlarda hep bu sorun oluyor nedense

İlla asusu ikinci cihaz yapacaksınız router veya ap olarak da kullanabilirsiniz ama wan ip yine tilginda olur haliyle

Ttneti sıkıştırın derim

• Umarım aşağıdaki linkteki ilanımı buraya koymanın bir sakıncası yoktur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105726778/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: reformer65

quote:

Orijinalden alıntı: hey

belki atlanıyor ve bilinmiyor ama 87U da MIMO var Bu arada tanıtım videosu film trailer ı gibi olmuş :)

http://www.youtube.com/watch?v=VUjSF1gIxII&feature=share

Zaten MIMO, 4x4, 4K steam Gibi Özelliklerden Dolayı Arada Kalıyorum Aksi Halde En İyi Bildiğim "LINKSYS" den Vazgeçmezdim.

hocam anten gücü iyi olan modem olarak ne önerirsiniz, liksys olabilir

• Merhaba Linksys WRT1900AC router satın aldım kullanan arkadaşlardan ricam A B g n modları mevcut ama ac secimi yok nerden aktif ediyoruz bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

• Selam hayırlı akşamlar. Wrt 1900ac alıpta kullanan varmı. Varsa ttnet 24 mbit bağlantı yapamadım ip aldıramadım yardımcı olabilecek varmı

• ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Üstad bende ac 87u aldım, bu tilgin denilen lanet modemden kurtuldunuz mu yoksa hala brigde modda mı kullanıyorsunuz, Bridge modda kullanmanın direkt kullanmaya göre herhangi bir eksikliğini hissettiniz mi? Cevap verirseniz sevinirim, iyi akşamlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: tsalci

Merhaba Linksys WRT1900AC router satın aldım kullanan arkadaşlardan ricam A B g n modları mevcut ama ac secimi yok nerden aktif ediyoruz bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

2.4ghz frekans modunda bunları destekler zaten sizin 5ghz bandını aktif hale getirmeniz gerek ayrıca bu sinyali görebilmeniz için wifi kartınızın da AC desteği olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Merhaba
    Üstad bende ac 87u aldım, bu tilgin denilen lanet modemden kurtuldunuz mu yoksa hala brigde modda mı kullanıyorsunuz, Bridge modda kullanmanın direkt kullanmaya göre herhangi bir eksikliğini hissettiniz mi? Cevap verirseniz sevinirim, iyi akşamlar dilerim

Servis sağlayıcınızdan kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenin direk takıp kullanabilirsiniz. TTNET mi Superonline abonesi misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gündüzözer

Selam hayırlı akşamlar. Wrt 1900ac alıpta kullanan varmı. Varsa ttnet 24 mbit bağlantı yapamadım ip aldıramadım yardımcı olabilecek varmı

TTNET VDSL ayarları mı hangi şehirdesiniz? Teamviewer açıp denenebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Mac clone denedinizmi

Olması lazım yapanlar var bir yerde eksik birşeyler yapıyorsunuz mutlaka. Superonline da ki gibi olmuyor derken en kılı Superonline zaten kul adı ve şifreni bile vermiyorlar.

• uisik34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ttnet kullanıyorum,kullanıcı adı ve şifremi alsam dahi kullanamıyorum sanırım, MaC clone yöntemi ile SOL kullananlar routerını değiştiriyor ama sanırım ttnet kullananlar değiştiremiyor. Öyle uyuz bir durum ki çıldırmak işten değil

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hocam ben ttnet kullanıyorum,kullanıcı adı ve şifremi alsam dahi kullanamıyorum sanırım, MaC clone yöntemi ile SOL kullananlar routerını değiştiriyor ama sanırım ttnet kullananlar değiştiremiyor. Öyle uyuz bir durum ki çıldırmak işten değil

MAC klon nasıl işe yaramaz bence ufak bir ayrıntıda hata yapıyorsunuz.
  • Valla daha başarılı olanı görmedim, cihazı yeni aldım zaten, ama almadan önce bir aya yakın bu konuyu okudum. Size bir adres vereyim en çok uğraşan bu arkadaş olmuş, eksik birşey de yapmamış. Ben tılgından öyle bunaldım ki Bridge modada razıyım ama işin peşini bırakmayacağım, ilk işim hakem heyeti falan uğraşmayıp direk tüketici mahkemesine gitmek. Emsal olacak bir karar çıkarsa herkesin derdi biter bu sayede.
    http://www.cursedhardware.com/index.php?/topic/272-ttnet-fiber-router-durumlar%C4%B1-ve-bir-soru/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 4 Mayıs 2016; 21:57:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.