Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SIFIR Asus RTX 3060 TI TUF Gaming OC 256 Bit V2 GDDR6 8 GB
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
-
Hocam mining dönemi bitti ne yazık ki, sanırım bir süredir araştırmıyorsunuz. Garantili 3090'lar bile zor satılıyor bu paraya. Az üstüne 4070 Ti bulunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşta çok ağır bir lag var sanki, 1 yıl geriden gelen.
-
Ah be hocam ah be hocam
-
hemen alıyım cok iyi fiyat akpliyim
-
geçen hafta 6700 TL yealdım forumdan başka bir arkadaştan tr garantili faturalı bilginiz olsun
-
Kartın sıfırı 16000 tl v2 dünden pahalı yarından ucuz. Ayrıca mining de bitmedi azaldı yine şahlanır .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Benim ürünüm ikinci el değil siz ikinci el aldım diyerek beni manipüle ediyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Evet 2. El 6 aylık kartı aldım dediğim fiyata 7000 sende birçok temiz kart mevcut şuan.
Tabiki sıfır olduğu için bı tık pahalı olabilir kartınız ama 2.2 kat da abartı fazla olmuş zaten forumda birçok arkadaşta eleştirmis fiyatinizi.
19 bine 4070 ti satılıyor hocam. Az piyasa araştırması yapın.
www.n11.comAsus NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming OC RTX3060TI-O8GD6X-GAMING 8 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/asus-nvidia-geforce-rtx-3060-ti-tuf-gaming-oc-rtx3060ti-o8gd6x-gaming-8-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-28545623?magaza=bsteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
hocam sıfırı bile sizin rakamdan uygun forum kuralları gereği fiyatınızı güncellemeniz gerekiyor
-
Hocam arada fiyatı düşürdükten sonra 5500 fark oluyor sıfır ürün için gayet tercihi etkileyebilecek bir fark.
-
13.300 e düşmüş :)
www.n11.comAsus NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming OC RTX3060TI-O8GD6X-GAMING 8 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/asus-nvidia-geforce-rtx-3060-ti-tuf-gaming-oc-rtx3060ti-o8gd6x-gaming-8-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-28545623?magaza=bsteknoloji&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
amazonINNO3D Grafik kartı GeForce RTX 3070 iChill X3 8GB GDDR6 256-bit 3xDP+HDMIhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08N4SGN9N/ref=asc_df_B08N4SGN9N1672542000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08N4SGN9N&linkCode=asn
Hocam ne yaptın ya? 2 tane mi kart? 15 bin TL ye 2 tane 3060ti oluyor hemde iyisinden |
hemen alıyım cok iyi fiyat akpliyim |
|
hani bir laf var ya "ikinci el pahalı geldi, biz sıfırına bakalım" :) |
Evet 2. El 6 aylık kartı aldım dediğim fiyata 7000 sende birçok temiz kart mevcut şuan.
Tabiki sıfır olduğu için bı tık pahalı olabilir kartınız ama 2.2 kat da abartı fazla olmuş zaten forumda birçok arkadaşta eleştirmis fiyatinizi. |
www.n11.com Asus NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti TUF Gaming OC RTX3060TI-O8GD6X-GAMING 8 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/asus-nvidia-geforce-rtx-3060-ti-tuf-gaming-oc-rtx3060ti-o8gd6x-gaming-8-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-28545623?magaza=bsteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelhocam sıfırı bile sizin rakamdan uygun forum kuralları gereği fiyatınızı güncellemeniz gerekiyor |
Hocam gerçekten pes dediğimiz kişiler varya sizde onlardansınız.hAYIRlı işler dilemek isterdim ama hiç içimden bile gelmiyor |
Arkadaşta çok ağır bir lag var sanki, 1 yıl geriden gelen. |
parası cok olanlar 2 kart parasımı vermeli sana tek kart ıcın :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X