Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asus Gtx 1070Tİ Cerberus(Mining Yapılmamış Kart)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
sorun değil hocam lhr kilitleri kırılmadan ilan koyuldu lhr kırmak için o bahsettiğiniz kazım programlarında voltaj dalgalanmasını göz önünde bulundurmanız gerekir.Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Öncelikle hayırlı satışlar hocam watt dalgalanması son güncellemeyle yani %100lhr kırılıdığında ortadan kalkdı.Ayrıca watt dalgalanması oyunlarda da yaşanan bir durum,kendi rigim 7 ay lhr li yani watt dalgalanmasıyla, arkadaşım 1 senedir 3080ti ile watt dalgası ile riginde kullanmakda.Yani watt dalgalanması göz önüne alırsakda bir sorun teşkil etmeyecektir.Yorumum polemik yaratmak değil bilgi amaçlıdır.iyi günler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman ilanı güncelleyebiliriz bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
Merhaba hocam ilan güncel kartlar ofiste olduğu için gidip bakmam gerekiyor yarın konuyla ilgili size yardımcı olabilirim.
-
Rica ederim hayırlı olsun hocam
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam
Beni kırmayıp arabayla olduğum yere kadar gelip teslim etti kartı elden.Çok güleryüzlü,kibar ve saygılı bir beyefendi.Bir daha kart alacak olursam kesinlikle ilk tercihim olacak.Hem tanıştığıma hem de alışveriş yaptığıma çok memnun oldum :)
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkyamaha -- 22 Haziran 2022; 16:56:6 >______________________________
-
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam takas düşünmüyorum.Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
LHR diye birşey kalmadı artık :) bilginiz olsun. Polemik amaçlı değil bilgi amaçlı yazdım, kolay gelsin hayırlı satışlar. |
Öncelikle hayırlı satışlar hocam watt dalgalanması son güncellemeyle yani %100lhr kırılıdığında ortadan kalkdı.Ayrıca watt dalgalanması oyunlarda da yaşanan bir durum,kendi rigim 7 ay lhr li yani watt dalgalanmasıyla, arkadaşım 1 senedir 3080ti ile watt dalgası ile riginde kullanmakda.Yani watt dalgalanması göz önüne alırsakda bir sorun teşkil etmeyecektir.Yorumum polemik yaratmak değil bilgi amaçlıdır.iyi günler
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X