Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Msi Gaming Z Rtx 2070 Mining Yapılmadı
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 20 Ağustos 2022; 18:20:51 > -
2012 üye olup o ilanı bu ilanı baltalamakla yarbay mı oldun sizene milletin kartlarını ucuza kapmakmı derdiniz
sananee
-
al satçı, stokçu ve miningci adamı sevmem.belki bilerek belki piyasayı takip etmediği için malını pahalıya satanları uyarırım. fiyatı uygun olan ilanlara da yorum yazarım,kart arayanlara bütçesi dahilinde alabileceği en iyi kartı öneririm. profilim açık gizlim saklım yok okuma yazman varsa buyur bak. şu andaki gördüğün fiyat indirimli hali ilan sahibi özel mesajla sordu fiyatta garip olan ney diye bende rtx 3060 örneğini verdim.
Benden eski üyesin forumda sanane diye bir şey yok bilgi paylaştıkça güzel.
-
Uzun zamandır girmiyorum ama zamanında ilanlara fiyat yorumu yapmak yasakti bu sebeple yazdım . Sen nasıl doğru şekilde izah ettireysen bende yorumuma izah edeyim bende forumdaki sırtlanların çakalların ucuza kart toplayipta internet cafeler açtığını dükkanında üstüne misli ile koyarak elden sattığını gördüm senin tepkim nasıl dogalsa inan benimde bir okadar doğal ki inan şu an hiçbir ürün satmıyorum hatta ekran kartı arıyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kasandaki işlemci,güç kaynağı ve bütçen nedir özel mesajdan yaz ona göre f/p bi şey bulalım sana.
-
teşekkürler
Z270X-Ultra Gaming-CF anakart
Intel® Core™ i5-7600K CPU @ 3.80GHz
16 GB BELLEK
NVMe CT2000 P5SSD8 2TB İŞLEMCİ
1000 watt psu
4k monitör
-
Herhangi bir 2. el kart görürde durur mu? Fiyat ölü olmadığı sürece bunun için mesai harcıyor adam. Tam olarak 'ölücü' dediğimiz sınıfa giriyor arkadaş ne yaparsın.
-
mümkünse bilgi paylaşımı ve karşılıksız iyilik nedir öğren. ilanın ilk fiyatı ne kadardı şimdi ne kadar olmuş buyur varsa ihtiyacın kullan şimdi güzel fiyatı.
-
Sizin için uygun ise 4500 liraya satarım diyorsanız hemen bir anlaşma yapabiliriz. Teşekkür ederim.
-
hocam selamlar fiyatta ufak yardımcı olursanız almak istiyorum
al satçı, stokçu ve miningci adamı sevmem.belki bilerek belki piyasayı takip etmediği için malını pahalıya satanları uyarırım. fiyatı uygun olan ilanlara da yorum yazarım,kart arayanlara bütçesi dahilinde alabileceği en iyi kartı öneririm. profilim açık gizlim saklım yok okuma yazman varsa buyur bak. şu andaki gördüğün fiyat indirimli hali ilan sahibi özel mesajla sordu fiyatta garip olan ney diye bende rtx 3060 örneğini verdim. Benden eski üyesin forumda sanane diye bir şey yok bilgi paylaştıkça güzel. |
mümkünse bilgi paylaşımı ve karşılıksız iyilik nedir öğren. ilanın ilk fiyatı ne kadardı şimdi ne kadar olmuş buyur varsa ihtiyacın kullan şimdi güzel fiyatı. |
2012 üye olup o ilanı bu ilanı baltalamakla yarbay mı oldun sizene milletin kartlarını ucuza kapmakmı derdiniz sananee |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X