Şimdi Ara

asus rx580 8gb arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 asus rx580 8gb arıyorum

merhabalar, bir asus rx580 8gb arıyorum, elimde 1100tl var, bir 2-300 daha ekleyebilirim. fx8350 işlemci için en tepe kart budur diyorlar, yiğenimde var bu kart bir süre kullandım iyiydi, ben de bir tane almak istiyorum ama bunlarla mining çok yapıyorlarmış, bazısı mining yapılması sorun değil diyor..

bu paraya rx580 bulabilir miyim? minign konusunda ne düşünmeliyim

asus rx580 8gb arıyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elimdeki para yeterli değil galiba, ortalama ne kadar bu kartlar?

• gdzen kullanıcısına yanıt
    RX 580 4GB 1400/1500TL
    RX 580 8GB 1700/1800TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enesgunel10 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler.

· 4gb ile 8gb arasında çok fark var mı oyunlarda?

· mining yapılan bir kart alsam ne olur? 2-3 ay sonra bozulur mu?

• gdzen kullanıcısına yanıt
    Bende RX 570 4GB aldım bazı oyunları en fazla Medium ayarlarda oynayabilirim. 8GB olsaydı High ayarda da oynayabilirdim. Ama zaten kartların kas gücü artık yeni oyunlar karşında zayıfladığı için bence fiyat farkı varsa 4GB tercih edilebilir. Bu arada 1100TL civarında RX 570 4GB bulursan değerlendirebilirsin. Mining konusuna gelirsek bu kartlarda temiz olmasına dikkat et bir çoğu mining yaptı ondan kaçamazsın.

• rx 570'ler de iyimiş, techpowerup'dan baktım şimdi. %15 kadar bir güç farkı var. hangisi denk gelirse alayım o zaman, letgo'ya bir bakayım, burda pek ses yok, hep büyük kartlar dönüyor. donanımhaberciler zengin baya, ufak kartlarla uğraşmıyorlar :) tekrar sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: gdzen

rx 570'ler de iyimiş, techpowerup'dan baktım şimdi. %15 kadar bir güç farkı var. hangisi denk gelirse alayım o zaman, letgo'ya bir bakayım, burda pek ses yok, hep büyük kartlar dönüyor. donanımhaberciler zengin baya, ufak kartlarla uğraşmıyorlar :) tekrar sağol.

Forumdaki bu 2. El ekran kartı bölümünü açıp sayfanın alt kısımlarına gelirsen sürekli yeni sayfa açılıyor ardı ardına. Atıyorum 20-30 sayfa açılana kadar aşağıya in, sonra Ctrl + F ile 580 ya da 570 diye arama yap, mutlaka ilanlar çıkacaktır. Sırayla bakar mesaj atarsın ilan sahiplerine. Epey ilan vardı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperSRT -- 9 Şubat 2023; 20:42:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün letgo'dan bulduğum bir Sapphire RX 470 Nitro+ 4GB aldım, sadece evde oyun için kullanılmış bir kart, ya da öyle görünüyor. Satan arkadaş oldukça düzgün bir insandı, 1150tl'ye bıraktı. Adamın işyerine gittim, öyle yolda elden kart almam zaten :) Mekanını gördüm, muhabbet ettim, kart da çok içime sindi.

Youtubeda 470 480 570 580 toplu karşılaştırma izlemiştim. Hemen hemen aynı kartlar, ve 470ler 120watt ile en az güç tüketen kart. 4gb ile ETH kazılamıyormuş, ondan mining olayından da baya korunmuş bir seri. 480lerin çok ısındığını, 5xx lerin de çok güç tükettiğini gördüm. 470 bana çok yıldızlı bir kart gibi geldi. Ben de aldım.

Sapphirelar Işıklı mışıklı ve Nitro+ olduğu için backplate'i var.. çok şekil birşey :D biosları da dualmış, şimdi onlara bakıyorum, ama sanırım adam hiç değiştirmemiş, içindeki stok romlar. El değmemiş ev kızı gibi bir kart bu :D

asus rx580 8gb arıyorumGameGangstayoutube
    0:00 Grand Theft Auto V 2:02 Rainbow Six Siege 3:03 Assassin's Creed Origins 5:14 Assassin's Creed Odyssey 6:33 Forza Horizon 4 8:14 Gears 5 9:22 Red Dead Redemption 2 If you like the video please do not forget to press like button :) Get Cheap Games and support this channel; https://www.g2a.com/r/gamegangsta System Specs: CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.6/4.2Ghz 35MB 6 Core AM4 7nm MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 AM4 ATX RAM: Crucial 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz GPU: GIGABYTE RX 580 4GB GDDR5 256 Bit AMD Radeon DX12 GPU2: Powercolor RX 480 8GB GDDR5 256Bit DX 12 GPU3: ASUS RX 570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256 Bit DX12 GPU4: ASUS RX470 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 SSD: Crucial 240GB BX500 (540/500) HDD: 1TB WD Blue 7200RPM CASE: Xigmatek Glare 7A 600W 80+PLUS OS: Windows 10 Home MONITOR:AOC 23.8" 24V2Q 5MS 75HZ FHD IPS
    https://www.youtube.com/watch?v=O9w190MBV2Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdzen -- 14 Şubat 2023; 22:32:31 >

• Görseldeki kartın aynısı mining değil arkadaşım oyun ve yayın için kullandı. 3070 aldığı için boşta şu anda 1850'ye satıyor.

• Birkaç tane miningli kart kullandım. Gördüğüm tek kusur fanlar orjinal haline göre daha gürültülü çalışıyordu.

Bir süre mining yapılmış, mining furyası bitince de oyun sistemine takılmış bir xfx rx580 8gb var elimde. Düşünürseniz İstanbul içi alabilirsiniz. Fiyat 1800tl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.