Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokunmatik ekranı merak ettim biri kullanım olarak kısa bir video yükleyebilir mi ?Klavyede aydınlatma var mı ? Cihazda sadece gpu olarak HD4000 var sanırım neler yapılabiliyor bu gpu ile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 11 Aralık 2012; 16:41:31 >
  • Arkadaşlar bu ultrabook'u aldığımızda acaba kendi seçtiğimiz başka bir ekran kartını takabilir miyiz buna? bir bilgisi olan var mı? zira ben pes oynayan adamım, eğer pes 2013,2014'ü kaldırmazsa benim için uygun olmaz, onun dışında çok şık bir ultrabook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afo_

Arkadaşlar bu ultrabook'u aldığımızda acaba kendi seçtiğimiz başka bir ekran kartını takabilir miyiz buna? bir bilgisi olan var mı? zira ben pes oynayan adamım, eğer pes 2013,2014'ü kaldırmazsa benim için uygun olmaz, onun dışında çok şık bir ultrabook.

sence notebooklara sonradan ekran kartı takılıyormu
    pes 13 ü kaldırıyor intel hd4000
  • Normal bir notebook'a takılır takılmaz orası ayrı bişey ama ultrabook mobilite ve aynı zamanda bir o kadarda performans için tasarlanan ürünlerdir. Oyun oynamak için standart notebooklar bile yetmez gidip 5-10 kg ağırlığında özel notebook alındığını düşünürsek her şeyi üretim nedenine göre ve bizim kullanma sebebimize göre almamız lazım. UltraBook'lar kesinlikle oyun oynamak için üretilmiş cihazlar değildirler.

Kendi satın alma amacıma gelirsek, öğrenciyim ve evim okula uzak. 1,5 saatim yollarda geçiyor ve bu esnada hem taşınabilirlik hem de batarya süresi önemli bir etken oluyor. Ultrabook işte tam da bunun için çıkarılmış bir konsept. Oyun için üretilmemiş desemde piyasadaki pek çok notebook'u tokatlar. Ayrıca ben visual studio 2012 ultimate, blend studio vs. gibi hem yazılım geliştirme hem görsel tasarım hem de simulasyon yazılımlarını sorunsuz şekilde çalıştırıyorum.

Dokunmatik ekran gerekli gereksiz tartışması içinse sadece şunu söylemek isterim. Windows 8 metro arayüzü (artık modern arayüz deniyor) dokunmatik ekranlı ürünler için tasarlandı. Aksi durumda metro arayüzünden tutun charm-bar'a kadar pek çok işlevi eksik kalıcaktır, gerçi asus öyle bir touch-pad yapmışki dokunmatik ekranı nadir kullanıyorum. Gerekli-gereksiz kısmı bu şekilde olursa, olmasa da biraz daha hafif olsaymış denebilir. Ama cihazın touch-pad'i bu kadar güzel olmasaydı, dokunmatik ekranı çok arardık.

Pil %98 oranını geçecektir, keza benimkisi geçiyor 1-2 defa tam boşaltıp öyle şarj edin. Aksi halde küçük de olsa bir sorun olabilir. Pilin çıkarılamaması ise çoğu ultrabook'da olan bir özellik, sadece pil değil diğer laptoplarda olduğu gibi harddiski sökmek için ekstra kapaklar vs.de yok. Nasıl iPhone'lar da veya iPad'de veya MacBook'da pil çıkarılamıyor ama serviste değiştirilebiliyorsa bu da elbette değiştiriliyor.

Video'yu da çekip en kısa zamanda koyacağım.

• Dokunmatik ekran, touch-pad ve açılış kapanış incelemem. Tripod'u bulamadığımdan bu şekilde çektim, bazen ekran kaymış kusura bakmayın. Eğer tripodu bulursam bir kerede onunla çekerim, merak ettiğiniz başka şeyler varsa onları da diğer videoda daha detaylı ve sallanmadan çekebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

HD4000 gpu ile neler yapabiliyosunuz, eski oyunları (gta vice city) vb. oyunları ısınmadan oynayabiliyor mu ? Monitor gayet sabit sanırım normalde ekranı arkaya bastırdıgımızda bazı laptopların ekranı geri gider ama bunda böyle bi durum yok galiba ?Klavyede ışıklandırma var mıydı birde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 12 Aralık 2012; 17:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

Dokunmatik ekran, touch-pad ve açılış kapanış incelemem. Tripod'u bulamadığımdan bu şekilde çektim, bazen ekran kaymış kusura bakmayın. Eğer tripodu bulursam bir kerede onunla çekerim, merak ettiğiniz başka şeyler varsa onları da diğer videoda daha detaylı ve sallanmadan çekebilirim

gerçektende kullanması çok keyifli başka hiçbir pc ye değişmem

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

HD4000 gpu ile neler yapabiliyosunuz, eski oyunları (gta vice city) vb. oyunları ısınmadan oynayabiliyor mu ? Monitor gayet sabit sanırım normalde ekranı arkaya bastırdıgımızda bazı laptopların ekranı geri gider ama bunda böyle bi durum yok galiba ?

birçok oyunu oynatır.
    hele içinde gelen çok hoş bir oyun var ADERA 1.5 gb yer kaplıyor videoyu çeken arkadaş onuda çekseydi keşke .
  • ADERA nasıl oynanıyor? Oyunun amacı nedir bi anlatsanız, kaldırmadıysam bende oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 14 Aralık 2012; 8:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

ADERA nasıl oynanıyor? Oyunun amacı nedir bi anlatsanız, kaldırmadıysam bende oynarım.

Benim oynadığım kısımda oyun dikkat oyunu gibi geldi. Sana görevler veriyor şunu bul bunu bul fln diye, seninde dikkatli bakıp onları bulmanı istiyor. İlerisinde ne oluyor bilmiyorum, çok oyun oynamadığımdan pek incelemedim. İlk gün heyecanı bir kurcalamıştım o kadar
  • Klavye ve ekran birbirinden ayrılmıyor değilmi arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

Klavye ve ekran birbirinden ayrılmıyor değilmi arkadaşlar ?

ayrılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

Klavye ve ekran birbirinden ayrılmıyor değilmi arkadaşlar ?

Hayır tabii ki. Bu boyutta bir ekranı ayırsak dahi kullanamayız zaten, düşürür kırarız kesin.

Samsung'un daha ufak ekranlı ayrılabilen ultrabook, tablet melezi bir şeyi var mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasli

diğer ultrabooklardan ucuz olması ?

http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca020h-ultrabook-urun8673.html

Çünkü fiyat/performans ürünü. Ultrabook konseptinde Intel'in belirlediği konfigurasyonların dışına çıkılamıyor, bu demek oluyor ki donanımsal olarak zaten hepsi aynı şeyleri kullanıyor ve keramet orada değil. Tasarım olarak zaten Asus diyorum demek k keramet orada da değil. Ses kalitesi, multi-touchpad vs gibi ekstraları da var demek ki keramet burada da değil. Asus yurtdışı ile neredeyse aynı fiyata getirdi, bu neden ucuz demek yerine aslında Casper'a sen bir de yerli üretimsin neden hiç bir artın olmamasına düz bir cihaz üretmene rağmen pahalısın demek lazım sanki

Samimi olmak gerekirse, fiyatından dolayı tercih ettim. Çevremdekiler cihazı inceleyip hayran kaldıktan sonra fiyatını duyduklarında ikinci bir şok daha yaşıyorlar Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım, hani dersin batarya dandiktir, çok güç harcar, sesi kötüdür, dokunmatiktir ama dokunamazsın vs ama yok valla çatır çatır çalışıyor nazar değmesin

• ekran IPS ve yüksek çözünürlüklü olması gerekirdi.

En sevmediğim pis tarafı ekranı görüş açısı berbat ve çözünürlük düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 18 Aralık 2012; 18:32:51 >
  • windows 8 ler için bir tema sitesi

http://windows8themes.ms/

bir de kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı.

Batarya haliyle gömülü olduğu için çıkaramıyoruz. Full şarjdan sonra elektrikten çekip tekrar şarj zamanı gelene kadar mı kullanmak lazım yoksa full şarjda da devam etsek olur mu bu cihazlarda. Normalde asus tableti ikinci şekliyle kullanıyorum. sizlerin de fikrini sorayım istedim.

Bu arada mağaza için hemen cra.ck çıkarmışlar ancak kırılan uygulamalarda update özelliği yokmuş; bir de sistemin stabilitesini bozabiliyormuş.Zaten doğru dürüst uygulama da yok, biraz daha beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filament

windows 8 ler için bir tema sitesi

Batarya haliyle gömülü olduğu için çıkaramıyoruz. Full şarjdan sonra elektrikten çekip tekrar şarj zamanı gelene kadar mı kullanmak lazım yoksa full şarjda da devam etsek olur mu bu cihazlarda. Normalde asus tableti ikinci şekliyle kullanıyorum. sizlerin de fikrini sorayım istedim.

Bu arada mağaza için hemen cra.ck çıkarmışlar ancak kırılan uygulamalarda update özelliği yokmuş; bir de sistemin stabilitesini bozabiliyormuş.Zaten doğru dürüst uygulama da yok, biraz daha beklemek lazım.

Net bir kuralı olmamasına rağmen zorunlu olmadıkça ben bitirip öyle şarja takıyorum. Ama acele işim vardır ve şarjım full olsun istiyorsam yüzde kaç olduğuna bakmadan takıyorum

• quote:

Bendeki asus ultrabook devamlı prize takılı çünkü kullanılabiir %99 prize takılı,DOLMUYOR diyor.Zaman zaman %98 e düştüğü de oluyor bu ibarenin ve hala dolmuyor.Şarj aletinde yeşil ışık yanıyor ve kapadığımda da aynı şekilde kalıyor.Büyük ihtimal pili korumak adına devamlı şarj etmemek için yazılım engelliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Bendeki asus ultrabook devamlı prize takılı çünkü kullanılabiir %99 prize takılı,DOLMUYOR diyor.Zaman zaman %98 e düştüğü de oluyor bu ibarenin ve hala dolmuyor.Şarj aletinde yeşil ışık yanıyor ve kapadığımda da aynı şekilde kalıyor.Büyük ihtimal pili korumak adına devamlı şarj etmemek için yazılım engelliyor...

Kitapçığında da yeşil ışık ibaresinin &95 ve &100 arasında yanacağını belirtmişler. Belki onunla da bi alakası vardır, yazılımsal tarafta buna da bakıyor olabilir. Yeşil ışık varken şarj etme gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.