Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayarin bataryasi cikmiyormus oyle mi arkadaslar. Bi de isletim sistrmini biz kendimiz ssd ye kurabilir miyiz acaba. Recovery ye ayrilmis diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Raider -- 30 Aralık 2012; 11:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozok

hayırlısı olsun ama mac air la arasında 300 500 tl olmaması lazım baya pahalıydı benim baktığımda,1000 lira kadar fark vardı

Bugün Teknosa indirim ile macbook air 13 inçlik en son modelini 2250 liraya aldım. Asus da güzeldi ama macbook çok farklı bir şeymiş. Şuan baya memnunum, kaliteyi hissetiriyormuş gerçekten.
  • Asus güncellemelerini nasıl kapatıyoruz?

• wireless sorunu ben de yaşıyorum. net bağlantısı çok kopuyor. bunun yanında dokunmatik ekran olayı çok güzel. win8 başlangıç ekranı daha alışamadık. başlat düğmesi bile alışmadığımdan sorun yaratıyor. win8 çok stabil gelmedi sanki bana. flash siteleri tam göstermiyor son ve gerekli sürüm olmasına rağmen.
    ben sevdim cihazı açıkçası keşke biraz daha küçük olsaymış. hazırda Samsung NP530U4C kullanıyorum. asus daha kaba ve büyük ama görüntüler bambaşka.

asus güncellemelerini ben windows ana sayfada sağ altta asus live update ikonundan kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pigeontechs

wireless sorunu ben de yaşıyorum. net bağlantısı çok kopuyor. bunun yanında dokunmatik ekran olayı çok güzel. win8 başlangıç ekranı daha alışamadık. başlat düğmesi bile alışmadığımdan sorun yaratıyor. win8 çok stabil gelmedi sanki bana. flash siteleri tam göstermiyor son ve gerekli sürüm olmasına rağmen.
    ben sevdim cihazı açıkçası keşke biraz daha küçük olsaymış. hazırda Samsung NP530U4C kullanıyorum. asus daha kaba ve büyük ama görüntüler bambaşka.

asus güncellemelerini ben windows ana sayfada sağ altta asus live update ikonundan kapattım.

Metro arayüzünden girdiğiniz internet explorer ile masaüstünden girdiğiniz internet explorer farklıdır, muhtemelen flash hatasını metro arayüzünden girince yaşıyorsunuz.

Asus güncellemelerini kapamayı pek tavsiye etmiyorum, zaten kendisi güncellemenin kritik olup olmadığını vs. söylüyor. Duruma göre yüklüyorum, zaten ara sıra geliyor her gün güncelleme fln gelmiyor

• Merhaba arkadaşlar ben de bu gün aldım bu cihazı ve sorum olucak kullananlardan ,touch bolümünde sağ sol tıkların ortasına hafif vurunca plastik sesi geliyor bu sizde de varmı touch mouse bölümü bana zayıf gibi geldi ?
  • ses bende de var evet.

hala incelemedeyim arkadaşlar. wireless modem biraz uzaksa bağlanmıyor, net kesiliyor sürekli onun dışında çok keyifli.
  • quote:

ses bende de var evet.

hala incelemedeyim arkadaşlar. wireless modem biraz uzaksa bağlanmıyor, net kesiliyor sürekli onun dışında çok keyifli.

Asus güncellendi masaüstünde thumbs klasörü oluştu sildikçe gene kuruluyor. Sevmiyorum güncelemeden sonra böyle şeyleri.

Wifi modemin menzili ne kadar oluyor 3G modemden verim alamıyorum kesilip duruyor. Wifili modemi zemine dükkana koysam ben 3. Kattan sinyal alabilir miyim

• ben yan odadan bu asusta alamıyorum. onu maalesef belirtmem lazım.
  • quote:

ben yan odadan bu asusta alamıyorum. onu maalesef belirtmem lazım.

Çok kötü bende dükkandaki alamıyorum. Eski Casper dizüstünden bu konuda artısı hiç yok.
    Acces point denilen bi cihaz varmış, dükkandan eve kablo çekip acces pointle wifi üstünden nete bağlancam.

• Arkadaslar ben bu cihazı almayı düşünüyordum ama internet bağlantı sorunları kafamı karıstırmadı değil.fakat gecen ay yeni ipad almıstım onda da surekli kopma ve bağlanamama sorunu yasadım daha sonra bilgisayar cı arkadasım modeme aces point diye bir alet bağlıyarak bu sorunu giderdi. Teknik konular dan hiç anlamam ama acaba bundan yapabilirmi ?açıkcası makınadan sogumaya basladım. Macbook air alan arkadasımız acaba hangi modeli aldı paylasabilirmi bizimle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi73

Arkadaslar ben bu cihazı almayı düşünüyordum ama internet bağlantı sorunları kafamı karıstırmadı değil.fakat gecen ay yeni ipad almıstım onda da surekli kopma ve bağlanamama sorunu yasadım daha sonra bilgisayar cı arkadasım modeme aces point diye bir alet bağlıyarak bu sorunu giderdi. Teknik konular dan hiç anlamam ama acaba bundan yapabilirmi ?açıkcası makınadan sogumaya basladım. Macbook air alan arkadasımız acaba hangi modeli aldı paylasabilirmi bizimle

Access Point modemin ulaşamadığı yerlere sinyal göndermek için kullanılan bir cihazdır. Bu bir çözüm olabilir
  • wifi güçlendirici denedim sadece 1 çubuk çıktı yetersiz yani. Dükkandaki modeme kablo bağlayıp evde de aces point bağlıycam. Masraflı olacak ama en iyisi bu olur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

wifi güçlendirici denedim sadece 1 çubuk çıktı yetersiz yani. Dükkandaki modeme kablo bağlayıp evde de aces point bağlıycam. Masraflı olacak ama en iyisi bu olur heralde

Evde eski laptop vs varsa onun üzerinden connectify ile interneti wireless yayınlayabilirsiniz. Böylece masraf çıkmaz boş yere
  • Bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar sorununuz modem kaynaklı olabilir. Bu modelde Atheros çipli wifi kartı bulunuyor. Bu marka stabilite açısından çok iyidir. Ben ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

wifi güçlendirici denedim sadece 1 çubuk çıktı yetersiz yani. Dükkandaki modeme kablo bağlayıp evde de aces point bağlıycam. Masraflı olacak ama en iyisi bu olur heralde

Evde eski laptop vs varsa onun üzerinden connectify ile interneti wireless yayınlayabilirsiniz. Böylece masraf çıkmaz boş yere

Teşekkürler ama yok, eskiyi sattım bunu aldım.
    Tt net 3G modem düşünüyorum. İnşallah Aveadaki bağlantı sorunlarını yaşamam.

• quote:

quote:

quote:

Acaba driver sorunu mu var sizde, ben odamdaki modeme mutfaktan misafir odasından vs rahatlıkla bağlanıyorum. Telefonum daha fazla ağ görüyor gerçi ama onun da wireless bağlantısı çok sağlam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba driver sorunu mu var sizde, ben odamdaki modeme mutfaktan misafir odasından vs rahatlıkla bağlanıyorum. Telefonum daha fazla ağ görüyor gerçi ama onun da wireless bağlantısı çok sağlam

Valla bilmiyorum ki, tel modem yapınca da girmiyor artık Avea modem de önceden nete giriyordu.
    Fakar wifi denedim mi giriyor bi de turkcel 3g modem bulup deniycem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla bilmiyorum ki, tel modem yapınca da girmiyor artık Avea modem de önceden nete giriyordu.
    Fakar wifi denedim mi giriyor bi de turkcel 3g modem bulup deniycem.

Turkcell 3g bağlantımı telefondan paylaştırıp girebiliyorum, cihazım da htc 8x. Wİndows 8 driver sorunlarında olabileceğini düşünüyorum, üreticilerin sayfalarından indirmek lazım olmadı

• Arkadaşlar cihazın şimdilik herşeyinden memnunum ;ama arada sırada sol taraftan gelen kesik kesik bir cd okuma, hard disk okuma gibi bir ses sizde de oluyor mu? İnce olduğu için veya alüminyum kasa olması nedeniyle de duyuluyor olabilr tabi. Ya da ben kafaya taktım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.