Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

quote:

quote:

quote:

quote:

wifi güçlendirici denedim sadece 1 çubuk çıktı yetersiz yani. Dükkandaki modeme kablo bağlayıp evde de aces point bağlıycam. Masraflı olacak ama en iyisi bu olur heralde

Evde eski laptop vs varsa onun üzerinden connectify ile interneti wireless yayınlayabilirsiniz. Böylece masraf çıkmaz boş yere

Teşekkürler ama yok, eskiyi sattım bunu aldım.
    Tt net 3G modem düşünüyorum. İnşallah Aveadaki bağlantı sorunlarını yaşamam.

Acaba driver sorunu mu var sizde, ben odamdaki modeme mutfaktan misafir odasından vs rahatlıkla bağlanıyorum. Telefonum daha fazla ağ görüyor gerçi ama onun da wireless bağlantısı çok sağlam

Valla bilmiyorum ki, tel modem yapınca da girmiyor artık Avea modem de önceden nete giriyordu.
    Fakar wifi denedim mi giriyor bi de turkcel 3g modem bulup deniycem.

Turkcell 3g bağlantımı telefondan paylaştırıp girebiliyorum, cihazım da htc 8x. Wİndows 8 driver sorunlarında olabileceğini düşünüyorum, üreticilerin sayfalarından indirmek lazım olmadı

çift antenli wifi adaptörü aldım, en uygun bu oldu.4 çubuk çekiyor yeterli benim için. Sağolasın yardımların için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: filament

Arkadaşlar cihazın şimdilik herşeyinden memnunum ;ama arada sırada sol taraftan gelen kesik kesik bir cd okuma, hard disk okuma gibi bir ses sizde de oluyor mu? İnce olduğu için veya alüminyum kasa olması nedeniyle de duyuluyor olabilr tabi. Ya da ben kafaya taktım

Evet sanıyorum herkeste var o ses, bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

quote:

Orijinalden alıntı: filament

Arkadaşlar cihazın şimdilik herşeyinden memnunum ;ama arada sırada sol taraftan gelen kesik kesik bir cd okuma, hard disk okuma gibi bir ses sizde de oluyor mu? İnce olduğu için veya alüminyum kasa olması nedeniyle de duyuluyor olabilr tabi. Ya da ben kafaya taktım

Evet sanıyorum herkeste var o ses, bende de var.

O ses normal oldu artık, duymuyorum bile ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

wifi güçlendirici denedim sadece 1 çubuk çıktı yetersiz yani. Dükkandaki modeme kablo bağlayıp evde de aces point bağlıycam. Masraflı olacak ama en iyisi bu olur heralde

Evde eski laptop vs varsa onun üzerinden connectify ile interneti wireless yayınlayabilirsiniz. Böylece masraf çıkmaz boş yere

Teşekkürler ama yok, eskiyi sattım bunu aldım.
    Tt net 3G modem düşünüyorum. İnşallah Aveadaki bağlantı sorunlarını yaşamam.

Acaba driver sorunu mu var sizde, ben odamdaki modeme mutfaktan misafir odasından vs rahatlıkla bağlanıyorum. Telefonum daha fazla ağ görüyor gerçi ama onun da wireless bağlantısı çok sağlam

Valla bilmiyorum ki, tel modem yapınca da girmiyor artık Avea modem de önceden nete giriyordu.
    Fakar wifi denedim mi giriyor bi de turkcel 3g modem bulup deniycem.

Turkcell 3g bağlantımı telefondan paylaştırıp girebiliyorum, cihazım da htc 8x. Wİndows 8 driver sorunlarında olabileceğini düşünüyorum, üreticilerin sayfalarından indirmek lazım olmadı

çift antenli wifi adaptörü aldım, en uygun bu oldu.4 çubuk çekiyor yeterli benim için. Sağolasın yardımların için

Rica ederim

• o kadar alıştımki başka laptop kullanamıyorum artık win8 ve dokunmatik artık standart olmalı. geçen arkadaşımın laptopunu kullandım biraz tabiri caiz ise attan inip eşşeğe binmeye benzedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

o kadar alıştımki başka laptop kullanamıyorum artık win8 ve dokunmatik artık standart olmalı. geçen arkadaşımın laptopunu kullandım biraz tabiri caiz ise attan inip eşşeğe binmeye benzedi :)

Ben dokunmatiğe çok fena alıştım gördüğüm her dizüstünün ekranına dokunuyorum.
    Ses takıntı yapılmadı mı sorun olmaz
  • Teşekkürler arkadaşlar. Çok takılacak bir ses değil de arada kulağa gelince merak ettim
  • Ben de aldım hadi bakalım hayırlısı..
  • Bluetooth klasöründeki dosyalar siliniyor neden acaba? telefondan bilgisyara foto atıyorum yeniden başlayınca bir baktım silinmiş bunun sebebi nedir bilen var mı?
  • Start menu win8 ara yüzüne geçiş için kısa yol taskbara tutturulabilr.
    Bir de doğrudan kapatma seçenklerine ulşamak için yine taskbara ekleyebileceğimiz iki küçük exe buldum.tavsiye ederim.

http://www.7tutorials.com/download-shortcut-windows-8-start-screen-desktop
    http://www.7tutorials.com/download-shortcut-shut-down-windows-menu

• Kaç paraya nereden alıyorsunuz arkadaşlar
  • Arkadaşlar merhaba bende birkaç gün önce aldım bilgisayarı..
    Harddiskten gelen ses ve "ş" tuşuna bastığımda gelen ilginç ses dışında cihazdan memnunum.. Yanlız benim size bir sorum olacak. Ben linux kurmak istiyorum fakat sistemi usb den boot edemiyorum.. Hata veriyor böyle bir policy yok diye.. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • Şu an Bimeks'te yine 1.677 TL.

Bimeks'teki bir yorumda Windows'un SSD'ye kurulmadığı yazılmış, doğru mu? Öyle ise SSD'nin nasıl bir faydası olacak ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sathaner

Şu an Bimeks'te yine 1.677 TL.

Bimeks'teki bir yorumda Windows'un SSD'ye kurulmadığı yazılmış, doğru mu? Öyle ise SSD'nin nasıl bir faydası olacak ki?

%10 hediye çeki veriyorlar mı? o zaman süper olur.
  • SSD 32 gb kursanız bile 2 gün sonra şişer o ve bişeye yaramaz. Intel'in akıllı caching teknolojisi için var orası zaten onun için kullanılıyor, hızlı açılma uykudan hızlı uyanma vs. gibi bir sürü olayı var onun.

Benim son 1 haftadır yaşadığım sorunu başka yaşayan var mı diye buradan sormak istiyorum;

müzik veye film esnasında hoparlör bazen cızırtılı ses vermeye başlıyor. Reset atınca geçiyor, cızırtı esnasında kulaklık girişini kullandığımda ise kulaklıkdada aynı cızırtı var. Ya ses kartında donanımsal sorun var ya da yazılımsal bir sorun var SonicMasters kısmında?
  • ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY SORACAĞIM SİZCE ASUS S400 CA MI YOKSA SAMSUNG XE700T1C-AO1 SMART PC Mİ ALMALIYIM İKİSİ ARASINDA KALDIM GÜNLERDİR DÜŞÜNÜYORUM BİR KARAR VEREMEDİM SİZ NEDERSİNİZ....
  • arkadaşlar bu laptopı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve acaip memnunum...sadece bir sorum olacaktı...
    acaba bu hangi oyunları oynatır..en son oyunları oynatır mı? deneyen var mı?
  • Farcry 3, The Cave ve Dishonored gayet güzel oynadım.
  • okula 5 adet almıştık, birisinin wireless'i iyi çekmiyordu servise gönderdim iade/değişim onayı geldi ilginç...
  • quote:

SSD 32 gb kursanız bile 2 gün sonra şişer o ve bişeye yaramaz. Intel'in akıllı caching teknolojisi için var orası zaten onun için kullanılıyor, hızlı açılma uykudan hızlı uyanma vs. gibi bir sürü olayı var onun.

Benim son 1 haftadır yaşadığım sorunu başka yaşayan var mı diye buradan sormak istiyorum;

müzik veye film esnasında hoparlör bazen cızırtılı ses vermeye başlıyor. Reset atınca geçiyor, cızırtı esnasında kulaklık girişini kullandığımda ise kulaklıkdada aynı cızırtı var. Ya ses kartında donanımsal sorun var ya da yazılımsal bir sorun var SonicMasters kısmında?

Benim sesle ilgili şöyle iki sorunum var: 1) Eğer hiçbir şey dinlemeden birkaç dakika beklersem hoparlörden cızırtı gelmeye başlıyor ama sonra birşey dinlemeye başlayınca veya bilgisayarın ses seviyesi ile oynayınca (mesela biraz arttırıp azaltın) geçiyor. 2) Bazen durduk yere ses azalabiliyor mesela USB'ye birşey takınca veya çıkartınca veya internetten kopunca falan. Öyle olunca yine ses seviyesi ile biraz oynayınca (mesela müzik dinliyorsanız müzik dinlediğiniz programın ses seviyesi) ses geri geliyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.