Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehnes

quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

Beyler bende ASUS S400CA-CA051H modelinden almayı düşünüyorum. Mormani.com'dan 1.575 tl'ye alacağım.

Fakat aklımda bir kaç soru var. Öncelikle pil ömrü ne kadar ? 6 saat üstü gitmesi lazım benim için yalnız oyun oynanmayacak bir kaç küçük çizim programı ve internet.

ayrıca wi-fi sorunu var diyorlar doğru mu ona göre tercih edeceğim bu 2 kriter önemli benim için.

Teşekkürler.

alacaksan s400ca-ca020h olanı al ca051h 150-200 tl daha ucuz ama ca020h yi al mutlaka

ustad ca020h ile ca051h arasında bir fark varmı özellikler aynı gibi duruyor

20h bluetoth 4.0 51h ise 2.0 20h daha yeni teknoloji barındırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

Beyler bende ASUS S400CA-CA051H modelinden almayı düşünüyorum. Mormani.com'dan 1.575 tl'ye alacağım.

Fakat aklımda bir kaç soru var. Öncelikle pil ömrü ne kadar ? 6 saat üstü gitmesi lazım benim için yalnız oyun oynanmayacak bir kaç küçük çizim programı ve internet.

ayrıca wi-fi sorunu var diyorlar doğru mu ona göre tercih edeceğim bu 2 kriter önemli benim için.

Teşekkürler.

alacaksan s400ca-ca020h olanı al ca051h 150-200 tl daha ucuz ama ca020h yi al mutlaka

bimeks de tam tersi fiyat pahalılığı olarak.
    diğeri daha pahalı. FARK da benim anladığım ram farkı.

ram farkı yok fiyat tam tersi idi şimdi tersi olmuş bende anlamadım ben aldığımda özellikle 20h önermişti tanıdık bir eleman. fark buluetoth teknolojisi görünüyor ama vardır gene bişeler

• direkt masaüstüne geçiş
    taskbarda sağ alt köşe tarihin hemen yanına tıklarsanız masaüstüne geçiyor.Tekrar bastığınızda bir önceki ekrana geri dönüyor.
    Belki bilen vardır; ben yeni farkettim
  • Benim windows aktivasyon istiyor anlamadim orj degol mi bilgisayarla gelen win8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 8 Nisan 2013; 19:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanici adi

arkadaşlar ben ASUS ULTRABOOK S400CA-CA020H modelini satın almıştım teknomarketim'den ama bana çok düşünceli olan bu şirket daha iyi diyerek ASUS S400CA-CA051H göndermiş. bu model üst modelmiş kamerası daha iyiymiş. baya bi konuştuk. neden bilgi vermediniz filan dedim. çünkü gönderdikleri model başka yerlerde daha ucuz bunuda biliyorum.

sonra ürün sorunlu çıktı. dokunmatik ekranında sürekli kabarcıklar çıkıyor ekran titriyor ve ben işlem yapamıyorum. asusu arayıp gönderdim ürünü 30 gün içerisinde olduğu için değişim yapacaklarını söylediler.

asus değil ama teknomarketim bana yanlış yaptı. bir daha da ordan ürün almayı düşünmüyuorum. orayı güvenli bir site olarak bilirdim. ama keyfi hareket yaptılar. bir de bana başka yerlerden alırsanız size ürün göndermeyebilirler garantisi bile olmayabilir biz ilgiyiz diye kendilerini övüyorlar.

geçmiş olsun ben kesinlikle ürünü test etmeden görmeden almam bu yüzden internet üzeründen alışveriş çok sağlıklı değil,
    ayrıca daha sağlam olan ve blototh 4.0 olan ca20h modelinde ısrar edin bence olmazsa paranızı iade etsinler.

• arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu ürünlerden birini ama araştırırken aşağıdaki modeli farkettim bunu almak daha mantıklı değilmi. diğerlerinden farkı 2 gb paylaşımsız ekran kartı (NVIDIA GeForce GT 635M) + optik sürücü + 15.6 ekranı + 750 gb hdd var fiyatı da aynı hemen hemen

Asus VivoBook S550CM-CJ026H (W8)

http://www.mormani.com/urun/4c3c24a1df5848adba728f599696960b/ASUS-S550CM-CJ026H-Intel-Core-i5-3317U-6GB-750GB-2Gb-15.6-inc-Dokunmatik-Ultrabook-?ref=akakce&v=1.55.5

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper Victoria

Bu ultrabookta yeni oyunlar düşük ayarlarda da olsa oynanabilir mi? Kullanıcı arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

herhangi bir ayar yapmadan torrenttan indirdiğim Far Cry 3 'ü oynadım. Sorunsuz çalıştı. Dishonored da aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehnes

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu ürünlerden birini ama araştırırken aşağıdaki modeli farkettim bunu almak daha mantıklı değilmi. diğerlerinden farkı 2 gb paylaşımsız ekran kartı (NVIDIA GeForce GT 635M) + optik sürücü + 15.6 ekranı + 750 gb hdd var fiyatı da aynı hemen hemen

Asus VivoBook S550CM-CJ026H (W8)

http://www.mormani.com/urun/4c3c24a1df5848adba728f599696960b/ASUS-S550CM-CJ026H-Intel-Core-i5-3317U-6GB-750GB-2Gb-15.6-inc-Dokunmatik-Ultrabook-?ref=akakce&v=1.55.5

Haklısın ama ağırlık konusunda pek tatmin edici değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

Arkadaşlar bimeks den kargo dahil 10 taksitle 1444 e aldım. Ürün outlet ürünü. 2 tane ürün vardı.ürün kusursuzdur yazıyordu.ambalajı açılmıştır falan filan. Bunum sıkıntısı ne olabilirdi sizce. Ürün neomarinde mevcuttu. İnş. Elimde patlamaz.

genelde teşhir ürünleri oluyor 1 milyon kişinin parmakladığı notebook ama temizliyorlar tabi birde teşhirdeki ürünler genelde kapatılmıyor mağaza kapansa dahi daima açık oyüzden eskime payı oluşuyor biraz , az daha verip sıfır ürün alman daha iyi olur gibi geldi ama para senin tabi hayırlı olsun

http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca051h-dokunmatik-ekran-urun9173.html

hocam peşin alacak durumum yoktu ve burda 10 taksitli fiyatı 1,783.37 TL gözüküyor. ben bimeksden aldım ve bimeks teşhir ürünlerini teşhir diye belirtiyor gördüğüm kadarı ile. 310 lira fark vardı ve ürün kusursuzdur yazdığı için aldım açıkcası.İNŞ. BİR SORUN ÇIKMAZ ama sırf kutusu açık diye de bu kadar fark olması insanı düşündürüyor :))))))))))))))) 2 tane gözüküyrdu ve diğerinde yüzeysel çizikler vardır diyordu.Ayrıca garantisini 6 ay olduğu yazıyordu.Şimdi benim aldığımla bu niye aynı fiyatta ve bir de çokdan beri ordaysa bir ben mi akıllıyım diye insan düşünmüyor değil:))))))))))) bir de arkadaşlar bu ürüne ssd takmak istiyorum. BUNDA işaret filan varmıdır? GAranti dışı kalmasından çekiniyorum.MAALESEF ssd disk kapasitesi bana yetersiz geldi malum 24 gb.ve bazı arkadaşalr da windows un ssd ye kurulmadığından bahsetmiş bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Hafatalardır bu ultrabook Teknosa.com'da turuncu indirimde 1500-1600lere veriliyor. Gidipte bimeksin teşhir ürünlerine 1700-1800 TL vermeyin.

Ayrıca Bimeks 2012 aralık ve 2013 ocakta yapığı kampanyalarda 1.667 +%10 hediye çeki ile bu ürünü sattı.

Yani bu saatten sonra 1.500 TL veya çok az fazlası olmadığı sürece bu ultrabook için yenisine daha fazlası verilmez, hele kullanılmış, teşhir veya outlet ürününe hiç verilmez .

Bimeksin fiyat politikasını da bu fırsatla kınamadan geçemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanapay -- 16 Mart 2013; 23:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanapay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

Arkadaşlar bimeks den kargo dahil 10 taksitle 1444 e aldım. Ürün outlet ürünü. 2 tane ürün vardı.ürün kusursuzdur yazıyordu.ambalajı açılmıştır falan filan. Bunum sıkıntısı ne olabilirdi sizce. Ürün neomarinde mevcuttu. İnş. Elimde patlamaz.

genelde teşhir ürünleri oluyor 1 milyon kişinin parmakladığı notebook ama temizliyorlar tabi birde teşhirdeki ürünler genelde kapatılmıyor mağaza kapansa dahi daima açık oyüzden eskime payı oluşuyor biraz , az daha verip sıfır ürün alman daha iyi olur gibi geldi ama para senin tabi hayırlı olsun

http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca051h-dokunmatik-ekran-urun9173.html

hocam peşin alacak durumum yoktu ve burda 10 taksitli fiyatı 1,783.37 TL gözüküyor. ben bimeksden aldım ve bimeks teşhir ürünlerini teşhir diye belirtiyor gördüğüm kadarı ile. 310 lira fark vardı ve ürün kusursuzdur yazdığı için aldım açıkcası.İNŞ. BİR SORUN ÇIKMAZ ama sırf kutusu açık diye de bu kadar fark olması insanı düşündürüyor :))))))))))))))) 2 tane gözüküyrdu ve diğerinde yüzeysel çizikler vardır diyordu.Ayrıca garantisini 6 ay olduğu yazıyordu.Şimdi benim aldığımla bu niye aynı fiyatta ve bir de çokdan beri ordaysa bir ben mi akıllıyım diye insan düşünmüyor değil:))))))))))) bir de arkadaşlar bu ürüne ssd takmak istiyorum. BUNDA işaret filan varmıdır? GAranti dışı kalmasından çekiniyorum.MAALESEF ssd disk kapasitesi bana yetersiz geldi malum 24 gb.ve bazı arkadaşalr da windows un ssd ye kurulmadığından bahsetmiş bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Hafatalardır bu ultrabook Teknosa.com'da turuncu indirimde 1500-1600lere veriliyor. Gidipte bimeksin teşhir ürünlerine 1700-1800 TL vermeyin.

Ayrıca Bimeks 2012 aralık ve 2013 ocakta yapığı kampanyalarda 1.667 +%10 hediye çeki ile bu ürünü sattı.

Yani bu saatten sonra 1.500 TL veya çok az fazlası olmadığı sürece bu ultrabook için yenisine daha fazlası verilmez, hele kullanılmış, teşhir veya outlet ürününe hiç verilmez .

Bimeksin fiyat politikasını da bu fırsatla kınamadan geçemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar asus s400 ca modelini almıs bulunmaktayım.. fakat bilgisayarı her acısta bios ekranı gelmektedir .. 10 kere ac kapa yaparak yenıden normal giris yapılmakta . teknosa asist e gittim yardımcı olmadılar malum cihazı alana kadar her sekılde yanınızda olan firma alındıktan sonra sizi doğru servise yönlendırmektedir .. bu konuda fikri olan varmı neden bios devamlı cıkar ( not bilgisasayar suan sehır dısında hediye gitti )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

merhaba arkadaşlar sürekli wifi kopmaları sizdede oluyormu ben de çok oluyor ?
    durmadan bağlantı gidiyor :(

İşyerinde yaşıyorum anlamıyorum neden

başka cihazlada sorun olmuyor ama bilgisayarda oluyor..

ama evde sorun yok..
  • herkeze merhaba bendede aynı modelden var
    hdd yi momentus 750 olarak değiştirdim diğerinin
    5400 rpm olusu hoşuma gitmedi hele ofis falan yüklerken ki ağırlığı yüzünden
    bu seagate 750 momnetus (hibrid) aldım fakat bir sorunum oldu hiç bir problem yokken
    bilgisayarı kandı açıldığında daha doğrusu açılamadı ilginç bir mavi ekran
    bilgisayarınızın kurtarılması gerekiyor
    bağlantı kurulamadı
    hata kodu 00000225 gibi bir şey
    yazarak açılmıyor

başıan böyle birşey gelen varmı
    ne yapmalıyım???

Teşekkkürler
  • notebookta dokunmatik ekran nedir abi ya. Olsa ne olur olmasa ne olur. Dokunmatik ekran isteyen adam zaten tablet kullanır. Sırf bu yüzden bir notebook alınmaz bence. Eşe dosta hava atmaktan öteye gidemez. Kullanılabilir kesinlikle değil.
  • Wi-fi az çekmesi gerçekten cihazın en kötü tarafı
    Oturduğum ev 85 metrekare modem odamda kurulu ama mutfakta kullandığımda cihazda bir zaman sonra bağlantı kopma problemi yaşıyorum
    Bir de space tuşu algılaması zayıf.Şuncacık yazıyı bile kaç defa düzeltmek zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 30 Mart 2013; 15:59:15 >
  • Harika

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

notebookta dokunmatik ekran nedir abi ya. Olsa ne olur olmasa ne olur. Dokunmatik ekran isteyen adam zaten tablet kullanır. Sırf bu yüzden bir notebook alınmaz bence. Eşe dosta hava atmaktan öteye gidemez. Kullanılabilir kesinlikle değil.

denemeden bilemezsin. tabularını yıkman lazım
  • Evet arkadaşlar bu cihazda wi-fi değerleri çok düşük.
    Aynı odada 3 cihaz var ve airties modeme bağlı kablosuz değerlere baktığımda en az değeri s400 göstermekte
    Zaten yukarda belirttiğim gibi evim ufak , mutfakta kullandığımda cihazda kopmalar yaşıyorum
    Acaba wi-fi de sıkıntımı var yoksa sizde durum nasıl?

Altta yüklediğim resimlerde görüldüğü gibi modemle aynı odadayken elde ettiğim sonuçlar; bazen değer 6 ya kadar düşmekte.
     Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu

• Ben de aldım bu üründen, yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Daha önce Samsung NP530U4E almıştım, ancak kapağı yamuk olduğu için iade talep ettim, daha sonra bu ürüne yöneldim. Rakiplerinden biraz daha ağır olsa da gerek kasa kalitesi, gerek dokunmatik ekran kalitesi olarak beni gayet tatmin etti. Bilgisayarı iş için kullandığımı belirtmeden geçmeyeyim, oyun vs. oynamıyorum. Bence tek eksi tarafı biraz sesli çalışması, özellikle ortam sessiz olduğunda ben burdayım diyor.

Wi-fi sorunu ben de yok nedense, Iphone'un çekmediği yerlerde notebook 3 tık çekiyor örneğin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.