Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sürekli wifi kopmaları sizdede oluyormu ben de çok oluyor ?
    durmadan bağlantı gidiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova34 -- 10 Şubat 2013; 23:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

merhaba arkadaşlar sürekli wifi kopmaları sizdede oluyormu ben de çok oluyor ?
    durmadan bağlantı gidiyor :(

wifi de problem yok hatta önceki hp bilgisayarımdan çok daha güçlü çekiyor ve hiç bir kopma yaşamadım şu ana kadar.
    modeminizle ilgili bir sorun olabailir yada modeme gelen elektrikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetceviz

http://www.netsiparis.com/detay/90101020015/ASUS-S400CA-CA020H-DOKUNMATIK-ULTRABOOK-I5-3317-6GB-500GB-14-W8 fiyatıda normal alınabilir aslında

normal fiyat burda orda 200 lira daha pahalı bu arada bunu kasası aynı macbookpro birebir aynı nerdeyse copy/paste olmuş :D

http://www.pcdepo.com/asus-s550cm-cj026h-dokunmatik-ekran-ultrabook-urun9138.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper Victoria

Bu ultrabookta yeni oyunlar düşük ayarlarda da olsa oynanabilir mi? Kullanıcı arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Birçok oyun düşük ayarlarda oynanabilir.

Fakat ben yine GT 620M'li bir modelin tercih edilmesinden yanayım. Ne olur ne olmaz diyerekten, yedekte biraz güç bekletmek iyi olacaktır. Oyunsuz duramam diyenler için konuşuyorum.

GT 640M'li ultrabook da var fakat fiyat olarak ve ağırlık olarak pek tatmin edici değil.
  • bugun teknosada indirimdeydi keske alsaymısım.. bunun bi düşğünüinceledim intel 987 işlemci vardı 11.6 inch ti o hosuma gitmişti ama ben biraz daha iyi özellik istiyordum bunu görmem iyi oldu bi dahaki indirimde alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 445445

bende dün itibarı ile Asus S400CA modelini almış bulunmaktayım 1599TL ye aldım, incelemem sonucunda ürünün eksi ve artı yönlerini almayı düşünecek arkadaşlar için paylaşmak sterim ayrıca sizlerede bir kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.

Ürünün dokunmatik hızı yeterli, bu üründe gerek varmıydı diye sorarsanız evet kesinlikle gerek vardı diye düşünüyorum çünkü Windows 8 in kullanımı dokunmatik üzelliği ile çok daha hoş oluyor, ileride dokunmatik özelliğinin pekçok ultrabook'a ekleneceğini düşünüyorum ben.

ürünün ekran görüntüsü ayarlanı kurcalamama rağmen bir türlü istediğim sonucu vermedi ve ekranı gündüz ve gece mat olarak kullanmak durumunda kalıyorum, parlaklık istediğim seviyede olmuyor, bu iser biraz sinir bozucu bir durum oluşturuyor benim için.

ürünün wifi özelliği ise kötü değil resmen berbat arkadaşlar, eski masaüstü bilgisayarımın (ki resmen traktör gibi ses çıkarmaya başladı artık =) 23 tane wifi ağ gösterdiği noktada S400CA sadece 2 bazende 3 adet ağ bulabiliyor.
    Cihazı cam kenarına koyup denediğimde ise sonuç hiç değişmedi ve maximum 3 adet ağ bulabildi.
    Aygıtlar penceresinden baktığımda gördüğüm ve Atheros cipseti kullanan bu ağ bağdaştırıcının bu kadar az ağ bulabilmesi Asus gibi bir marka düşünüldüğünde beni hayal kırıklığına uğrattı resmen.

Cihazı wifi adaptör takıp kullanmanız gerekecek . Aslında cihazı satın almadan önce bu forumu okudum ve sizlerinde benzer şikayetlerinizi görmeme rağmen fiyatı 1640 tl ye inince kaçırmak istemeyip aldım çünkü herkez Asus iyi marka diyordu. Şu anda Ethernet ile internete bağlı şekilde s400ca dan bu mesajı size atıyorum wiriless ile bağlnamadım.

Bunun dışında en dış kapağındaki siyah yüzey Asus yazısının olduğu inanılmaz parmak izi tutuyor, tüm silme çağbalarıma rağmen silinmedi bir türlü şu anda halen parmak izleri rahatsız edici bir görüntü ile yüzey kapağında durmakta , size sormak istediğim sizdede aynı durum var mı arkadaşlar yoksam benim ultrabook'a özgü bir sorun mu bu ?

Bu başlıktaki arkadaşların pek çoğunun sölediği çalışırken cd gıcırdaması gibi bir sesi bende gözlemledim, o kAdar rahatsız edici değil ama sanki alet tekliyormuş gibi bir izlenime kapılıyor insan dün gece 1 saat kullandım 4 kere bu sesi duydum sizlerdede bu gıcırdama varmı?

birde ben dün cihazı fener ile inelerken dış yüzeyini 2 tane usb 2.0 dan birinin aliminyum kaplaması yamuk idi diğeri ise düz idi, yanındaki SD yuvasıda aynı şekilde idi parmaklarımla iteleyip düzelttim aliminyum kasanın o kıvrımlarını ve şu an o yamukluk gitti yani ben parmağımla basın uygulayıp düzelttim, yalnız cihaz sıfır kutuda özellikle kontrol ettim kapalı kutu idi, fabrikadan bu şekilde glmesi tuhafıma gitti alan arkadaşlardan başına benzer bir durum gelen var mı?

son olarak ölü piksel kontrolü yaptım bulamadım yalnız ekranın en sağ alt kısmında saat ve tarih yazılı kısımda 2 tane beyaz nokta var, yüzey camında değil ölü pikselde değil. Cihazla birlikte gelen temizleme mendili ile 15 dakika uğraştım silemedim halen druyor şu anda, iğne ucu kalınlığında 2 tane nokta pek rahatsız etmiyor ama benim gibi bu tür şeylere çok takıntılı olan birisi için iade sebebide olabilir bilemiyorum, aranızda ekranında iğne ucu gibi silinmeyen nokta gözlemleyeniz oldumu? ne yapmamı önerirsiniz arkadaşa gösterdim takma fazla hepsinde bir iki kuçuk nokta olur diyor

cihazın aygıt sürücüsünde 24 gb ssd gözükmekte, harddisk 500 gb diye aldım ama 444 gb çıktı malum her harddiskte eksi olur, bazı arkadaşlar ssd yok demiş ondan bilgi ermem amaçlı olsun

açılış hızı şu an 15-20 saniye, uyku modunda 3-5 sn de gelmekte, tatmin edici benim için. pil ise 2-3 saat arası sürmekte bana göre düşük bir süre..

artıları ise touchpad gayet güzel tasarlanmış, ekranın geriye yatım açısı hp ultrabooklara göre daha fazla ve daha avantajlı ayrıca ses olayı gayet güzel başarılı. 6 saatir açık ve şimdilik ısınma sorunu yok diyebilirim.

açıkçası yukarda bahsettiğim eksi yönlerinden dolayı iade etmeyi düşünmedim değil, halende karasızım fakat fiyat olarak 1599 tl gibi alınabilmesi, markasının asus olması, ısınma açısından asus un genel olarak iyi bir marka olarak bilinmesi ve dokunmatik ekran oluşu, 14 inc ekran oluşu, 1.8 kg oluşu, görüntüsünün zarif oluşu, modeli belkide iadee etmem noktasındada beni duraksatıyor. Sizin fikriniz nedir arkadaşlarsizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Aslında ben zenbook 13 inç almayı planlıyordum fakat onun fiyatı 1900 tl civarı bunuda indirimde bulunca alayım dedim, birde zenbook ta dokunmatik yoktu fakat 6 ay içinde yeni modellerde ekliyeceklermiş, 3g falanda eklenecekmiş. Sonuçta uzay mekiği almıyoruz ultrabook alıyoruz yakında 3g li ve 3D li LED TV li Ultrabookların modelleri çıkacağı için bende bir gün önce alıp kullanayıp benim yanıma kar dır deyip bu modeli aldım.. Bu iş birazda pazarlama taktığı 3G ve 3D li Full HD li LED TV özelliki ultrabooklar gelince bizim modellerde eskiyecek. Sonuç olarak 1500 - 1600 arası bulunduğunda gözü kapalı alınabilecek bir cihaz diye düşünüyorum.. Bu cihazı satın almamız Hepimiz için Hayırlara vesile olur inşallah arkadaşlar..

birde cihaz kapalı kutudan çıkınca C ve D sürücüleri parçalanmış olarak çıktı ve de kullanıcı hesabı Disco Disco1 isminde idi sizdede aynı mıydı? default olarak Disco1 olarakmı geliyor?kutu aldım ama benden önce başkası kullanmış olmasın diye soruyorum emin olmak için =)

birde cihzın işlemci fanı nerden üflüyor alt kasada bir boşluk var cihazın altında ama orası olamaz , asus yazısının altında yani kapağın açılıp kapanın kısmındauzun siyah gözenekler var ordanmı?

inşallah wireless bağlanınca kopmalar olmaz sık sık henüz daha wireless bağlanamdım..

bende hp ve samsung diz üstü vardı, evet anlar bulunduğum yerde daha çok wifi ağı buluyordu ama büyük bölümüne 3 çubuk olmasına rağmen bağlanamıyordum asus ta ise daha az buluyor ama bulduklarına bağlanabiliyor ben wifi ile ilgili bir problem yaşamadım ve çok memnunum.

kasa dış yüzeyi biraz parmak izi bırakıyor ama klavyeninde aliminyum olması plastik kasalarda olan soyulma ve boya atma problemlerini ortadan kaldırıyor bu yüzden kasa çok başarılı.

ekran parlağlığını gündüz son güçte kullanıyorum bana yeterli geliyor akşam ise yarıya indiiyorum çünkü gözlerimi alıyor.

kasadan gelen o ses sanırım ssd kaynaklı çok sessiz ortamarda pc ye yüklenince arada bir hafif tıkırtı duyuyorum bunun dışında çok sessiz fan sesi bile duyamıyorum ve çok şükür kesinlikle ısınma sorunu yok sadece altını tıkamayın yetr

windows deneyimi puanı 5.6

bence 14 inç ekran dokunmatik tablet olsa 2500 tl den aşşağı fiyat olmazdı zaten siz bu fiyata hem pc hem tablet deneyimi yaşıyorsunuz bence f/p olarak mükemmel bir cihaz

son olarak kullandıkça ve başka pc lerle karşıaştırmaya başladığınızda dahada çok seveceksiniz, w8 bence dokunmatik olmalı zaten. ekranı dokunmatik olmayan pc bir daha kullanmak zevk vermeyecek.

güle güle kullanın hayırlı olsun, ben 1800 tl ye aldım ve hiç pişman olmadım.

• Klavyenin space tuşu tam olarak çalışmıyor, boşlugun tam üzerine basarsam işliyor, kenarlarından işlemiyor, çok kaliteli gelmedi bana klavyesi zaten.
    Garantiye vermeyi düşünüyorum daha once bu sorunla garantiye veren var mı?
  • Arkadaşlar bimeks den kargo dahil 10 taksitle 1444 e aldım. Ürün outlet ürünü. 2 tane ürün vardı.ürün kusursuzdur yazıyordu.ambalajı açılmıştır falan filan. Bunum sıkıntısı ne olabilirdi sizce. Ürün neomarinde mevcuttu. İnş. Elimde patlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Arkadaşlar bimeks den kargo dahil 10 taksitle 1444 e aldım. Ürün outlet ürünü. 2 tane ürün vardı.ürün kusursuzdur yazıyordu.ambalajı açılmıştır falan filan. Bunum sıkıntısı ne olabilirdi sizce. Ürün neomarinde mevcuttu. İnş. Elimde patlamaz.

genelde teşhir ürünleri oluyor 1 milyon kişinin parmakladığı notebook ama temizliyorlar tabi birde teşhirdeki ürünler genelde kapatılmıyor mağaza kapansa dahi daima açık oyüzden eskime payı oluşuyor biraz , az daha verip sıfır ürün alman daha iyi olur gibi geldi ama para senin tabi hayırlı olsun

http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca051h-dokunmatik-ekran-urun9173.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellicocuk -- 27 Şubat 2013; 12:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

Arkadaşlar bimeks den kargo dahil 10 taksitle 1444 e aldım. Ürün outlet ürünü. 2 tane ürün vardı.ürün kusursuzdur yazıyordu.ambalajı açılmıştır falan filan. Bunum sıkıntısı ne olabilirdi sizce. Ürün neomarinde mevcuttu. İnş. Elimde patlamaz.

genelde teşhir ürünleri oluyor 1 milyon kişinin parmakladığı notebook ama temizliyorlar tabi birde teşhirdeki ürünler genelde kapatılmıyor mağaza kapansa dahi daima açık oyüzden eskime payı oluşuyor biraz , az daha verip sıfır ürün alman daha iyi olur gibi geldi ama para senin tabi hayırlı olsun

http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca051h-dokunmatik-ekran-urun9173.html

hocam peşin alacak durumum yoktu ve burda 10 taksitli fiyatı 1,783.37 TL gözüküyor. ben bimeksden aldım ve bimeks teşhir ürünlerini teşhir diye belirtiyor gördüğüm kadarı ile. 310 lira fark vardı ve ürün kusursuzdur yazdığı için aldım açıkcası.İNŞ. BİR SORUN ÇIKMAZ ama sırf kutusu açık diye de bu kadar fark olması insanı düşündürüyor :))))))))))))))) 2 tane gözüküyrdu ve diğerinde yüzeysel çizikler vardır diyordu.Ayrıca garantisini 6 ay olduğu yazıyordu.Şimdi benim aldığımla bu niye aynı fiyatta ve bir de çokdan beri ordaysa bir ben mi akıllıyım diye insan düşünmüyor değil:))))))))))) bir de arkadaşlar bu ürüne ssd takmak istiyorum. BUNDA işaret filan varmıdır? GAranti dışı kalmasından çekiniyorum.MAALESEF ssd disk kapasitesi bana yetersiz geldi malum 24 gb.ve bazı arkadaşalr da windows un ssd ye kurulmadığından bahsetmiş bunun hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

hocam peşin alacak durumum yoktu ve burda 10 taksitli fiyatı 1,783.37 TL gözüküyor. ben bimeksden aldım ve bimeks teşhir ürünlerini teşhir diye belirtiyor gördüğüm kadarı ile. 310 lira fark vardı ve ürün kusursuzdur yazdığı için aldım açıkcası.İNŞ. BİR SORUN ÇIKMAZ ama sırf kutusu açık diye de bu kadar fark olması insanı düşündürüyor :))))))))))))))) 2 tane gözüküyrdu ve diğerinde yüzeysel çizikler vardır diyordu.Ayrıca garantisini 6 ay olduğu yazıyordu.Şimdi benim aldığımla bu niye aynı fiyatta ve bir de çokdan beri ordaysa bir ben mi akıllıyım diye insan düşünmüyor değil:))))))))))) bir de arkadaşlar bu ürüne ssd takmak istiyorum. BUNDA işaret filan varmıdır? GAranti dışı kalmasından çekiniyorum.MAALESEF ssd disk kapasitesi bana yetersiz geldi malum 24 gb.ve bazı arkadaşalr da windows un ssd ye kurulmadığından bahsetmiş bunun hakkında bilgisi olan var mı?

ssd garanti dışı bırakır dikakt etsen bile garnatiden umudunu kesersen dene derim sadece :D hayırlı olsun

• teşekkürler hocam ilgilendiğin için.Ama dediğin şey maalesef çok can sıkıcı.Peki atıyorum, windows 8 ssd nin içinde.Ben film download yapacağım zaman muhtemelen hemen dolacak o kısım. Ben sata diskden buraya disk kapasitesi ekleyebiliyormuyum?. yani c kısmı 24 gb ssd. buraya satadan da bir 100gb ekleyeyim.Torrenti kurduk ssd ye.Filmler ineceği zaman ssd kısmı bittiği zaman sata kısma da ekelyecek mi? tam nasıl oluyor anlayamadım demek istediğim. yani bu ssd ile satayı birleştirme şansı var mı?
  • alınık s400ca .varsa elinde benimle iletişime gecebılırler.
    0531 244 80 62
  • Beyler bende ASUS S400CA-CA051H modelinden almayı düşünüyorum. Mormani.com'dan 1.575 tl'ye alacağım.

Fakat aklımda bir kaç soru var. Öncelikle pil ömrü ne kadar ? 6 saat üstü gitmesi lazım benim için yalnız oyun oynanmayacak bir kaç küçük çizim programı ve internet.

ayrıca wi-fi sorunu var diyorlar doğru mu ona göre tercih edeceğim bu 2 kriter önemli benim için.

Teşekkürler.
  • iyi günler. ben de aranıza katıldım. hemen bir sorum olacak.

soldan çekince veya aşağıdan yukarıdan çekince ekran geliyor.

ancak sağdan çekince başlat menüsü gelmiyor. sağ tarafın dokunmatiği ile ilgili bir sıkıntı yok. bunun bir ayarı var mı?
  • arkadaşlar ben performansından çok memnun değilim. Buna ilave ssd takmak mantıklı mı? SSD olmayanı çıkarayım yeni bir ssd takayım diyorum.birde ne takmam lazım sıkıntı çıkamamsı için. Her ssd yi kabul eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

Beyler bende ASUS S400CA-CA051H modelinden almayı düşünüyorum. Mormani.com'dan 1.575 tl'ye alacağım.

Fakat aklımda bir kaç soru var. Öncelikle pil ömrü ne kadar ? 6 saat üstü gitmesi lazım benim için yalnız oyun oynanmayacak bir kaç küçük çizim programı ve internet.

ayrıca wi-fi sorunu var diyorlar doğru mu ona göre tercih edeceğim bu 2 kriter önemli benim için.

Teşekkürler.

alacaksan s400ca-ca020h olanı al ca051h 150-200 tl daha ucuz ama ca020h yi al mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

quote:

Beyler bende ASUS S400CA-CA051H modelinden almayı düşünüyorum. Mormani.com'dan 1.575 tl'ye alacağım.

Teşekkürler.

alacaksan s400ca-ca020h olanı al ca051h 150-200 tl daha ucuz ama ca020h yi al mutlaka

ustad ca020h ile ca051h arasında bir fark varmı özellikler aynı gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

quote:

Teşekkürler.

bimeks de tam tersi fiyat pahalılığı olarak.
    diğeri daha pahalı. FARK da benim anladığım ram farkı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.