Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wifi kopmaları Genelde yanlış yapılandırılmış kablosuz ağdan kaynaklanıyor.
    Şunları kontrol edin;

1-Kanal numarası 11 olsun
    2-802.1 b/g/n standardını sadece 802.1 b/g ye getirip kaydedin
    Eğer bunlar işe yaramazsa çok nadir de olsa modem kablosuz yayınını kapatıyor ara ara.Cihazda en ufak internet problemi görmedim.
    Tek şikayetim Tıkırtı sesi.
  • Merhaba arkadaşlar,

6 senelik dizüstü bilgisayarım bozulduğundan bir ultrabook almaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu bu işte en iyi markanın asus olduğunu gördüm. Asus Zenbook U500VZ modelini almaya karar verdim. Ancak türkiyedeki hiçbir teknoloji mağazası bu ürünü satmıyor. Bunun üzerini asus müşteri hizmetlerini aradım ve bu modeli yurt dışından getirtmek istedim. Bana söyledikleri şey şu oldu; "biz Türkiye tedarikçi firmalara gönderdiğimiz modeller dışında başka modelleri göndermiyoruz. Sizin bireysel talebinize cevap veremeyiz ancak toplu yüksek miktar alımlarını karşılayabiliriz" dendi. Şunu anladım ki bize gönderilen modellerin çoğu 2 sınıf modeller. Yani Türk tüketicisi kaliteli mal kullanmaz ucuz mal kullanır ancak bunlar satılır zihniyetindeler üreticiside böyle sözümona tedarikçileride. Bende bunun üzerine 2 gün önce Casper Nirvana Ultrabook CBA.3517-BD00V modelini sipariş verdim. Umarım pişman olmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: saldiray_tr

Klavyenin space tuşu tam olarak çalışmıyor, boşlugun tam üzerine basarsam işliyor, kenarlarından işlemiyor, çok kaliteli gelmedi bana klavyesi zaten.
    Garantiye vermeyi düşünüyorum daha once bu sorunla garantiye veren var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Wi-fi az çekmesi gerçekten cihazın en kötü tarafı
    Oturduğum ev 85 metrekare modem odamda kurulu ama mutfakta kullandığımda cihazda bir zaman sonra bağlantı kopma problemi yaşıyorum
    Bir de space tuşu algılaması zayıf.Şuncacık yazıyı bile kaç defa düzeltmek zorunda kaldım
    SPACE tuşu probleminden dolayı, ultrabook'u alır almaz ertesi gün iade ettim.(sagolsunlar problem cıkarmadilar bimeks) space tuşu kenardan basınca
    algilamiyor. forumu okuyup iki arkadas daha gorunce sorunun kronik oldugunu anladim.
    Ben de wifi sorunu yoktu. fakat mousepad her dokunusta ses cikariyordu.

ozetle; - bazi vivobooklarda space tusu problemi var. Teşhirdekinde yoktu. Yani sansiniza....

• 2 ay pcden uzak kaldım ve nasıl kapatıldığını unuttum, nereye basarak kapatıyoruz pc yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihaz 1 aydır mavi ekran verip kendini kapatmaya başladı, sorun olarakta System_Service_exception(ndis.sys) path'ini gösteriyor. Biraz araştırdım ve network driver'ı ile alakalı olabileceğini buldum ve güncelledim driver ve bios'u ama hata devam ediyor. Aynı sorunu yaşayan başka birileri var mı acaba?
  • Kendime 13,3" Toshiba L735 - 112 modelini, (750 liraya)
    Arkadaşıma da; Asus vivobook - S400CA - CA051H (1309 liraya)
    http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca051h-dizustu-bilgisayar-urun9833.html
    aldık, bakalım ilerleyen zaman içinde hangisinden ne kadar memnuniyet/şikayet yaşayacağız?

ASUS gelince yapılmasını önerdiğiniz bir şeyler var mı?

Selam ve Dua ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

Kendime 13,3" Toshiba L735 - 112 modelini, (750 liraya)
    http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca051h-dizustu-bilgisayar-urun9833.html
    aldık, bakalım ilerleyen zaman içinde hangisinden ne kadar memnuniyet/şikayet yaşayacağız?

Selam ve Dua ile.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125238/asus-s400ca-ca020h-multi-touch-ultrabook-w8-.aspx
    sizin verdiğiniz pcdepo linkindeki ürün ile bu ürün aynı mı değilse farkı ne ben çözemedim de

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

Kendime 13,3" Toshiba L735 - 112 modelini, (750 liraya)

Selam ve Dua ile.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125238/asus-s400ca-ca020h-multi-touch-ultrabook-w8-.aspx
    sizin verdiğiniz pcdepo linkindeki ürün ile bu ürün aynı mı değilse farkı ne ben çözemedim de

quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

quote:

Orijinalden alıntı: Üsooo

Beyler bende ASUS S400CA-CA051H modelinden almayı düşünüyorum. Mormani.com'dan 1.575 tl'ye alacağım.

Fakat aklımda bir kaç soru var. Öncelikle pil ömrü ne kadar ? 6 saat üstü gitmesi lazım benim için yalnız oyun oynanmayacak bir kaç küçük çizim programı ve internet.

ayrıca wi-fi sorunu var diyorlar doğru mu ona göre tercih edeceğim bu 2 kriter önemli benim için.

Teşekkürler.

alacaksan s400ca-ca020h olanı al ca051h 150-200 tl daha ucuz ama ca020h yi al mutlaka

Benim de dikkatimi çekti aradaki fiat farkı ve engnsl arkadaş bu başlıktan haberdar olursa bildiğini bizlere de açıklayacaktır eminim.
    Aradaki 358 liralık farkı dikkate almalısınız, yanılıyor muyum?

• Arkadaşlar bimeksden aldığım asus s400ca yı sayıyorum. Valla hemen hemen hiç kullanmadım. Sadece arada bir flashlı sitelere girmek için kullandım. Kullanılmadan duruyor. İlgilenenler pm atsın.
  • Hocam ürünü bugün detaylı inceledim dokunmatiği gerçekten insanı cezbediyor. Açıksası samsungun buhttp://www.bimeks.com.tr/urun/127221/samsung-np-530u4e-s01tr-ultrabook-w8-.aspx#specs bilgisayarıyla arada kalıyorum. Samsungun artısı 2gb harici ekran kartı olması zaten tek oynadığım oyun Pes Asus'un Pes 2013 sorunsuz kaldırması tercih sebebim olucaktır. Ultrabookunuz geldiği zaman Pes 2013 incelemesi yapabilmeniz, mümkünse oyun videosunu atabilmeniz mümkün müdür? Yeterli seviyedeyse daha fazla düşünmüycem :)

• Bu cihazda dokunmatiğe alıştım.Ne zaman windows 8 li bir bilgisayar görsem dokunmaya çalışıyorum.Bir de genelde dokunmatikle mi yoksa fiziksel klavyesiyle mi yazı yazsam diye düşünüyorum.Dediğiniz gibi o 2GB ekran kartı çok fark ediyor.Oyun derdiniz yoksa S400 süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda9061

Bu cihazda dokunmatiğe alıştım.Ne zaman windows 8 li bir bilgisayar görsem dokunmaya çalışıyorum.Bir de genelde dokunmatikle mi yoksa fiziksel klavyesiyle mi yazı yazsam diye düşünüyorum.Dediğiniz gibi o 2GB ekran kartı çok fark ediyor.Oyun derdiniz yoksa S400 süper

Hocam ekranın parlamasını çok sorun olarak yazan var ben dışarıda kullanıcam genelde gerçekten sorun dışarıda kullanımda sorun edecek kadar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasruhu

quote:

Bu cihazda dokunmatiğe alıştım.Ne zaman windows 8 li bir bilgisayar görsem dokunmaya çalışıyorum.Bir de genelde dokunmatikle mi yoksa fiziksel klavyesiyle mi yazı yazsam diye düşünüyorum.Dediğiniz gibi o 2GB ekran kartı çok fark ediyor.Oyun derdiniz yoksa S400 süper

Hocam ekranın parlamasını çok sorun olarak yazan var ben dışarıda kullanıcam genelde gerçekten sorun dışarıda kullanımda sorun edecek kadar var mı?

Ev içinde kullanıyorum cihazı.Ama geçen denedim,
    bahçedeki masamda güneş, ekranı çok parlatıyor.Birşey görünmüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ev içinde kullanıyorum cihazı.Ama geçen denedim,
    bahçedeki masamda güneş, ekranı çok parlatıyor.Birşey görünmüyor.

Hocam pes gibi oyunları sorunsuz çalıştırıyor mu orta ayarda vesaire birde dışarıda cafe benzeri yerlerde oturup internete girip haber takip etmeyi engelleyecek derecede engel mi ekranın fazla parlaması ekran aydınlatmasını arttırınca ekranda parlamayı engelleyecek bir performans sağlıyor mu? Bilgilendirmeniz mümkün müdür?

• Maalesef doğru yaz aylarında güneş daha etkili oluyor malum.Bu yüzen birşey görünmüyor. Hani dışarıda kullanacaksanız hiç bulaşmayın.parlaklık ta en üst seviyede oluyor. Ama kar etmiyor.Ama zannediyorsam 400nit parlaklık veren cihazların çoğunda böyle.Neredeyse bütün ultrabooklar 400nit(yanlış biliyorsam adam gibi düzeltin)
  • quote:

Maalesef doğru yaz aylarında güneş daha etkili oluyor malum.Bu yüzen birşey görünmüyor. Hani dışarıda kullanacaksanız hiç bulaşmayın.parlaklık ta en üst seviyede oluyor. Ama kar etmiyor.Ama zannediyorsam 400nit parlaklık veren cihazların çoğunda böyle.Neredeyse bütün ultrabooklar 400nit(yanlış biliyorsam adam gibi düzeltin)

Yani hocam samsungun şu modelini de alsam http://www.bimeks.com.tr/urun/127221/samsung-np-530u4e-s01tr-ultrabook-w8-.aspx#specs bu parlama sorunu ultrabookların genelinde mi var? Yani dışarıda kullanım için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasruhu -- 7 Mayıs 2013; 3:32:57 >

• Hocam o modelin kullanıcılar kulübü var.
    Hem onlar birebir deneyimlemişler,internetteki tanıtıcı mağazalara bakmak yanıltıcı olabilir.
    İsterseniz arkadaşlara sorabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_62232381/mpage_17/tm.htm
  • quote:

Hocam o modelin kullanıcılar kulübü var.
    Hem onlar birebir deneyimlemişler,internetteki tanıtıcı mağazalara bakmak yanıltıcı olabilir.

Hocam bugün 2 ürünüde detaylı inceleme şansım oldu samsungla kıyaslayınca asus vivobookun siparişini pcdepodan bekletmeden verdim. Umarım kararımda yanılmamışımdır. Ürün elime gelince özellikle yapacağım detaylı oyun incelemelerini buradan arkadaşlarla paylaşıcam. Bilgilendirmeniz için yeniden teşekkürler :)

• quote:

quote:

Hocam o modelin kullanıcılar kulübü var.

Hocam bugün 2 ürünüde detaylı inceleme şansım oldu samsungla kıyaslayınca asus vivobookun siparişini pcdepodan bekletmeden verdim. Umarım kararımda yanılmamışımdır. Ürün elime gelince özellikle yapacağım detaylı oyun incelemelerini buradan arkadaşlarla paylaşıcam. Bilgilendirmeniz için yeniden teşekkürler :)

Hayırlı Uğurlu olur inşallah. Valla inanır mısın oyun yeteneğim hiç yok :D Angry Birds var :D O yüzden diğer arkadaşlar için aydınlatıcı olur.Umarım pişman olmazsın.

• quote:

Hocam ürünü bugün detaylı inceledim dokunmatiği gerçekten insanı cezbediyor. Açıksası samsungun buhttp://www.bimeks.com.tr/urun/127221/samsung-np-530u4e-s01tr-ultrabook-w8-.aspx#specs bilgisayarıyla arada kalıyorum. Samsungun artısı 2gb harici ekran kartı olması zaten tek oynadığım oyun Pes Asus'un Pes 2013 sorunsuz kaldırması tercih sebebim olucaktır. Ultrabookunuz geldiği zaman Pes 2013 incelemesi yapabilmeniz, mümkünse oyun videosunu atabilmeniz mümkün müdür? Yeterli seviyedeyse daha fazla düşünmüycem :)

Sayın arkadaşım;
    Ürünü arkadaşa verdim, kendisi benim gibi 50'li yaşı geride bırakandır. Oyun kullanmayız. Keşke yardımcı olabilseydim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.