Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MavericKFive

Arkadaşlar merhaba,
    Bugün bu ürünün siparişini verdim. Hepsiburada da 200+200 TL puan kampanyası vardı ve kaçırmak istemedim. Bana nerdeyse 1.200 TL ye gelmiş gibi oldu. Ama bir şeyi merak ediyorum. Ben bu laptop'u HDMI ile TV ye bağlamak istiyorum. Ağ kablosu ile veya direk laptop üzerinden full hd film izleyeceğim. Full HD filmlerde sıkıntı yaşarmıyım. Takılma donma gibi problemler olursa kafayı yerim. Bunu deneyen ya da deneyecek olan bir arkadaş varsa ve bunu bugün cevap verebilirse çok memnun olurum. Duruma göre siparişi iptal de ederim. Lütfen deneyip bilgi verin arkadaşlar. Teşekkür ediyorum...

brrip denedim sorunsuz, full hd film denemedim zaten normalde 4 gb üstü film indirmiyorum. Bir yerden bulursam 8-9 gb lik 1080p film fikrimi paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Arkadaşlar merhaba,
    Bugün bu ürünün siparişini verdim. Hepsiburada da 200+200 TL puan kampanyası vardı ve kaçırmak istemedim. Bana nerdeyse 1.200 TL ye gelmiş gibi oldu. Ama bir şeyi merak ediyorum. Ben bu laptop'u HDMI ile TV ye bağlamak istiyorum. Ağ kablosu ile veya direk laptop üzerinden full hd film izleyeceğim. Full HD filmlerde sıkıntı yaşarmıyım. Takılma donma gibi problemler olursa kafayı yerim. Bunu deneyen ya da deneyecek olan bir arkadaş varsa ve bunu bugün cevap verebilirse çok memnun olurum. Duruma göre siparişi iptal de ederim. Lütfen deneyip bilgi verin arkadaşlar. Teşekkür ediyorum...

brrip denedim sorunsuz, full hd film denemedim zaten normalde 4 gb üstü film indirmiyorum. Bir yerden bulursam 8-9 gb lik 1080p film fikrimi paylaşırım.

Tesekkurler. Ben de artik aldim cihazi cayma sansim yok, yarin elimde olacak. Ben de yarin aksam denerim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.manualslib.com/download/420823/Asus-S400ca-User-Manual.html

bilmediğimz şeyler var emin olun

Windows+enter iyiymiş bayanın sesi tuşları sesli söylüyor
  • Arkadaşlar bu ultrabook'un tam ismi bazı sitelerde : S400CA-CA051H bazılarında ise S400CA-CA020H olarak görünüyor.Bu ikisinin bir farkı varmı yoksa aynı pc mi ?
    http://www.pcdepo.com/asus-vivobook-s400ca-ca051h-dokunmatik-ekran-urun9173.html
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125238/asus-s400ca-ca020h-ultrabook-w8-.aspx

• arkadaşlar bu ultrabooku günlük kullanım için tavsiye edermisiniz? veya muadil olucak bir ürün tavsiyesine ihtiyaç var,
    oyun oynanmıcak, internet video müzik için..

bimekste 1580 tl nasıl fiyat sizce?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126900/asus-s400ca-ca051h-multi-touch-ultrabook-w8-.aspx#photos
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

arkadaşlar bu ultrabooku günlük kullanım için tavsiye edermisiniz? veya muadil olucak bir ürün tavsiyesine ihtiyaç var,
    oyun oynanmıcak, internet video müzik için..

bimekste 1580 tl nasıl fiyat sizce?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126900/asus-s400ca-ca051h-multi-touch-ultrabook-w8-.aspx#photos

teknosadan geçen pazar 1479 tl ye aldım.dün gene aynı fiyattı baktım. istersen oraya bir bak.

• Arkadaşlar internet explorer kullanmayın ekran çözünürlüğü çok kötü , chrome kullanırsanız daha iyi ekran çözünürlüğü dikkatinizi çekecektir. Ayrıca uygulamalarda da çözünürlükler kötü normalde düşük dpi söz konusu ama asla bulanık bir ekran değil netlik için gayet yeterli ama metinlerde ie tarayıcısı çok kötü

Bilgi vermek istedim
  • ben bu modelı cınden 950 tl gibi bir fiyata aldım benım genel olarak hosuma gıttı 1080p ekran olsaymıs cok daha ıyı olurmus
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Tesekkurler. Ben de artik aldim cihazi cayma sansim yok, yarin elimde olacak. Ben de yarin aksam denerim artik.

bakabildiniz mi? performansı nasıl?
    bende bu özelliğini merak ediyorum da.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Merhaba, üründen memnunmusunuz?
    bende aynı konuyu merak ediyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez26

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Merhaba, üründen memnunmusunuz?
    bende aynı konuyu merak ediyorum da..

Full HD filmlerde fln sorun yapmaz, 3.nesil Intel işlemci var arkadaşlar küçümsemeyin cihazı Ben cihaz üzerinde simulasyonlar yapıyorum, hiç bir hata almadım ve gayet memnunum

• ASUS S400CA-CA051H Üründen almayı düşünüyorum arkadaşlar..wifideki kopmalar kronik mi acaba bu üründe? Çözümleyebildiniz mi? Ya da başka sorunlar mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkaboy -- 13 Ekim 2013; 17:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkaboy

ASUS S400CA-CA051H Üründen almayı düşünüyorum..wifideki kopmalar kronik mi acaba bu üründe? Çözümleyebildiniz mi arkadaşlar? Ya da başka sorunlar mevcut mudur?

wi fi problemim devam ediyor , modemle arasında 2 duvar olduğunda bağlantı kopuyor.
  • quote:

ASUS S400CA-CA051H Üründen almayı düşünüyorum arkadaşlar..wifideki kopmalar kronik mi acaba bu üründe? Çözümleyebildiniz mi? Ya da başka sorunlar mevcut mudur?

Windows Update'de opsiyonel kısmında Wi-fi update'i gelmiş, onu yaptığımda 3 tık çektiği yerde 5 tık çekmeye başladı. Ancak daha önce de belirttiğim gibi kablosuz bağlantı ile zaten sorun yaşamıyordum.
  • quote:

ASUS S400CA-CA051H Üründen almayı düşünüyorum arkadaşlar..wifideki kopmalar kronik mi acaba bu üründe? Çözümleyebildiniz mi? Ya da başka sorunlar mevcut mudur?

Alacağınız yeri belirlediniz mi ? Ben pek uygun fiyatlı biryer bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaplan

quote:

aynen bende kampanya vs kovalıyorm ama tık yok.

zaten birçok mağazada ürün yok.
    acaba çok mu satılıyor, yoksa bir sorundan dolayı asus başka modellere bilerek yönlendirme mi yapıyor acaba????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenilmez26 -- 14 Ekim 2013; 3:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez26

quote:

Orijinalden alıntı: fkaplan

quote:

aynen bende kampanya vs kovalıyorm ama tık yok.

zaten birçok mağazada ürün yok.
    acaba çok mu satılıyor, yoksa bir sorundan dolayı asus başka modellere bilerek yönlendirme mi yapıyor acaba????

Samsung'larda da aynı sorun var. Nerdeyse piyasada ürün kalmamış. Haswell işlemci serisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ürün gamında değişiklikler olabilir belki.

• yenilmez26 kullanıcısına yanıt
    bu aralar en çok satanlar listesinde asus 051H bir numara görünüyor. uygun fiyata gözüme çarpmadı hiç, takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkaboy -- 14 Ekim 2013; 14:56:34 >
  • bende bu ultrabooku almayı düşünüyorum en uygun nerde acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayi dusunuyorum birkac gun icinde. Ozellikleri benim her isimi gorur gibime geliyor. Maksimum kac para vermek mantikli olur, yada yeni nesil 14" dokunmatik ultrabooklarimi beklemeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.