Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu üründen almak istiyorum uygun fiyat arıyorum ama hiçbir yerde yok. Ne UX32VD serisi ne de S400 bulunamıyor doğru düzgün ki en f/p ürünleri asus ultrabooklarda bunlar iken. İlginç doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpLendoR- -- 31 Ekim 2013; 22:45:46 >
  • Merhaba arkadaşlar bende düşünüyorum şuan istanbul bilişimde
    istanbul bilişim
    sizde bu fiyat verilirmi
  • 5 ay kadar önce babalar günü indirimi ile 1250 tl ye almıştım.
    O fiyata göre pahali
    Şu anda bir pc baksam bu fiyata biraz daha arastirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Mediamarkta gördüm ve fiyatı 2200TL idi. Ama internet sitesinde daha ucuz. Bu ultrabook kullanıp memnun olmayan var mı?
  • Ben çok memnunum ama satista görmüyom hicbir yerde iyi mi kötü bilmiyom.
    Prizden cikarinca bir performans düşmesi yaşıyorum ve ara sira nette sayfada aşağı inerken takilmalar oluyor
    Onun disinda 10 numara alet

• quote:

Orijinalden alıntı: student_58

Bugün Mediamarkta gördüm ve fiyatı 2200TL idi. Ama internet sitesinde daha ucuz. Bu ultrabook kullanıp memnun olmayan var mı?

oha ! 2200 mu ?
    konu ilk mesajlarinda 1800 civari yaziliyor neden MM fiyati boyle ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: student_58

Bugün Mediamarkta gördüm ve fiyatı 2200TL idi. Ama internet sitesinde daha ucuz. Bu ultrabook kullanıp memnun olmayan var mı?

oha ! 2200 mu ?
    konu ilk mesajlarinda 1800 civari yaziliyor neden MM fiyati boyle ki ?

bilmiyorum. Ama artık satılmıyorum. Sadece İstanbul Bilşimde var.
  • pc yi sarj dan çekince takılmalar yavaşlamalar oluyor.
    Güç ayarları kısmından ayarları değiştirdim ama fayda olmadı.
    Prize takılıyken gibi olmuyo
    Bunun ayarı falan yok mu???
  • Merhaba
    Asus S4OOCA-CA051H modelini dun 1400 TL ye aldım. Cihaz ikinci el ama turkcell den 15 gun once alinmis ve kutusu hic açılmamış.
    Fiyat fazlami bilemiyorum ama sormak istedigim bir sey var.
    Cihazin kutusunu açıp bilgisayari calistirdigimda ne yapmam gerekiyor? İşletim sistemini kurmak gerekiyormu? Ilk baslangicta muhakkak yapmam , kurmam gereken şeyler varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 18 Ocak 2014; 11:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba
    Asus S4OOCA-CA051H modelini dun 1400 TL ye aldım. Cihaz ikinci el ama turkcell den 15 gun once alinmis ve kutusu hic açılmamış.
    Cihazin kutusunu açıp bilgisayari calistirdigimda ne yapmam gerekiyor? İşletim sistemini kurmak gerekiyormu? Ilk baslangicta muhakkak yapmam , kurmam gereken şeyler varmıdır?

Arkadaşlar bilenler bir cevap yazabilirmi?

Ne oldu , konu artık kapandımı? Kimsenin cihaz ile ilgili paylaşacak , yardımlaşacak bir bilgisi yokmu?
  • quote:

quote:

Merhaba

Arkadaşlar bilenler bir cevap yazabilirmi?

Ne oldu , konu artık kapandımı? Kimsenin cihaz ile ilgili paylaşacak , yardımlaşacak bir bilgisi yokmu?

Yanlış biliyor olabilirim;
    "Pilini şarj etmeden PC. kapanıncaya kadar kullan, sonra 12 saat kadar şarjda takılı kalsın" efsanesini ben hep uyguladım, yararını bilmem de zararını görmedim.
    İşletim sistemi kendinde mevcut, açar açmaz kurulu geliyor.
    Fiyatına takılma, daha ucuza bulabilirdin belki ama, sıfır gibi olmazdı. Piyasada yok, olanlar ise geri iade edilmiş olanlar olabilir.
    Proğram olarak kurmak istediklerin senin ihtiyacın olan şeyler. Kendi müzük çalarını beğenmiyorsan winap, ... gibi proğramlar senin tercihinle kurulacak şeyler.
    Hafif, dokunmatik ekran, ultrabook, İ5, yeterli ekran kartı, 24GB SSD, kaba olmayan göreceli görüntüsü, ... artı özellikler ve sıfırını daha ucuza alanlar olsa da o fırsatları herkes kullanamadı.
    Haziran '13 gibi benim kartımdan bir arkadaşa da 1309 liraya alınca çok hoşuma gitmişti, daha sonra çok bakındım ama bir türlü sıfırı denk gelmemişti. Yaklaşık 1 ay önce de 1 yıllık çok temizini 1300 liraya (100 WP iadeli) aldım.

• S.R.YILDIRIM kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ediyorum.
    Cihaz bu gün kurye ile iş yerime geldi. Satıcı arkadaşın dediği gibi , kutusu dahi açılmamıştı.ASUS Güvenlik bandını ben açtım.Dediğin gibi bilgisayarı açınca zaten kendi yönlendiriyor. Kolay oldu yani.
    Ofisteki arkadaşlarında hoşuna gitti.
    Cihazı gittigidiyordan buldum.Satıcı arkadaş cihazı 03 ocak 2014 de Turkcell'den kontratlı olarak almış. 24 ay vadeli toplam ödeyeceği para 2.400-TL. Nakite ihtiyacı olduğundan da , kutuyu açmadan satışa çıkarmış.
    Cihazın 14 dokunmatik ekranı , inceliği , klavyesi , touchpat'i kısacası görüntüsü hoşuma gitti. Tabi bunun yanında İ5 , 6 GB Ram , ssd de olmasıda gayet güzel. Ben oyun meraklısı değilim. İnternete çok sık girerek araştırma yapmayı ve yazı yazmayı çok seven birisiyim. Bu cihazın , marka + görünüm + donanım olarak benim ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılayacağına inanıyorum.
    Hepimize sorunsuz kullanımlar diliyorum.

Not : Bu arada , üst siyah gövdede belli olan parmak izlerini ne ile siliyorsunuz? Yoksa silmekle başedilmez bu boş ver mi dersiniz?

• quote:

...
    Not : Bu arada , üst siyah gövdede belli olan parmak izlerini ne ile siliyorsunuz? Yoksa silmekle başedilmez bu boş ver mi dersiniz?

Çok aklıma takılırsa gözlük bezi ile siliyorum.
    Tekrar hayırlı olsun.
  • sizce bu bilgisayarın 2. eli nasıldır ? alıp satsam satabilirmiyim ? ederi varmıdır ? 2400 liralık bilgisayarı 2000 den aşağı olmamak kaydıyla satabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: System Lord

sizce bu bilgisayarın 2. eli nasıldır ? alıp satsam satabilirmiyim ? ederi varmıdır ? 2400 liralık bilgisayarı 2000 den aşağı olmamak kaydıyla satabilirmiyim ?

Sıfır kutusu hic açılmamış guvenlik
    bandi bile bozulmamis bu modelin ikinci eli 1400-TL ye buluna bilindigi bir piyada da, sizin 2000 ne satmaniz imkansiz.
    Bende 2000-TL olsa idi bunu alirdim

http://m.gittigidiyor.com/urun/102754787?mpch=ads&ggap_s=ucuzu&ggap_m=ocs&ggap_n=ucuzu&scxid=14489-164755-2357-0

• quote:

quote:

sizce bu bilgisayarın 2. eli nasıldır ? alıp satsam satabilirmiyim ? ederi varmıdır ? 2400 liralık bilgisayarı 2000 den aşağı olmamak kaydıyla satabilirmiyim ?

bandi bile bozulmamis bu modelin ikinci eli 1400-TL ye buluna bilindigi bir piyada da, sizin 2000 ne satmaniz imkansiz.

http://m.gittigidiyor.com/urun/102754787?mpch=ads&ggap_s=ucuzu&ggap_m=ocs&ggap_n=ucuzu&scxid=14489-164755-2357-0

turkcellin kampanyası çıktı şimdi bugün mail geldi masaüstü alacaktım normalde ama bu bilgisayar da fena değil fakat ekran kartı yok bunun ya .. ayda 100 lira taksitle alacağım .. konuyu daha tam okumadım okuduktan sonra kararımı vericem ..1400 de çok düşer .. kararsızım hala .. ama bilgisayar çok iyi gibi duruyor .. windows 8 ve ekran kartı olmaması dışında tabi ..

• quote:

quote:

quote:

turkcellin kampanyası çıktı şimdi bugün mail geldi masaüstü alacaktım normalde ama bu bilgisayar da fena değil fakat ekran kartı yok bunun ya .. ayda 100 lira taksitle alacağım .. konuyu daha tam okumadım okuduktan sonra kararımı vericem ..1400 de çok düşer .. kararsızım hala .. ama bilgisayar çok iyi gibi duruyor .. windows 8 ve ekran kartı olmaması dışında tabi ..

alet 24 ayda 2376 tl ye geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

quote:

quote:

alet 24 ayda 2376 tl ye geliyor

Oha ya millet 1700-1800 e almis ... simdi dolar 2.30 oldu olur tabi 2400 lira .. 500 lira artmis ... alsam almasam mi kararsizim ama uzun vadede cok fena olacak ..

• Ayrica pil de cikartilmuyormus .. ben masada kullanirken pili cikartiyodum hep ..bende de asus var alirsam bu 2. Asusum olcak .. peki buna full hd monitor alsam baglafigimda full hd goruntu alabilirmitim ?

• 1700 e taksiti bulabilirmiyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.