Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün gerçekten hızlı, hafif ve kullanışlı. Dokunmatiğine gerek var mı derseniz bu özellik olmasa aranmaz mesela ama olduğu zamanda bırakamıyorsunuz :) Cihazın dokunmatiği son derece hassas. Ses kaliteside gerçekten çok iyi, film izlerken veya müzik dinlerken bu kalitenin farkına varıyorsunuz. Yalnız diğer ultrabooklarda da böylemidir bilmiyorum ama daha önce kullandığım 15.4 bilgisayarımla kıyaslayınca ekran renkleri çok cansız görünüyor. Bu kötü olduğu anlamına gelmez ama kıyaslayınca ortaya böyle bir sonuç çıkıyor renkler daha soğuk görünüyor.

Cihazın oyun performansına geldiğimizde ise cihazın ekran kartı PES 2013'ü kaldırmıyor. Benim almadan önce en çok merak ettiğim konu cihazın Pes 2013'ü oynatıp oynatmayacağıydı. Açıkcası bu konda hayal kırıklığı yaşadım. Ama PES oynayan arkadaşlar bilirler kitserver yükleyerek oyunu en düşük ayarlarda yinede oynayabiliyorsunuz. Bu kurulum ve ayarlarada youtubeden kolayca ulaşabiliyorsunuz. Cihaz PES 2013'ü kaldırmasada çok önemli bir eksiklik değil. Görünüm olarak gayet zarif ve hoş yanınızda heryere rahatça taşıyabilirsiniz. Cihazın pilide aktif kullanımda 3 saat civarı gidiyor. Ayarları düşürerek sanırım bu performans arttırılabilir.

• @besiktasruhu ekran & oyun konusunda asus s46 senin için daha iyi bir seçim olurdu
  • Tek sıkıntım Şu hdd'den genelde geceleri fark ettiğim tıkırtı.Bazen uzun bir makale okurken daldığımda bu ses beni korkutuyor Birisi C-E der gibi ama tabi komik olmuyor gerçekten korkuyorum :D

Sizin S400lerde böyle bir durum var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 24 Mayıs 2013; 0:31:10 >
  • Ses seviyesi baya düşük başka sıkıntım yok.
  • arkadaşlar bu üründen almayı düşünüyorum bir iki sorum olacak sizlere; fan sesi ve ısınma durumu nedir çok rahatsiz ediyormu, parlaklığı az demişler ekranı için gündüzleri sorun oluyormu ve satın almak için hangi siteyi tavsiye edersiniz uygun fiyatlı olarak?
  • Merhaba, ekran parlaklığı yeterli seviyede. Fan s3si ben duymadım hic. Isınma sorunu da yaşamadım. Ses konusunuda eklentisi var kurunca ses bariz yukseldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü hafta sonu teknosadan aldım. Isınma çok az. Bahsedilen sesi hiç duymadım. Açılma süresi kısa. Dokunmatik özelliği hassas ve kullanımı gerçekten çok güzel. Win 8 e bi kaç saat sonra alıştıktan sonra çok keyifli. Ben çok memnun kaldım ve tavsiye ederim.
  • Aynen bende teknosadan aldım. Isınma eski pc me göre yok denecek kadar az. Ses varsada ben rahatsız olmuyorum. Tek sıkıntım normal nette gezerken sayfaları aşağı veya yukarı kaydırıken hafif bir takılma oluyor?? Sebebini bilmiyorum.
    Ama dokunmatik olması gerçekten süper bir his. Başka bir pc ye geçince elim ekrana gidiyor istemsizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep07

Ürünü hafta sonu teknosadan aldım. Isınma çok az. Bahsedilen sesi hiç duymadım. Açılma süresi kısa. Dokunmatik özelliği hassas ve kullanımı gerçekten çok güzel. Win 8 e bi kaç saat sonra alıştıktan sonra çok keyifli. Ben çok memnun kaldım ve tavsiye ederim.

Kaça aldiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p@l@ kullanıcısına yanıt
    1399-150 (paraf babalar günü)- 30 (parafa günü) = 1219 tl ye aldım
  • hepsiburada.com da Cardfinansa 200tl parapuan + 200tl hediye çeki var.

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-vivobook-s400ca-ca051h-intel-core-i5-3317u-17ghz-6gb-500gb-24gb-ssd-14-dokunmatik-ultrabook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600249&categoryId=3018951

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 23 Haziran 2013; 19:36:00 >
  • Teknosadan almak isteyen arkadaslar varsa asus 350 tl lik indirim çekini 200 tl ye veririm 150 tl direk kazanç sağlamış oolursunuz. ilgilenenler pm atabilir selamlar..

http://forum.donanimhaber.com/m_76848877/f_//tm.htm#76848877
  • Bende aynı pc den aldım ama Facebook oyunu olan Candy Crush da bile kasıyor aşırı derecede ayrıca 720p alt yazılı olarak vlc kasıyor

Yıl 2013 . Çözüm var mı =? Lütfen yardım
  • Kasma prolemi bende olmadı?? Neden kaynaklandığını bilemiyorum.
    Bazen net bağlantısı kopuyor ama telefondan girdiğimde sorun olmuyor. Pc kendisi yapıyor bunu?
    Böyle bir sorunu olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMANDO ASTEĞMEN

Kasma prolemi bende olmadı?? Neden kaynaklandığını bilemiyorum.
    Bazen net bağlantısı kopuyor ama telefondan girdiğimde sorun olmuyor. Pc kendisi yapıyor bunu?
    Böyle bir sorunu olan var mı?

elektrik prizine takılıyken olmuyor ama şarjda olmadığında oluyor acaba işlemciyimi kısıtlıyor pili gitmemesi için
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    o şekilde mi bilmiyorum?? bir deneyelim öyle akalım sonuç ne olacak.
    Dün akşam ark. kendi bilgisayarını getirdi onunda aynı şekilde net bağlantısı koptu?? (onunki hp di)
  • Bilen arkadaşlar Asus S400CA nın

ca051H
    ile
    ca006h

modellerinin ram dışındaki farklarını yazabilir mi ?
    Mesela onboard ram in miktarı, hızı vs gibi.

Arada 200 lira fark var. Fark sadece ram ise düşük modeli alıcam
    Ben zaten kendim ram ile sdd i takıcam. 200 lira vermeye gerek yok.
    Bana acil yardım edebilir misiniz ?
    Kampanya fiyatını kaçırmak istemiyorum.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: redon

Bilen arkadaşlar Asus S400CA nın

ca051H
    ile
    ca006h

modellerinin ram dışındaki farklarını yazabilir mi ?
    Mesela onboard ram in miktarı, hızı vs gibi.

Arada 200 lira fark var. Fark sadece ram ise düşük modeli alıcam
    Ben zaten kendim ram ile sdd i takıcam. 200 lira vermeye gerek yok.
    Bana acil yardım edebilir misiniz ?
    Kampanya fiyatını kaçırmak istemiyorum.
    Teşekkürler

bimeks tekrar yükseltti fiyatı elini çabuk tut istersen
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bugün bu ürünün siparişini verdim. Hepsiburada da 200+200 TL puan kampanyası vardı ve kaçırmak istemedim. Bana nerdeyse 1.200 TL ye gelmiş gibi oldu. Ama bir şeyi merak ediyorum. Ben bu laptop'u HDMI ile TV ye bağlamak istiyorum. Ağ kablosu ile veya direk laptop üzerinden full hd film izleyeceğim. Full HD filmlerde sıkıntı yaşarmıyım. Takılma donma gibi problemler olursa kafayı yerim. Bunu deneyen ya da deneyecek olan bir arkadaş varsa ve bunu bugün cevap verebilirse çok memnun olurum. Duruma göre siparişi iptal de ederim. Lütfen deneyip bilgi verin arkadaşlar. Teşekkür ediyorum...
  • Yok mu cevap verecek arkadaşlar. Nereye gitti Asus kullanıcıları.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.