Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.1 güncellemesini yaptıktan sonra touch pad çift parmakla sayfaları aşşağı yukarı kaydıramıyorum ayarlardanda bulamadım nasıl çözerim lütfen yardım.
  • Arkadaşlar Şubat 2013 de bimeksden almıştım ve tablet aldığım için sadece flashlı sitelere girmek için 10 defa dan fazla kullanmadığım ( ciddiyim) asus s400ca-020h ultrabook um tarafımdan satılıktır. Faturası mevcuttur ve ürün tertemizdir. Ciddi satıcılar pm atsın. Elden teslim haftaya istanbuldan yapılabilir.
  • asus ux302lg seriside cok iyi arkadaşlar ben beğendim özellikler güzel
    http://www.notebookadresi.com/asus_notebook/asus_nb_ux302lg-c4007h_touch_notebook
  • Bu bilgisayardan işyerimde wifiye girdiğimde

bütün bağlantı hızı yerle biroluyor..

ping 1500 lere çıkıyor..

kapatınca düzeliyor..

Problem ne olabilir..
  • S400 iyi güzel de Wi-fi problemi olan bir cihaz ne yazık ki
    Ne zaman modemle bağlantı kursam bir zaman sonra sapıtan bir yapısı var, Atheros wi-fi kartından kaynaklı bir sorun büyük bir ihtimal

Şöyle izah edeyim;
    16 megabit hıza sahibim,odamda airties 5650 modem var ve aynı odada bilgisayar, modem ile 19 megabit bağlantı kuruyor. Ki bağlantı genelde 5 megabite düşüyor çoğunlukla, bu da net hızımın düşmesi demek oluyor.

Bu problemi bir türlü aşamadım ,driver yüklemekte problemi çözmedi.Ya ebayden wi-fi kart alıp takıcam ya da cihazı Asus garantiye göndericem ,bu da benim 2 hafta bilgisayarsız kalmam demek.
     Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 1 Mart 2014; 23:27:31 >

• Ben hayatımda ne böyle boktan bir bilgisayar ne de böyle boktan bir işletim sistemi gördüm.Vista bunun yanında roket!!! Beni hayattan soğuttu. Büyük beklentilerle aldıydım. Oğlana verdim, zorunlu olmadıkça elime almıyorum. Donanım haber'e normalde birşey yazmazdım, o kadar bezdirmiş ki, bunu yazmak zorunda kaldım. Almayın, yaklaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adagio16

8.1 güncellemesini yaptıktan sonra touch pad çift parmakla sayfaları aşşağı yukarı kaydıramıyorum ayarlardanda bulamadım nasıl çözerim lütfen yardım.

Merhabalar ayni sorunu bende yasamakta idim.Asus smart gesture programinin yeni surumunu indirince sorun duzeldi. Asus s400ca driver indirme sayfasinda henuz yeni surmunu yayinlamamislar.Dogrusu neden yayinlamamislar bilmiyorum. 2.2.8 surumu buyrun:

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8.1/SmartGesture/SmartGesture_Win81_64_VER228.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

quote:

8.1 güncellemesini yaptıktan sonra touch pad çift parmakla sayfaları aşşağı yukarı kaydıramıyorum ayarlardanda bulamadım nasıl çözerim lütfen yardım.

Merhabalar ayni sorunu bende yasamakta idim.Asus smart gesture programinin yeni surumunu indirince sorun duzeldi. Asus s400ca driver indirme sayfasinda henuz yeni surmunu yayinlamamislar.Dogrusu neden yayinlamamislar bilmiyorum. 2.2.8 surumu buyrun:

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8.1/SmartGesture/SmartGesture_Win81_64_VER228.zip

allah razı olsun dostum büyük eziyetten kurtardın beni :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

quote:

allah razı olsun dostum büyük eziyetten kurtardın beni :)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Uzun sure önce yazmissiniz umarim sorunu cozmussunuzdur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc iyice sapıttı format zamanı gelmiş anlaşılan :)

Yalnız şu prizden çıkardığımda performans düşmesi sorununu yaşayan bir ben mi yaşıyom???
  • Arkadaşlar bilgisayarı recovery yapamadıgım için tüm hdd silerek yeniden kurdum fakat önceden 24 gb ssd ile birlikte geliyordu şimdi 24gb ssd windowsu yükledigim zaman 3-5 gb yer kalıyor önceki gibi nasıl yapabilirim ?
  • Asus teknik servisi aradım 70 tl format parası istedi arkadaşlar. ? yokmu bunun bir yorlu ?
  • Backtracker ile driverleri yedeklememişseniz sanırım servisten başka yol yok. Çünkü expresscachenin ayarlarını yapmak biraz zahmetli ama uğraşırım dersenizhttp://www.enpedi.com/2012/12/expresscache-ssd-bellekleme-nedir-asus.html bu linkteki anlatımla çözebilirsiniz selamlar. @UfukVural
  • Asus Backtracker ile driverleri yedeklememişseniz sanırım servisten başka yol yok. Çünkü expresscachenin ayarlarını yapmak biraz zahmetli ama uğraşırım dersenizhttp://www.enpedi.com/2...lekleme-nedir-asus.html bu linkteki anlatımla çözebilirsiniz selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mOBSCENE -- 12 Temmuz 2014; 8:33:00 >
  • Merhaba bende asus s400ca kullanıcısıyım ekranı kapatıp acarken arada takur tukur sesler cıkartıyor sankı tak tak tak kademe atlarmıs gıbı ses yapıyor bu sorunla karsılasan oldumu nasıl cozdu? Birde servise vermeyi dusunuyorum ist asus servise veren oldumu sorunları cozdumu ıyı bı servısmı ?(umranıyede olması lazım servısın yanlıs hatırlamıyorsam)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs_61 -- 22 Eylül 2014; 23:28:55 >
  • ben bu bilgisayara samsung 128gb pro ssd taktım.canavar gibi oldu. wi-fi sıkıntılı. onu da usb dongle ile hallediyorum
  • p@l@ kullanıcısına yanıt
    Aynı yöntemleri kullanıyoruz, ssd+dongle=sorunsuz cihaz
  • yıllardır kullanıyorum ssd tarafına win 7 yükledim. hdd yi depolama olarak kullanıyorum. wi fi de sıkıntı yok bende extra birşey kullanmıyorum. hızından hafifliğinden gayet memnunum. aşırı yer kaplayan programlar kullanıyorsanız yeni ssd gerekli bencede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenyucel -- 30 Temmuz 2015; 9:13:52 >
  • Selam.
    Win 10 a yükselttim cihazı ama sanki ses artık daha az çıkmaya başladı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.