Şimdi Ara

Asus S400CA Incredible Touch Ultrabook™ Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
30.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filament

bu ultrabook için çanta tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

Ben şu ürünü kullanıyorum kılıf olarak;

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Case-Logic-PLS214K-Notebook-Kilifi-13-14%22-Cepli-Siyah/Bilgisayar/Aksesuarlar/Notebook-Cantalari/urunno=0000000321956

Zaten eskiden hem notebook hem de postacı çantam vardı ama büyük geldiği ve yeterli korumaz diyerek bu kılıfı aldım. Kılıfın içine koyup ardından sırt çantama veya notebook çantasına atıyorum. Hem hafif, hem de toplu duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

quote:

Orijinalden alıntı: Semper Victoria

Bu ultrabookta yeni oyunlar düşük ayarlarda da olsa oynanabilir mi? Kullanıcı arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Henüz herhangi bir oyun denemedim, ama daha güçlü olan laptop'ımda (normal i5 2430 + GF 540M) yeni oyunların çoğu low ayarlarda bile oynanamıyorken, bu gücü düşürülmüş CPU ve Intel HD Graphics 4000 ile yeni oyunların oynanabileceğini sanmıyorum.

sizin pcnizde sorun var ozaman,mümkün değil sizin dediğiniz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozok

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Semper Victoria

Bu ultrabookta yeni oyunlar düşük ayarlarda da olsa oynanabilir mi? Kullanıcı arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Henüz herhangi bir oyun denemedim, ama daha güçlü olan laptop'ımda (normal i5 2430 + GF 540M) yeni oyunların çoğu low ayarlarda bile oynanamıyorken, bu gücü düşürülmüş CPU ve Intel HD Graphics 4000 ile yeni oyunların oynanabileceğini sanmıyorum.

sizin pcnizde sorun var ozaman,mümkün değil sizin dediğiniz bence.

Deneyimlerinize bağlı olarak mı söylüyorsunuz yoksa tahmini olarak mı çalışması lazım diyorsunuz?

Benim deneyimim, birçok yeni oyunda low'da ya zar zor 25 FPS görebiliyor ya da göremiyor ve ısınma arttıkça da bu sayı düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

quote:

Orijinalden alıntı: filament

bu ultrabook için çanta tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

Ben şu ürünü kullanıyorum kılıf olarak;

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Case-Logic-PLS214K-Notebook-Kilifi-13-14%22-Cepli-Siyah/Bilgisayar/Aksesuarlar/Notebook-Cantalari/urunno=0000000321956

Zaten eskiden hem notebook hem de postacı çantam vardı ama büyük geldiği ve yeterli korumaz diyerek bu kılıfı aldım. Kılıfın içine koyup ardından sırt çantama veya notebook çantasına atıyorum. Hem hafif, hem de toplu duruyor.

Güzel bir tercihmiş.Ben de siparişi verdim.Teşekkürler.

• Ekran malum dokunmatik ve telefonlarda olduğu gibi bunda da ekran da parmak izleri oluşuyor. Hem parmak izinden kurtulmak hem de daha akıcı daha kaygan bir yüzey için ekran koruyucu jelatin gerekli dedim. Bu sebepten dolayı eBay'den aşağıdaki ürünü sipariş ettim. Ürün geldiğinde merak edenler için bişeyler yazarım.

Almayı düşünenler için link:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251191145355
  • 14 dolar fazla değil. Ekranı temizlemek için sprey bez gibi şeyler varmı.
    Amerikadan jelatin almayı beceremem ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

14 dolar fazla değil. Ekranı temizlemek için sprey bez gibi şeyler varmı.
    Amerikadan jelatin almayı beceremem ben

Yazmıyor muhtemelen yoktur, ya bizim ülkeye de bişey gelmiyor ki alalım. Mecbur bırakıyorlar
  • Beyler Bimeks'te 1677 lira olmuş. ama bu web'e özel fiyat diyor. mağaza da da bu fiyattan satılmaz mı acaba= bir bilen var mı, eğer öyleyse yarın gidip alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afo_

Beyler Bimeks'te 1677 lira olmuş. ama bu web'e özel fiyat diyor. mağaza da da bu fiyattan satılmaz mı acaba= bir bilen var mı, eğer öyleyse yarın gidip alacağım.

Ben aldığımda internet sitesinde 1700 lira idi, mağazada 1800 lira idi. Mağazadan alındığında yanında %10'luk bir hediye çeki veriliyordu ama (yani 180 liralık). Hala var mı o kampanya bilmiyorum.
  • quote:

Beyler Bimeks'te 1677 lira olmuş. ama bu web'e özel fiyat diyor. mağaza da da bu fiyattan satılmaz mı acaba= bir bilen var mı, eğer öyleyse yarın gidip alacağım.

Mağaza da pahalı oluyor, Forum İstanbul Bimeks'e gitmiştim orada 2000 küsür fiyat vardı etikette ve biraz daha para biriktireyim diye almadım eve döndüm. Sonra bimeks web'e bir baktım 1677 lira ve o günün akşamı aldım ertesi sabah elimdeydi
  • Beyler aldım ve çok uygun oldu bence.
    Mağazadan 1677 liraya aldım, 168 lira da hediye çeki verdiler. süper oldu bu. yarın son gün sanırım. bence koşa koşa alın, bir nevi 1500 liraya geldi. ayrıca 200 lira verip garantiyi 5 seneye çıkardım.
    bence çok uygun.
  • Beyler bilgisayarı ilk açınca yapılması gerekenler nedir? driverlar nerede. kusura bakmayın biraz acemiyim de.
  • quote:

Beyler bilgisayarı ilk açınca yapılması gerekenler nedir? driverlar nerede. kusura bakmayın biraz acemiyim de.

İlk açıldığında herhangi bir sürücü yüklemenize gerek yok çünkü sürücüler kurulu geliyor. Ama güncellemeleri yapmak iyi olur onu da zaten Windows otomatik olarak yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLuuuuuu -- 29 Aralık 2012; 19:14:24 >
  • Arkadaslar cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen. Bugun Bimeks ten bu cihazi aldim. Urun gayet guzel ancak wireless ile ilgili bir sorunum var. Modeme yakin oldugumda sorun yok ama diger odalardan kesinlikle cekmiyor. Diger butun cihazlar cekiyor iphone hatta senelik kucuk atom netbook bile ama bu cekmiyor. Modemden 2 metre uzaklastigimda baglanti kesiliyor. bu durumda cihazi hep modemin yaninda kullanmak zorunda kaliyorum. Bunu duzeltmenin bir yolu var midir aksi hade urunu birazdan iade edecegim. bir de klavyede bazi tuslar farkli. mesela virgule bastigimda kesme isareti cikiyor veya nokta c ye basinca cikiyor. yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burninglife -- 29 Aralık 2012; 19:59:32 >
  • Asıl sorun şu ki, ağlara baktığımda evin wirelessını 4 çubuk olarak görüyor ve bağlanıyor; ancak sonra birden atıyor hep tekrar tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Cihaz sorunlu mu acaba, yoksa bu ultrabooklarım hepsinde mi var bu problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: burninglife

Asıl sorun şu ki, ağlara baktığımda evin wirelessını 4 çubuk olarak görüyor ve bağlanıyor; ancak sonra birden atıyor hep tekrar tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Cihaz sorunlu mu acaba, yoksa bu ultrabooklarım hepsinde mi var bu problem?

Ben wireless ile ilgili bir problem yaşamadım (modemim bir başka odada duruyor). Bilgisayarı modemin çok yakınına getirdiğinizde yine aynı şeyi yapıyor mu? Eğer yapmıyorsa wireless'ı çok güçlü değil anlamına geliyor olabilir.

Benzer bir olay benim son aldığım cep telefonunda oldu. Benim odamda önceki cep telefonum ve laptop'ım sorunsuz çekiyorken son cep telefonum dediğiniz gibi hem kuvvetsiz çekiyordu hem de sık sık kopuyordu. Modemin yakınına gittiğimde ise kopmuyordu ve sinyal güçlüydü, o yüzden anladım ki telefonunun wireless'ı pek kuvvetli değil.

• quote:

Asıl sorun şu ki, ağlara baktığımda evin wirelessını 4 çubuk olarak görüyor ve bağlanıyor; ancak sonra birden atıyor hep tekrar tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Cihaz sorunlu mu acaba, yoksa bu ultrabooklarım hepsinde mi var bu problem?

ben de bugün aldım kardeşim ama bu sorunla karşılaşmadım. yalnız hard diskinden disk okuyormuş gibi bir ses geliyor. onu da generix'e sordum onda da varmış. alışmak lazım. bir de ilk açıldığında biraz uzun sürdü ama şu anda 15-17 saniyede açılıyor. bu normal mi zira yukarıda 10-12 saniye denilmiş. bu arada hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Ben wireless ile ilgili bir problem yaşamadım (modemim bir başka odada duruyor). Bilgisayarı modemin çok yakınına getirdiğinizde yine aynı şeyi yapıyor mu? Eğer yapmıyorsa wireless'ı çok güçlü değil anlamına geliyor olabilir.

Benzer bir olay benim son aldığım cep telefonunda oldu. Benim odamda önceki cep telefonum ve laptop'ım sorunsuz çekiyorken son cep telefonum dediğiniz gibi hem kuvvetsiz çekiyordu hem de sık sık kopuyordu. Modemin yakınına gittiğimde ise kopmuyordu ve sinyal güçlüydü, o yüzden anladım ki telefonunun wireless'ı pek kuvvetli değil.

wireless sorunun bende yaşadım bugün 1 hafta oldu ama bugün meydana geldi bende de,harddiskten gelen ses bende de vardı o da artık kesildi anlamadım gitti :)

• Arkadaşlar sağ olun cevaplar için, teknik servis elemanı da sorunu algılayamadı, ben dd iade edip paramı geri aldım. Şuan macbook air hakkında araştırma yapıyorum. İkna olursam aradaki 300-500 tl ye bakmayıp macbook air alıp sorunsuz kullanabilmek istiyorum. Ama Asus da güzeldi, özellikle dokunmatik ekran çok hoşuma gitti, iade ettiğime üzüldüm.

• hayırlısı olsun ama mac air la arasında 300 500 tl olmaması lazım baya pahalıydı benim baktığımda,1000 lira kadar fark vardı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.