Şimdi Ara

ASUS S46C Series Kullanıcıları Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
20.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar asus s46cb i7 kullanıcısıyım. Wifi den bir ağa bağlanırken sürekli sıkıntı yaşıyorum . Bazen ağları hiç görmüyor bazen bağlantı kurulamadı diyor. Sizce teknik mi yoksa yazılımsal bir sıkıntı mıdır ? Bugüne kadar hep 3g ile bağlanırdım pek wifi aramazdım. Şimdi lazım olunca çaresine bakayım dedim :) Format attıktan sonra bile aynı sıkıntıyı yaşadım :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikola_Tesla_ N kullanıcısına yanıt
    sırası ile dediğim ayarı bi yap. sonucu bizle paylaşmayı unutma
    1) Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni aç
    2) Solda Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin. seçeneğine tıkla
    3) Wi-fi yazan kutucuğa sağ tıkla. Özellikler de.
    4) Çıkan pencerede Yapılandır 'a bas
    5) En son sekme olan Güç Yönetimi'ne tıkla.
    6) Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın. seçeneğindeki linki kaldır.

Bir kaç gün böyle dene. İnşallah düzelir problemin. İyi günler.
  • beyler dahili bluetooth yok mu bu pcde? ben logitech bluetooth adaptôrûne baglanip ses sitemine kablosuz olarak sesi veremedim bi turlu. ekstra bluetooth dongle almayi dusundum, var mi bi onerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu bilgisayarda hızlı olur diye windows 7 yi direk ssd ye kurdum...ama olay o değilmiş

nasıl bilgisayarı ssd yi verimli kullanacak hale getirebilirim? recovery kısmını sildim.. usb den yükleyeceğim windowsu..
  • ezequiel1 kullanıcısına yanıt
    hocam s46cb serilerinde bluetooth var hatta ben microsoft bluetooth mouse 5000 kullaniyorum ekstra usb slotu isgal etmeden haliyle usb bluetooth dongle alsan da sorun cozulmez gibi dusunuyorum bence ses sitemi hakkinda biraz arastirma yapip baglama seceneklerini iyi oku boylece sorunun cozulur diye dusunuyorum

• oguzkara O kullanıcısına yanıt
    ama telefonu bile görmüyo ki. ses sistemi de bluetooth adaptöre bağlı zaten. iphone'la rahatça bağlanıyorum ses sistemine hiçbir sıkıntı yok. pc'de aratıyorum bluetooth cihazları printer dışında hiçbir şeyi bulamıyor.

şöyle birşey almayı düşündüm belki hallolur diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 3 Ekim 2014; 22:08:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar bu bilgisayarda hızlı olur diye windows 7 yi direk ssd ye kurdum...ama olay o değilmiş

nasıl bilgisayarı ssd yi verimli kullanacak hale getirebilirim? recovery kısmını sildim.. usb den yükleyeceğim windowsu..

windows'u diske kur, sonra expresscache kurulumu yap, hızlandıran o, nette anlatımı var
  • Arkadaslar windows 7 yukluydu, tekrar windows 7 yuklemeye calisiyorum ancak surekli gpt bicimlendirmesi hatasi aliyorum. Diski tamamen silip tekrar bolum olusturdum ama ayni hatayi aliyorum

• aynı sorunu bende yaşamıştım , bios dan bi ayar ile halletmiştim sanki.
  • arkadaslar asus s46c var bnde de ve kenarında cd gırıs yerı olmamasına ragmen oynanyan bır yer var pek anlamamda bu nedır ? cd girişi oluyor mu yoksa buna?
  • hukuksever kullanıcısına yanıt
    bu giriş hiçbir şey için değil bazı modellerde cd rom girişi var ondan dolayı orda kapak gibi bir kısım var

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkara

bu giriş hiçbir şey için değil bazı modellerde cd rom girişi var ondan dolayı orda kapak gibi bir kısım var

Neden duz yapmamislar cikarilabilir gibi duruyor ama?

• Bende bu cihazın i7li versiyonu var 24gb ssd olan. Ben bu ssd'den nasıl faydalanabilirim özellikle açılış süresi konusunda sıkıntım var 2 dakika sürüyor
  • Herkese iyi günler babamda i3'lü modeli var sorum şu bu bilgisayarın anakartını nereden öğrenebilirim elimde eski laptopumdan çıkma i7-740qm işlemci var uyumluysa takmak istiyorum da şimdiden teşekkürler :)

• arkadaşlar bu bilgisayarı en sonunda formatlayıp expresscache i de aktif edip kurdum ancak windows başlangıç süresinde falan hiç bir değişiklik yok?

herşey normal kontrol ettiğimde.. ssd aktif falan ama normal çalışıyor bilgisayar disk performansı olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 12 Şubat 2015; 19:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşlar bu bilgisayarı en sonunda formatlayıp expresscache i de aktif edip kurdum ancak windows başlangıç süresinde falan hiç bir değişiklik yok?

herşey normal kontrol ettiğimde.. ssd aktif falan ama normal çalışıyor bilgisayar disk performansı olarak?

???
  • Arkadaşlar benim pcnin dvd slotuna ssd takmak istiyorumda şu ssd aparatı uygunmudur bizim aletlere bilgisi olan ? yada 24gbyi çıkarmadan extra ssd nasıl takabiliriz bilen?
    http://www.sanalpazar.com/Notebook-Dvd-Yuvasina-Takilan-Hdd-Ssd-Disk-Kutusu-9.5mm__isp45140681
  • Bilgisayar
    Bilgisayar Türü ACPI x64 tabanlı kişisel bilgisayar (Mobile)
    İşletim Sistemi Microsoft Windows 8.1 Single Language
    İş. Sis. Servis Paketi -
    Internet Explorer 11.0.9600.17842
    DirectX DirectX 11.0
    Bilgisayar Adı ASUS
    Kullanıcı Adı S46CB
    Oturum Etki Alanı ASUS
    Tarih / Saat 2015-06-15 / 21:58

Anakart
    CPU Türü Mobile DualCore Intel Core i7-3517U, 3000 MHz (30 x 100)
    Anakart Adı Asus K46CB Series Notebook
    Anakart Çipseti Intel Panther Point HM76, Intel Ivy Bridge
    Sistem Belleği 6029 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM)
    DIMM1: SK Hynix HMT351S6CFR8C-PB 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
    DIMM3: SK Hynix HMT325S6CFR8C-PB 2 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
    BIOS Türü Unknown (05/17/2013)

Görüntü Birimi
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 4000 (2112 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 740M (2 GB)
    3D-Hızlandırıcı Intel HD Graphics 4000
    Monitör AU Optronics B140XW03 V0 [14" LCD]

Arkadaşlar benim bilgisayar AIDA dan bakınca isim olarak s46cb, anakart olarak k46cb olarak gözüküyor. Bu normal mi? Bir de normalde sadece oyun oynarken aşırı ısınyordu şimdi film izlerken chormedan internete girdiğimde vs de çok ısınıyor. CPU 60 derecenin altına hiç inmiyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

• yok mu yardımcı olabilecek
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    olmuyor bizim makinelere, ben 9mm aldım yurt dışından, oturmadı.
    sonra normal diski söküp yerine ssd taktım en iyisi o. çok hızlandı.
    120gb taktım
    24 de eski ssd
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.