Şimdi Ara

ASUS S46C Series Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
20.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskisini çıkarmak istemiyorum. Hazır yedek varken ona müdahale etmeden dvd bölümündeki boşluğu doldurmak istiyorum. Kalınmı geldi slotlarmı oturmadı ki aldığın aparatta ?
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    kalın geldi. ben geçen sene aldım. belki ultrabook için olanı da çıkmıştır. ayrıca slot da değişik görünüyordu. tam oturacağını sanmıyorum
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    Hocam aparat uygundur ancak şimdiden söyleyeim çıkarması güç çünkü zor giriyor biraz zorlamanız gerekiyor kasada hafif bombe yaratabilir bunun daha incelerini bulabilirseniz onu alın zira 9mm lik zor taktım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin6181 Y kullanıcısına yanıt
    K46cb yazması Gayet normal bi durum aynı model anakart olduğu için. Ancak ısınmasında bi garipşik varbu fanın işlevini yeteri kadar yerine getirmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Bi kompresör ile fan kısmını temizlemenizi öneririm. Onun dışında son günlerde yüklediğiniz programlardan biri arka planda çalışıyorsa bu da işlemciye yük bindirir. Son olarakda eğer default olarak yüklü gelen hd graphics ekran kartı kullanıyorsanız bu da işlemciyi yorar onun yerine harici ekran kartı nvidiayı kullanın

• Dvd rom için ayrılan boşluğa hdd takıp sonuca ulaşan var mı acaba? Ssd'ye geçip çıkan diski burada değerlendirmek istiyorum. Konu hakkında fikir sahibi olanların desteği lazım.
  • Emnksgl E kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım kardeşim çok da memnunum sormak istediğin ne varsa sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkara

Ben yaptım kardeşim çok da memnunum sormak istediğin ne varsa sorabilirsin

Öncelikle çok teşekkür ederim. Bu iş için ekstra tamirciye ihtiyacım olacak mi? Gereken aparat parça vs nasıl temin ederim, asıl hdd yerine ssd takip 2. Hddyi bu boş kısma takmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim geç cevap için kusura bakma. ihtiyacın olan parça boş harddisk kutusu 9mm lik olacak onu da cdrom sürücüsünün oraya takacaksın. Cd rom sürücüsünü çıkarmak için bilgisayarın altında optik sürücü vidası var onu çıkınca plastik kasayı dışarı çıkar (dummy derler buna) oraya harddisk kutusu sokacaksın. Dikkat etmen gereken husus bilgisayarın harddisk kısmı daha hızlı iken buradan daha yavaş verim alırsın. Benim yaptığım bilgisayarın harddiskini çıkardım buraya ssd kurdum. Ordan çıkan harddiski de yuvaya sokup cd rom girişinden monte ettim. Unjtmadan cihazlarımız key içine gömülü geliyor o keyi şimdiden bi yere not et. Onun için biosa gömülü windows keyi nasıl öğrenebilirim diye google amcaya sor. Örnek olması içim hdd kutusu linkini koydum aratarak daha ucuzu da bulabilirsin.http://www.hepsiburada.com/silverstone-ultrabook-extra-sata-hdd-yuvasi-9-5mm-slim-sst-ts08-p-BD303483

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oguzkara O kullanıcısına yanıt
    Son olarak bizim noteboklarin hdd si 7mm ben cd rom yuvasına 9.5 mm lik başka bir hdd taksam sıkışma veya uyumsuzluk sorunu olur mu acaba. Kullanacağım caddy 9.5 mm ama takacağım hdd de 9.5 mm. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben taktım takarken cikarken zorluyor ondan bikez takın bi daha çıkarmayın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkara

Ben taktım takarken cikarken zorluyor ondan bikez takın bi daha çıkarmayın bence

tamamdır değerli bilgiler için teşekkürler.
  • Bende bu laptopun i5 versiyonu var üründe nvidia geforce 740m ekran kartı var ama bi türlü çalıştıramadım oyunlarda programlarda nvidiayı seçiyorum ama görüntü yok asus supportdan süeücülerini falan da yükledim sonuç yok bana bi yardımcı olursanız sevinirim
  • urunu 2 yıl once bu zamanlar almistim. Suanki pil performansindan pek memnun degilim. uyku moduna birakinca sarji bitiyor hemen. bataryasini degistireyim diyorum. Daha once batarya degistiren oldu mu? Tr'de piyasasi nedir ve nerede yaparlar bu isi ankara'da?

aliexpress'ten siparis etmeyi de dusunuyorum. fikri olan var mi?

boyle bir durum yasayan olursa diye aliexpress batarya linki:http://www.aliexpress.com/item/Laptop-battery-For-ASUS-A31-K56-A32-K56-A41-K56-A42-K56-VivoBook-S550-S550C-V550C/32281525222.html

fiyatı 29$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 6 Eylül 2015; 13:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

urunu 2 yıl once bu zamanlar almistim. Suanki pil performansindan pek memnun degilim. uyku moduna birakinca sarji bitiyor hemen. bataryasini degistireyim diyorum. Daha once batarya degistiren oldu mu? Tr'de piyasasi nedir ve nerede yaparlar bu isi ankara'da?

aliexpress'ten siparis etmeyi de dusunuyorum. fikri olan var mi?

boyle bir durum yasayan olursa diye aliexpress batarya linki:http://www.aliexpress.com/item/Laptop-battery-For-ASUS-A31-K56-A32-K56-A41-K56-A42-K56-VivoBook-S550-S550C-V550C/32281525222.html

fiyatı 29$

Batarya bende de ciddi anlamda performansını düşürdü. 1,5 saat ancak dayanıyor...

Verdiğiniz linkteki ürün güzel görünüyor fakat kesin uyumlu mu bilmiyorum (listeye uyumlu ama)..

Diğer yandan Aliexpress'de başka batarya ürünleri satanlara baktığımda olumsuz yorumlar vardı. Verdiğiniz linkteki yorumlar bir hayli olumlu görünüyor. 14 inc olan model var ben de. Siz verdiğiniz mi sipariş ?

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    yok daha vermedim siparis ama dusunuyorum. benimkinde 14inch sanirim ama nerden teytit ederiz onu?

saticiyla iletisime gecip sormak lazim aslinda garanti olmasi acisindan. puani falan baya iyi, iş görür saniyorum.

ayrica ben ram yukseltmeme ragmen hic memenun degilim performanstan. internette gezinirken(cok fazla sekme acarim) takilmalar oluyo. chrome dogru duzgun calismiyo. windows 10'a mi yukseltsek ne yapmali cidden bilemedim.

• quote:

yok daha vermedim siparis ama dusunuyorum. benimkinde 14inch sanirim ama nerden teytit ederiz onu?

saticiyla iletisime gecip sormak lazim aslinda garanti olmasi acisindan. puani falan baya iyi, iş görür saniyorum.

ayrica ben ram yukseltmeme ragmen hic memenun degilim performanstan. internette gezinirken(cok fazla sekme acarim) takilmalar oluyo. chrome dogru duzgun calismiyo. windows 10'a mi yukseltsek ne yapmali cidden bilemedim.

Ben de ram yükseltme yapmıştım, 8 GB olarak kullanıyorum ama benim tercihim her zaman Mozilla olmuştur. (Daha fazla ram tüketmesine rağmen)

Satıcı ile iletişime geçmek sanırım en mantıklı olan. Win 10'a yükselttim ben gayet sorunsuz kullanıyorum...

Pil konusunda bir şeyler yapmak lazım ama...

eskiden ben de ozilla kullanıyordum ama en sonunda kullanılmaz hale geldi tamamen. mozilla'dan mı kaynaklı benden mi bilmiyorum. ben de şimdi win10'a baktım aşşağıda bildirim vardı, ayırın falan dedim. yükler heralde bi ara değil mi? :d

satıcıyla konuşursanız sonucu buraya yazar mısınız?
  • quote:

eskiden ben de ozilla kullanıyordum ama en sonunda kullanılmaz hale geldi tamamen. mozilla'dan mı kaynaklı benden mi bilmiyorum. ben de şimdi win10'a baktım aşşağıda bildirim vardı, ayırın falan dedim. yükler heralde bi ara değil mi? :d

satıcıyla konuşursanız sonucu buraya yazar mısınız?

Forumdaki W10 konusu yardımcı olacaktır. Bekleme yapmanıza gerek kalmadan önce yükseltme (media creation tool ile) sonra da temiz kurulum ile W10 kurabilirsiniz...

Satıcı ile siz de konuşursanız haber verin lütfen
    Saticiya yazdim hocam, benim s46c kac inch bilmiyorum, hepsi uyumlu mu diye. Cevap gelince yazarim buraya. Ki benimki hangi versiyon cidden nerde yazar bu :/

Ayriyeten bu hiz problemi can sikiyor ya. Win10 konusu zahmetli mi o kadr ya :/ niye ugrastiriyolar boyle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.