Şimdi Ara

ASUS S46C Series Kullanıcıları Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
4
Favori
20.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ezequiel1

Saticiya yazdim hocam, benim s46c kac inch bilmiyorum, hepsi uyumlu mu diye. Cevap gelince yazarim buraya. Ki benimki hangi versiyon cidden nerde yazar bu :/

Ayriyeten bu hiz problemi can sikiyor ya. Win10 konusu zahmetli mi o kadr ya :/ niye ugrastiriyolar boyle

Ben de yazdım cevap gelmedi henüz. Senin modelin tam halini yazarsan bakarız. Mesela benimkisi ASUS S46CB-WX019H...

W10'a gelince çok da zahmetli değil bence...
  • ya beyler benim alette sacma sapan bir sorun var ve formatlamama tagmen gecmedi.

alet internete bagli olmasina ragmen, tarayicida bi sayfa actigimda direk "bu web sayfasi kullanilmiyor" diyo. restart etmeden de duzelmiyo. cok fazla sekme kullanan birisiyim ve resetlemek istemiyorum boyle sacma sapan bir sorun yasayan oldu mu hic? ya da neden olabilir valla kafayi yedirtecek bana bu

edit: ilginc bir sekilde sadece youtube aciyor. onun disinda hicbir sayfa acmiyor hicbir tarayici. ama mesela download yapabiliyor torrent. nasil bir beladir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 28 Ekim 2015; 12:57:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, konu pasif uzun süredir ama belki bir cevap verenim olur.
    Arkadaşlar 1) Bu sağ tık problemini çözen var mı ? Programlar ve özelliklere girince veya bir dosyaya sağ tık yapınca bekleme ya da klasörde isem yanıt bekliyor hatası veriyor 3-5 sn kadar
    2) Bilgisayara yeni format attım ve tüm güncelleştirmeleri yükledim ama ram kullanımı her nedense %62 civarından aşşağı düşmüyor. Bu sorunu yaşayanlar var mı ? Bu sağ tık sorunu ve fazla ram kullanımı, ram kaynaklı bir hataya delalet eder mi acaba ? Win8.1 kullanıcısıyım şu an. Kaynak izleyicisinden de kontrol ettim ama abuk subuk bir program çalışmıyor gibi gözüküyor.
    3) Konunun başında 8GB ram desteklediğini yazmış konuyu açan arkadaş ama İntelin sayfasında işlemcinin 32 GB'a kadar RAM destekler diyor. Bununla ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş var mı ?
    4) Bilgisayar da 2x2 GB mi ram var yoksa tek slot 4 GB mi takılı geliyor fabrika çıkışı bunu bilen var mı ?
    5) Eğer bilgisayar 32 GB destekliyorsa bir tane 8 GB ram almak istiyorum yok eğer desteklemiyorsa 4x2 GB ram alacağım. Önerisi olan var mı ram konusunda
    Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar,

Not: Bilgisayarım 24 GB SSD i5 3317u

• hamalyoziee H kullanıcısına yanıt
    1)Biraz geç oldu ama çözüm arayanlar bu yolla sorunlarını çözecektir.
    regedit menüsünden;
    HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shellex\ContextMenuHandler\
    yolunu izleyin ve ekran kartı özellikleri ile ilgili menüyü kaldırın. Intelin kendi ekran kartı igfxcui ve igfxDTCM bağlantılarını kaldırman yeterli oldu ancak nvidia ekran kartı varsa onları da kaldırman gerekebilir. Bu menülere ihtiyacın olduğunda zaten denetim masasında var. Ayrıca regeditten ilgili menünün ( ContextMenuHandler ) üstüne tıklayarak dosya -> ver menüsünden yedeğini almanı öneririm ki tekrar bu menüyü istediğinde eklemen kolay olsun.
    2) Raminin diğer sorduğun sorulardan dolayı 4 GB olduğunu varsayıyorum ki o zaman bu yüzdeler normal sayılabilir acilen ram yükseltmesi yapman lazım.
    3) Evet bu soru benim de kafamı kurcalıyordu en sonunda ASUS'u arayarak bu bilgiye eriştim 8 gb dediler israrla ancak ben hala 8 gb - 8 gb toplam 16 gb olacağını düşünüyorum.
    4) tek slot 4gb var. Ayrıca bilgisayarda 2 adet ram slotu var ancak biri erişilebilir diğeri erişilemez durumda yani diğer ram slotuna erişmek için bütün civataları sökmek lazım.
    5) üstte bu sorunun cevabı var iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkara -- 25 Ocak 2016; 12:17:24 >

• Konu sahibi olarak bende çözemediğim bi soru sorayım. Ben bu cihaza 240 GB ssd güncellemesi yaptım ve cd rom yerindeki dummy slotu çıkarıp 750 gb harddiski taktım. Herşey çok güzeldi. Ancak şu anda bilgisayarım açma tuşuna basınca ilk önce ışığı yanıyor sonra sönüyor yani bilgisayar hiç açılmıyor. Daha önce böyle bi sorun yaşayan var mı? Sorun sizce neyden kaynaklanıyor?
  • hamalyoziee H kullanıcısına yanıt
    4 yuva var ve bir yuvaya 4 Gb 1600 Mhz PC 12800 RAM takıp yolluyorlar. 32 Destekleme konusunda bilgim yok ancak dört yuva olduğu kesin.

Bu mesaja eklenen görseller:

ASUS S46C Series Kullanıcıları Kulübü
  • Ben de bir soru ilave ediyim.
    Hızlı şarjı destekler dediği halde (USB 3.0 mavi porttan) telefonu yavaş şarj ediyor 4-5 saatte.
    Hızlı şarj etmeyi başaran var mıdır
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildiniz mi ? Bende de aynı sorun mevcut
  • Arkadaşlar Asus S46CB-WX044H modeli için batarya sipariş eden varmı ? öldü batarya max %56 şarj gösteriyor . öyle göstermesine rağmen fiş takılı olmadan çalışmıyor. çekince çat kapanıyor. Yeni batarya alma zamanı geldi anlaşılan... Yardımlarınızı bekliyorum...
  • formosa F kullanıcısına yanıt
    Görev yöneticisi yanlış gösteriyor 2 yuva mevcut.
  • FrigoAlaska F kullanıcısına yanıt
    ASUS USB Charger Plus driverının kurulması gerek. Sorun çözülmez ise Usb 3.0 driverını kurun. Ayrıca usb kablodan kaynaklı sıkıntı da olabilir.
  • holywar08 H kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    ASUS USB Charger Plus kurulu görünüyor ve şöyle yazıyor
    "Supports quick charge when computer is on"
    Zannedersem dediğiniz gibi kablodan kaynaklanıyor. Çünkü eski bir samsung data kablosu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrigoAlaska

Cevap için teşekkürler.
    Zannedersem dediğiniz gibi kablodan kaynaklanıyor. Çünkü eski bir samsung data kablosu kullanıyorum

hızlı şarj özelliği sadece apple cihazlar için geçerli. diğer markalar hızlı şarj olmuyor.
  • yorumcu toplum Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Biosum silindi geri yüklemem için yedek lazım. Ancak yedegim mevcut değil. Bios yedegını alıp bana gönderebilecek var mı ?

Bios yedeğini almayı öğrenmek içinhttps://docs.google.com...He9uKY/edit?usp=sharing

Bios yedekleme programı içinhttps://1drv.ms/u/s!Apd-XEeWOS7KhzRMpwgAU63npV3Y

Oluşan dosyayı bana göndermek için herhangi bir bulut hizmetini kullanabilirsiniz. ör: google drive , one drive , box , dropbox, mega , yandex disk veya dosya.tc ...

• holywar08 H kullanıcısına yanıt
    Geç yanıt için kusura bakma. Ben artık yurtdışında yaşıyorum. Burda servise verdim onlar çözdü. Anladığım kadarıyla köprülerden biri yanmış tekrar lehimlediler. Tamir ücreti de 170 dolar verdim. Ama türkiyede nedir durmlar bilmiyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorumcu toplum

quote:

Orijinalden alıntı: FrigoAlaska

Cevap için teşekkürler.

hızlı şarj özelliği sadece apple cihazlar için geçerli. diğer markalar hızlı şarj olmuyor.

2 amp üstü kabul eden her telefon tableti şarz ettim ben. quick charge driveri ve usb 3.0 destekli kablo yeterli
  • Merhaba konuyu hortlatacağım ama bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben de S46CB-WX020H kullanıcısıyım ve adaptörüm bozulduğu için çöpe attım. Şimdi muadil kullanıyorum ama sorun çıkartıyor, orjinal adaptörümün voltaj ve amper bilgileri de ben de yok. Asus'u aradım ama 5 yıl geçtiği için orjinal ürün desteği veremediklerini söylediler. Sizden ricam ürünün orjinal adaptörünün değerlerini ya da varsa resmini atabilir misiniz ? Ayrıca bilen varsa nerden temin edebileceğimi yazan olursa sevinirim. Teşekkür ederim.
  • model- PA-1650-78
    INPUT AC100-240V 50-60HZ 2.0A
    OUTPUT +19V 3.42A
  • Merhabalar laptopun guc tusuna bastığımda 3 sn icinde kendini kapatiyordu pilin kapasitesi dusmustu yeni bir pil satin aldim ve ayni sorunu tekrar yasadim. Elimde uygun bir ram yoktu pc3 8500s ve pc3 10600s denedim asagida ki gibi ampul isigi yanik kalarak goruntu alamiyorum harddisk ilk 5 sn kadar yanip sonuyor ve kendini durduruyor islemci fani calisiyor ve hic bir sekilde goruntu alamiyorum. Kendi ram i pc3 12800s sizce uyumlu bir ram alarak sorunumu goderebilirmiyim basina gelen varmi boyle bir sey sormak isterim tefekkürler
     ASUS S46C Series Kullanıcıları Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.