Arkadaşlar sizlerin bilgi, deneyim ve görüşlerinizden istifade etmek itiyorum.. Bir süredir ultrabookları araştırıyorum ve almaya yakın olduğum bir modeli sizlerin önerisine sunuyorum... Özellikleri hakkında çok da bilgim olmamasına rağmen ekran çözünürlüğünün benim için bir dezavantaj olup olmayacağını merak ediyorum... Bir diğer nokta da Sabit Disk özellğinde belirtilen ve ultrabooklara özgü olan SSD desteğinin bu modelde var olup olmadığını sormak istiyorum.. Bunun dışında bir öğretmen için günlük kullanıma (oyun çok az oynarım) uygun mudur? Eleştiri ve beğenilerinizi öğrenmek istiyorum...
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ Intel Core i7-3517U 1.9 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.0 GHz.) 4 Mb Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7 RAM 6 GB DDR3 1600 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK 1 TB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 8 EKRAN KARTI NVIDIA GeForce GT 635M 2048MB EKRAN BOYUTU 15.6" BrightView LED Ekran (1366 X 768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 SES ÇIKIŞI Dolby Digital BATARYA BATARYA SÜRESİ 4 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre) WEBCAM WEBCAM Var NETWORK RJ45-ETHERNET 10/100/1000 WIRELESS LAN 802.11 b/g/n RJ11- MODEM Yok BLUETOOTH Bluetooth 4.0 ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK AĞIRLIK 2.3 Kg ARAYÜZLER USB (2.0) 2 USB (3.0) 1 E-SATA Yok HDMI 1 VGA 1 IEEE 1394 Yok KART OKUYUCU 1 EXPRESS CARD SLOT Yok KULAKLIK ÇIKIŞI 1 PARMAK İZİ Yok MINI DISPLAY PORT Yok GARANTİ GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl Kargo Kargo Ücretsiz
Dostlar çok özür dileyerek bir düzeltme yapmalıyım, yukarıda bahsettiğim ultrabookta 1 TB SATA HDD'nin yanında 24 GB SDD özelliği de varmış.. Son şekliyle bu ultrabook ağır olması dışında (2,3 kg) ekran çözünürlüğü açısından fullhd olanlara nazaran bir sıkıntı oluşturur mu?
Kardeşler bu ultrabook hakkında bilgisi ya da bikri olan...?
dostum bu fiyata bu laptop kesinlikle değmez. Bi kere "ultrabook" diyorsun 2.5 kg ağırlığında ve neredeyse normal laptop kalınlığında, estetik değil. bunu alıcağına normal laptop al çok daha ucuza.
hem fiyat hemde performans olarak çok iyi bir makina