Şimdi Ara

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 + AMD FX 9370 + THERMALTAKE CPU COOLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar Herkese,

Canavar gibi kullandığım pc'min bir kaç hafta önce ekran kartını sattım. Şimdi de anakart ve işlemcimi satıyorum :( Biraz durumları toparlayınca normal bir laptop alacağım :) Mantıklı takas tekliflerine de açığım tabi ki :)
    Anakartım 2013'te Vatandan faturalı şu an baktığımda 5 yıl garanti gösteriyor yani garantisi hala devam etmekte. İşlemci'de Vatan'dan faturalı fakat 2 ay önce garantisi bitti. Anakart UEFI'dir bu arada yeni nesil BIOS + ekran kartınızda destekliyorsa SSD ile beraber pc açılışını 2sn'ye ye kadar indirebilirsiniz.

Performanslarından bahsetmiyorum zaten R9 280X'le beraber CS:GO'da FPS : 1920x1080 full'de 200'ün altına düşmüyordu . Diğer oyunlarda full açamadığım oyun hatırlamıyorum.

Tek tek satmayı düşünmüyorum. Almak isteyen arkadaşa kolaylık olsun direk bu şekliyle bundle vermek istiyorum. Ek olarak RAM'leri de mevcut bu sistemin ihtiyaç durumunda onları da dahil edip fiyat konuşabiliriz.
    Edit : Parça satışı için özelden yazabilirsiniz. Paraya ihtiyacımdan dolayı tek tek satışta yapacağım.

Asus Sabertooth 990FX Rev2.0 Anakart UEFI
    AMD FX X8 9370 4.4GHz 16MB AM3+
    ThermalTake Contac 21

Fiyat : 1000TL -> 950TL -> 900TL
    Fiyatı güncelledim. Herhangi bir fiyat konuşması için pm atabilirsiniz.

Pazarlık sünnettir. Her türlü pazarlığa açığım.

Test isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler.

Takas teklifleri için özel'den yazabilirsiniz.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kild -- 22 Ağustos 2016; 23:24:59 >

• kild K kullanıcısına yanıt
    işlemci sıvı soğutmasıyla mı acaba?
  • esatemrah E kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

İşlemcinin üzerinde ThermalTake Contac 21 soğutucu bulunmakta malesef sıvı soğutma değil :(
  • iyide o işlemciye o soğutucvu imklansız yetmwez
  • esatemrah E kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum. Saatlerce oyun oynadığım oluyor ve bir sıkıntım yok Allah'a şükür :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.