Şimdi Ara

asus şehirdışı teknik servis hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda birçok arkadaşın bu konuda sorun yaşadıgını görüyorum..bu konuda yardımcı olmak ve prosedürü anlatmak istiyorum..

Eğer illa İstanbul teknik servise ulaşmak istiyorsanız arayın ama ben biraz zor düşürdüm... Numarası: 0216 524 30 00 arayarak 2 yi tuşluyorsunuz ve operatörün cevap vermesini bekliyorsunuz..ben 3. aramamda ulaştım..

arızalı ürününüzü iyice kutuladıktan sonra "34 K 859" nolu gönderi koduyla birlikte adres belirtmeksizin UPS kargoyla gönderebilirsiniz...gönderim ücretsizdir...

kutu içinde göndermeniz gerekenler diğer evraklar...

-fatura fotokopisi
    -cihazın arızasıyla ilgili bilgilerin yazdıgı ufak bir not...
    -eğer cihazın değişecegi temennisi içindeyseniz bütün aksesuarlarınıda yanında gönderin çünkü eğer değişim çıkarsa onları tekrardan istiyorlar...

servise telefon açıp kayıt yaptırmıyorsunuz...zaten telefonu düşürdügünüzde de size söyledikleri bunlar olacak.. herkese kolay gelsin

• Konunun uzerınden baya gecmıs ama,belkı yenı laptop alan bırı bunu okurda tekrar dusunur dıye yazayım...
    Boyle berbat bır servıs gormedım.Hatta goremedım.urunu kargoladıgınıdan ıtıbaren sıze gelene kadar hıc bır bılgı alamıyosunuz nerdeyse..Kargoyu yurtıcı kargoyla yolluyosunuz artık.yıne adres yazmıyosnuz.ama sanırım anlasma geregı sıze hıcbır blgı sms falan gelmıyor.netten takıp edeceksınız.Kargoyu alıp servıs kartı actıklarında bıle sıze bı maıl atma tenezzulunde bulunmuyolarUrun durumunu serı numarasıyla netten takıp edeceksınız.ancak nedense telefonla ulasabılırsenız telefonu acar acmaz sızden maıl adresı ıstıyolar.ne yapacaklarsa...bı de bu yetmezmıs gıbıservıse gıden butun cıhazlara format atıp yolluyolar.benım Asus Eee pc sarj aletı kablosunun kesılmesınden dolayı yollamıstım format atıp butun programlarımı sılmısler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Teknik Servis Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.