Şimdi Ara

Asus Striker Extreme e Yeni Bios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus, striker extreme anakartı için yani bios yayınladı. 1502 kodu ile yayınlanan bu bios ile E8400 ve E8500 de anakart tarafından desteklenen cpular listesine dahil edildi. Bilindiği gibi daha önce Asus'un resmi sitesinde anakart için 45nm cpu desteği olduğu söylenmekteydi. Ancak kullanıcılar bu yeni işlemcileri kullanmaya başladıklarında sorunlarla karşılaşmışlardı. Asus bu sorunu çıkarttığı yeni bios ile çözerek bu anakartın 2 çekirdekli yeni işlemci ailesini destekleyip desteklemediği tartışmalarına da son verdi.

• dün yükledim yeni biosu sistem çöktü :)
  • Ben de yükledim. Ez flash ı kullandım herhangi bir sıkıntı olmadı.
  • Ben anakartımı iade ettim bilseydim etmezdim neyse kısmet değilmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Ben anakartımı iade ettim bilseydim etmezdim neyse kısmet değilmiş...

boşver striker 2 alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebenlier

Ben de yükledim. Ez flash ı kullandım herhangi bir sıkıntı olmadı.

kardeş ben yaptımda sadece dosyanın içini açtı ama kayıd edemedim şu dediğin ez flash ne işe yarıyor kayıt etmeyemi ve nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim
  • 1503 ile raid0 windows xp kuramadim :(

geri aldim tekrar eski bioslara
    8500 islemci almayi dusunuyorum. naapsam bilmiom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    775 Pin En iyi , Yeni Asus modeli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben asus p5b ile 45 nm denedim bi sorun olmadı 1803 bios ile
  • Çok yakında bu anakartı alacağım. Yanında da Q9300 almayı düşünüyorum. Bu durumda BIOS Update kaçınılmaz oluyor. Bu konuda mümkün mertebe anlaşılır bir anlatım yapabilirseniz çok ama çok sevinirim. Daha önce BIOS Update dışında herşeyi yaptım. Bundan dolayı biraz tedirginim. Kısacası bu konuda hemen hemen hiçbir bilgim yok. Biraz araştırdım ama iyice kafam karıştı doğrusu

Sevgiler, saygılar...

EDIT: Afedersiniz dostlar yanlış anakart Bios update ile Striker'ı birarada görünce dayanamadım Striker 2 Formula alacağım ben. Olsun biri anlatsa fena mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkertrance -- 22 Mart 2008; 2:21:34 >

• Selamlar

Daha önce bu kart ile birkaç sistem toplamış biri olarak size şöyle anlatayım. Yapmanız gereken bir adet 65nm lik eski diyebileceğimiz E2** serisi gibi işlemcilerden biri ile sistem kurulumunu yapmak daha sonra internet üzerinden en son bios u indirmek ve asus un kendi programı olan Asus Update ile bios güncellemesini windows üzerinden yapmak olacaktır. Daha sonra sisteminizi yeni nesil 45nm lik işlemciler ile kullanabilirsiniz.Kolay gelsin ...

www.hiteknoloji.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiteknoloji

Selamlar

Daha önce bu kart ile birkaç sistem toplamış biri olarak size şöyle anlatayım. Yapmanız gereken bir adet 65nm lik eski diyebileceğimiz E2** serisi gibi işlemcilerden biri ile sistem kurulumunu yapmak daha sonra internet üzerinden en son bios u indirmek ve asus un kendi programı olan Asus Update ile bios güncellemesini windows üzerinden yapmak olacaktır. Daha sonra sisteminizi yeni nesil 45nm lik işlemciler ile kullanabilirsiniz.Kolay gelsin ...

www.hiteknoloji.com

Peki windows ortamında da yapılabilen bu işlem çok uzun sürüyor mu? Yoksa çok kısa bir işlem mi? Çünkü elimde bu tip bir işlemci olmadığı için muhtemelen rica minnet bir yerlerden tedarik ederek yapacağım update'i. Anakartı alacağım yere bu konuda pek güvenmiyorum. Dolayısıyla kendim yapmak mecburiteyindeyim.

Ayrıca yardımınız için çok teşekkürler

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkertrance -- 22 Mart 2008; 23:10:03 >

• 1 dakika suruyor rahat ol :)
  • gereksiz yere konu açmışım bende...başlığı açan arkadaşa teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.