Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS STRIX GTX 1060 6G GAMING
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba kart ile ilgileniyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, istediğiniz farklı bir test ya da benzeri bir şey var ise özel mesaj yollayabilirsiniz. Almak isterseniz telefon numaramı da verebilirim. Ödemeyi istediğiniz bir kargo şirketi şubesi içinde sizi görüntülü arayarak kargoyu verdiğimi gösterirken yapabilirsiniz.
Yalnız küçük bir problem var, 5 gündür ben de yeni satın aldığım ekran kartımı beklemekteyim satıcı biraz sıkıntılı, sizin için sakıncası olmazsa (ya da kartı istemezseniz bu mesajı gören diğer forum kullanıcıları için söylemiş olayım) kartı "rezerve" durumunda bırakmamız mümkün olur mu acaba?
Ben çok anlamıyorum çocuğa ilk pc topluyorum bi arkadaş yardımcı oluyor 4-5 karta baktım ilj siz cvp yazdınız fiyatlar korkuttu beni biraz sıfır almaya gücüm yok açıkcası fiyatta bişeyler yapma imkanınız olursa çok memnun olurum.
Maalesef hocam benden çıkmaz, çocuğunuz ilk bilgisayarı ise daha uygun ekran kartları da vardır elbet.
Benim kartın modelinin en ucuzunu "tek fanlı, küçük" olan hallerinden bulursunuz belki o da olsa olsa 1900 tutar. 2-3 fanlılar 2000 civarına gidiyor, benim ekstra 100 koyma sebebim ise yaptığım küçük fiber kablo tamiri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Kargo size ait değil mi
Halen duruyor hocam.
Ağustos ayının başı gibi umarım kendi ödememi alabilirsem satışa yeniden koyabilirim ürünü, eğer düşünürseniz DM yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoliconOtaku -- 31 Temmuz 2023; 0:36:26 >______________________________
-
Kart aldım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X