Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CORSAIR CX550M 550W Yarı Modüler Güç Kaynağı Satın Al 17 Aralık 2024 22:08 1 1 CORSAIR CX550M 550W Yarı Modüler Güç Kaynağı Boşa çıkmış olan Corsair CX550M yarı modüler güç kaynağımı satmak istiyorum. Kabloları kutusunda ve herhangi bir eksiği yok. Toz tutmaması için düzenli bir sekilde temizlemeye özen gösterdim kullandığım seneler boyunca.Ürünü tanıtması için hazır bir fotoğraf kullandım ancak satın almayı düşünen alıcılar varsa özel mesaj yoluyla istenilen fotoğrafları atabilirim.Kargo konusunu sarı site yöntemi ile halledebiliriz, ağırlık olarak uygun kalıyor ürün.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR CX550M 550W Yarı Modüler Güç Kaynağı [SATILDI] Corsair Vengeance LPX 2X8 2400Mhz Siyah RAM ASUS STRIX GTX 1060 6G GAMING MSI H270 TOMAHAWK ARCTIC Satılık anakart