Şimdi Ara

ASUS STRIX GTX 980 Tİ için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum yeni gelen ekran kartları ile herkes eski kartlarını satıyor bende başlıktaki ASUS STRIX GTX 980 Tİ kartı 2. el olarak satın alıyorum
    Neden derseniz ; zaten oynadıgım en baba oyun witcher 3 yada fallout 4 onuda hayli hayli çalıştıracak ve beni uzun yıllar götürecek bir kart ayrıca 2. el oldugu için gtx 1070 den daha ucuza geliyor.

Fakat şuanki pc çok eski hd 7850 ekran kartım var ki o bile daha yeni eskidigini hissettirdi. Teknik bilgim sistem toplama rehberlerinden ibaret.
    İstedigim sistemin uçmasına gerek yok ihtiyaclarımı karşılasın yeter, overclock asla yapmayacagım oyüzden i7 6600k ya a gerek yok mesela i5 6600 de olur derseniz olsun yani ucuz olsun :)
    max 3000 tl ye geri kalan parçaları toplasak çok mutlu olurum teşekkürler. böylece güzel bir ekran alabilirm bu kartın 4k 2k performansları çok iyi tam randımanlı kullanmak istiyorum.

• Hayırlı olsun bu forumda ben ve bir kaç kişi bu savaşı verdik
    980ti lerin fiyatının bir an önce düşmesini 1xxx hacimli satışlardan sonra zor olacağını
    ve makul seviyelere indi
    şuan 1200 e bile satış var 980ti
  • Evet baya uyguna aldım bide kalanını toplasam harika olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofbeat

Arkadaşlar malum yeni gelen ekran kartları ile herkes eski kartlarını satıyor bende başlıktaki ASUS STRIX GTX 980 Tİ kartı 2. el olarak satın alıyorum
    Neden derseniz ; zaten oynadıgım en baba oyun witcher 3 yada fallout 4 onuda hayli hayli çalıştıracak ve beni uzun yıllar götürecek bir kart ayrıca 2. el oldugu için gtx 1070 den daha ucuza geliyor.

Fakat şuanki pc çok eski hd 7850 ekran kartım var ki o bile daha yeni eskidigini hissettirdi. Teknik bilgim sistem toplama rehberlerinden ibaret.
    İstedigim sistemin uçmasına gerek yok ihtiyaclarımı karşılasın yeter, overclock asla yapmayacagım oyüzden i7 6600k ya a gerek yok mesela i5 6600 de olur derseniz olsun yani ucuz olsun :)
    max 3000 tl ye geri kalan parçaları toplasak çok mutlu olurum teşekkürler. böylece güzel bir ekran alabilirm bu kartın 4k 2k performansları çok iyi tam randımanlı kullanmak istiyorum.

İşlemci: Intel i5 6600 3.3 GHz Soket 1151

Anakart: ASUS B150M-C DDR4 Soket 1151

RAM: Kingston HyperX Fury 16 (2x8) GB DDR4 2666 MHz CL15

Hard Disk: WD Blue 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm

SSD: OCZ Trion 150 240 GB SATA 3.0 (550 MB O. / 520 MB Y.)

DVD: Samsung SH-224FB 24X DVD-RW SATA Siyah (Kutusuz)

Kasa: Dark N10 USB 3.0 MidT ATX Siyah (5 Fanlı Fan Kontrolcülü)

PSU: High Power 750 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 675 Watt)

İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 412 PWM Intel / AMD

TOPLAM: 2400 lira..www.eksenbilgisayar.com Kalanıyla da yoksa elinde güzel ekipmanlar alırsın kendine.. :) Bu arada GTX 980 Ti belki 2K yüksek ayarlarda 60 fps ve üzeri verir.. ancak 4K'da GTX 1080 bile yetmezken GTX 980 Ti'nin hiç sansı yok, haberin olsun..

• Çok sağol peki işlemci soğutucu şartmı stok soğutucu illa gereklimi overclock yapmayacagımı düşünürsek
  • Hocam arkadaşın önerdiği ramler 2666Mhz anakart en fazla 2133 destekliyor gerek yok, 2666Mhz almanıza.
    Stok fan iyi bir hava akışı olan kasada yeterli olacaktır, beğenmezseniz sonra da alabilirsiniz.
    Şöyle bir sistem olabilir.
     ASUS STRIX GTX 980 Tİ için sistem tavsiyesi
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Pc yi inventustan toplayacagım anakart orda yok bu uygunmudur ?http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7371
    ve işlemci soğutucu ihtiyacım varmı oc yapmayacagım artık stok soğutucu çıkmıyormu kutudan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok sağol peki işlemci soğutucu şartmı stok soğutucu illa gereklimi overclock yapmayacagımı düşünürsek

Alman şart değil elbette.. ama o ekran kartını 3 boyutlu mario oynamak için almıyorsun herhalde.. :) deli gibi ısınacak o kart 2K ve yüksek ayar oyun oynarken.. bu ısı da işlemciye ve anakarta bile yansıyacak doğal olarak.. bu yüzden işlemcin ferah ferah çalışsın diye almanda fayda görüyorum ben.. yani sadece O.C. için alınmıyor soğutucu.. işlemci daha serin, sessiz, stabil çalışsın, uzun ömürlü olsun diye de alınır..
  • quote:

Pc yi inventustan toplayacagım anakart orda yok bu uygunmudur ?http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7371
    ve işlemci soğutucu ihtiyacım varmı oc yapmayacagım artık stok soğutucu çıkmıyormu kutudan ?

Olur, o anakart da güzeldir.. ama 3 yıl garantili olduğu, daha kaliteli ve stabil çalıştığı için ben olsam ASUS tercih ederdim.. stok soğutucu çıkıyor.. diğer soğutucu soruna da cevap yazdım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.