Şimdi Ara

asus ta 3 dakikada sistem sıfırlama.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
35.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım ben bugunf9 a basıp sıstemı kurayım dedım ancak 1.secenegı sectım sonra tamamlandı ama prgram fıles ın ıcındekı prgramlar oyunlar duruodu . 2.secenegı ben her ıkı bolumude sılıo dıe bılıorum deneyn varmı 2.secenegı ve ayrıca 4 secenek cıkmıo 3 secenek cıkıo
  • Only c drive gibi birşey yazan yere tıklayacaksın.
  • 1.recover window to first partition only
    2.recover window to entire hd
    3.recovery window to entire hd with 2 partition

bu secenekler karsıma cıktı ve 1 ı sectım ama prgram fılestakı oyun klasorlerı felan duruodu ayrıca makına dahada yavasladı gıbı geldı bana bu olaydan sonra.
  • birde sole aklıma estı saglık raporu olusturayım dedım asagıdakıresımdekı sorunlar cıktı

http://img228.imageshack.us/img228/9865/adszof2.jpg

makınayı tekrardan mı formatlıyım cd ıle yardımlarınızı beklıorum
  • Eğer d bölümünde yedek verilerin yoksa bütün hdd yi yenileyebilirsin.
    3. seçenek ile.

quote:

Orjinalden alıntı: gs_mert

1.recover window to first partition only
    2.recover window to entire hd
    3.recovery window to entire hd with 2 partition

bu secenekler karsıma cıktı ve 1 ı sectım ama prgram fılestakı oyun klasorlerı felan duruodu ayrıca makına dahada yavasladı gıbı geldı bana bu olaydan sonra.
  • maglesef d de gereklı dosyalarım var. sadece c ılk gunku gıbı olsa yeterlı benım ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 20 Eylül 2007; 15:37:07 >
  • ben bu makınaya xp kursam tekrardan vistaya donmek ıcınf9 a basıp donebnılırmıyım.bılgısayardan o f9 ozellıgıne felan bırsey olmaz degıl mı
  • eğer gizli bölümü silmezsen dönebilirsin. değişiklik yapacaksan c den başka bir bölümü elleme.
  • xp ılle formatta gıdermı bu gızlı bolum.bu bolumu nasıl koruyabılırım . c ye xp yuklucem d ye ellemıcem
  • Hayır sen özellikle silmezsen gitmez. sadece c ile uğraş yeter.
  • arkadaşalar herkese hayırlı bayramlar ya benimde kullandıgım asus f3f laptop bende masaüstü gitti.görev cubugu gitti.sadece görev yöneticisini kullanailiyorum yardımcı olurmusunuz.bu arada f9 yaptım, kurtarma yapılmadı tekrar deneyin diyiyor tekrar deneyince aynı msjı veriyor.kurtarma cdlerinimi takacak bi yol gösterirmisiniz şimdiden emeginize saglık
  • f9 u ben denedım ole bırsey ıle karsılasmadım. arkdasım sen en ıyısı cd sı ıle bı gusel format cak . format ıcın recovery dvd sını ıhtıyacın var .format atmayı bılıomusun? eger bılıosan recovery cd sı ıle kurabılırsın tekrar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11362694/mpage_61/key_//tm.htm#19432727

f3jp kullanıcılar dernegı . ordada sana yardımcı olurlar.

format atmadıysan daha once google a yaz xp veya vista resımlı kurulum dıye ordanda yararlanabılırsın

vista kurulum anlatım resımlı :http://www.cigicigi.net/platform/showthread.php?t=9441

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 20 Aralık 2007; 21:00:19 >

• arkadaslar benım yanlıs bır ıslem sonucu sıldıgım 5 gb lık bolumu nasıl geerı getırebılırız cd ile yapılabılır mı yada servıs tekrardn yaparmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 1 Ocak 2008; 17:51:32 >
  • arkadaşlar 2. seçeneği seçtikten sonra iki defa komutlara yes dedim 'recovery finish please reboot your system' gibi bir mesaj aldım ve şu an hala o mesaj da kaldı. beklemem mi gerekiyor acilen cevap bekliyorum
  • Üstteki dostum hala o mesajdaysa ok yada yes felan birşeye bas kurtarma işlemi bitti lütfen sistem yeniden başlatınız diyor çünkü Bende durum daha farklı benim recovery pardus'u kaldırdıktan sonra c: bölümüne dönüştü içindeki dosyaları aynen koruyorum anca f9 ile recovery yapılmıyor malesef artık bi umut belki boş zamanımda uğraşıp düzeltmeye çalışacağım artık
  • arkadaşlar 9 gün önce recovery yaptım asus f3jc me ama sistemde eskisine göre saçma hatalar alıyorum eğişik sorunlarım var , virüs var sanırım.Geçen sadece c: yi silmiştim şimdi arkadaşın bahsettiği 4.seçeneği seçip hdd yi sıfırlayıp 2 ye ayırmayı düşünüyorum fakat bundan sonra recovery partition silinirmi???
  • eveeeet , recovery sonrası herşey mükemmel , aman nazar değmesin. Bu arada 9 gün önce yaptığım recoveryden daha güzel oldu bu sefer çünkü tüm hdd yi temizledim=))
  • 3 dk olduğuna emin misiniz bende tam 2 saat sürdü (asus f3sc 180dr)
  • kardeş bende sildim yanlışlıkla ...servisi aradım yüklemek için yüklenmiyor dendi ..acaba ben yanlışmı anladım..cevaplarsan sevinirim
    ..mail atarsan sevinirim.
    ibrahimuluk@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.