Şimdi Ara

asus ta 3 dakikada sistem sıfırlama.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
35.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum servise herhangi bir işlem için götürürsen aynı zamanda da rica edersin hallederler o işi. Ama öyle direk götürürsen sırf o sorun için ya para talep ederler yada hiç yapmazlar.
  • ben orjinal recovery bölümünü kendim sildim :) masaüstüne gelene kadar yarım yamalak sistem içim en az 1saat(f3sc220) bekleniyor, insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

ben acronis ile kendi recovery bölümü oluşturdum(6gb)
    office2007 full,güncel driverlar, gerekli bazı programlar ve çeşitli düzenlemeleri yapıp yükledim acronis recovery bölümüne.
    şu an F11 tuşuyla 8dk da tüm ayarları yapılmış vistam karşımda :)

üstelik 12gb lık sistem için sadece 6gb yer ayırmam yetti de arttı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoke746 -- 14 Mayıs 2008; 19:41:13 >
  • arkadaşlar bugün daha 1 aylık kullandığım asus notebooka virüs programı yüklemek için güvendiğim bilgisayar tamircisine götürdüm.Virüs programını yükleyemediler bilgisayara hiç bir şey yüklenmiyordu.Format atmak için bilgisayarı sıfırladılar 3 saatte %5 doldu hala bilgisayar onlarda (http://www.teknosa.com/urunler/125033020/asus-k555lb-xo408t-15-6i7-5500u8gb2tbwin10-noteboo#product-features ) sizce neden bu kadaruzun sürüyor ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.