Şimdi Ara

ASUS TA-55 KASA PSU'SU YETERLİMİDİR.SICAKLIĞI KAÇ OLMALIDIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba kullanmakta olduğum pc nin abit an52 aşırı ısınma 45derece gibi güney köprüsü 85 e varan sıcaklıklara ulaşması ve arıza yapması nedeniyle,Yeni MSI K9N Neo V3 NFORCE 560 KATI KAPASITOR AM2 ANAKART aldım.yarın monte edicem.Ama 300 watt lık Asus ta 55 kasam yeterlimidir.Gene arıza vs olsun istemiyorum.Garantiye alıpta kasa değiştiricek mali sıkıntılarada girmek istemiyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.

NOT:Eski sistem şuan çalışıyor ama aşırı sıcak olarak.Psu 49c

http://img519.imageshack.us/my.php?image=lastdh5.jpg

amd 4800+abit an52 am2 anakart+1gb twinmos ddr800*2 adet+200 gb seagate sata hdd+256mb msi 7600gt+kasa asus ta 55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3z -- 2 Haziran 2008; 15:15:06 >

• Hocam psun 300w yeterli görünüyor ama sınırda olsa gerek. O yüzden ikinci elde psunu satıp üzerine biraz koyup 400w lık bir psu alırsan sistem baya rahatlar. Ama 300w ile de götürür sistem.
  • hocam ısınma sorunu ankartta varsa bunun psu ile bir alakası yok ama eğer 300 watt psu idare eder diyosan sorun olmaz eğer sisteminde ekran kartı veya aşırı güç isteyen bir donanımın yoksa sorun olmaz..eski sistemi de iyi bir cpu soğutucu su ile deneme fırsatın ya da güney köprüsü için bir soğutma tekniği deneyebilirsin bu da senin için hem masraf hem de modifikasyon bilgisine sahip olman gerektiğini vurgular.. kolayı gelsin
  • merhaba modifikasyon bilgim var.sizinde görüşlerinizi merak ettim..anakarttın kendi yapısında teknik olarak ısınma problemi var soğutmayla alakalı değil zaten kasanın ön ve arkasında toplam 2 adet fan bulunmaktadır.psu dan da şüpheleniyorum.bi problem yaşatırmı yaşatmazmı diye...yeni anakartım gelince deniyeceğim.bakalım neler olucak.görüşleriniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.