Şimdi Ara

ASUS TA5A1 bol Resimli DeWam eDecek!...[yeni resimler 2. sayfada..] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turuncu favori renklerimden biridir. Çok hoş güzüküyor. Kolay gelsin arkadaşım. Devamını bekliyoruz çalışmalarının.
  • az daha işlemci fanını boyamayı unutuyodum onu da boyadım içindeki soğutucuyu boyadım ve kiliti güzel odu
     ASUS TA5A1 bol Resimli DeWam eDecek!...[yeni resimler 2. sayfada..]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERHOUL -- 12 Ocak 2008; 15:54:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7he mcRp

öncelikle bir plexy yaptırmalısın.yaklasık 30 ytl. 2 tane uv neon 2 tane normal neon (mavi,yesil,kırmızı keyfıne göre) 60 ytl.kasa içi için neon sprey 10 ytl,hdd kablosunu neon boyayla boyamalısın bnce.eger boyamam diyorsan uv hdd kablosu al çifti 10 ytl. Ve tabii ki kabloları toplayp boyamak =) sana toplam 110-120 ytl civarında bir miktara patlar :) alttaki 2 fanı üstteki ledli fanlardan yapsan daha bi güzel olur

dedeğin gibi neonlar geliyo kablolarıda uv ıde kablolarıyla değiştircem plexiyide en son olarak yapmayı düşünüyorum
  • uv ide kablolarını da taktım
  • usta bi kabloları topla ya
  • ahh ahh bi vaktim olsa yapacamda kablolarıda topluyacam az kaldı uv kablo sarma kiti bulsam
  • cok güzel gidiyo arkadasım gayet süper olmus ve süper olmaya devam :)
  • çok güzel gidiyosun arkadaşım bu arda cdromun beyaz yerlerikalmış yha o benimçok hoşuma gitti güzel bi görüntü olmuş bence
  • uv sarma kitini salla hacı hepsini bi yere tık sakla it bas ortada kablo kalmaz kitede gerek kalmaz ben zamanında kit aldım şimdi hiç biri yok hepsi kasanın arkasında bi anlamı kalmadı
  • BENDEDE AYNI KASADAN VAR O ALTTAKİ FANLAR ÇİRKİN DURUYOR BENCE IŞIKLI FANLARDAN BİRİNİ ÖN PANELİN O ALTTAKİ YERİNE TAK DAHA GÜZEL GÖRÜNTÜ VERİR .. ELİNE SAĞLIK..
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlar güzeldio alltaki fanları ölesine koydum daha bağlamadım ama plexiyi yapıyım onalrıda değerlendirecem kasanın yanını kestim ve uv boyayla boyadım güzel oldu sıra plexi takmaya geldi
  • kasanın kesilmiş hali ve boyanmış hali şimdi plexiyi takmaya geldi sıra :D:D

• şu kasanın iç kısmını da boyarsan süper olcak,iyi gidiyor
  • bende onu diyecektim sağ taraf çok göze batıyor demi uv yeşile boyasam nasıl olur
  • bence güzel olur neonu ufak al yanlız acayip parlar plexi de yaparsan bunun üstüne tam süper olur
  • zaten neonu en son koyacam bide şu kabloları toplasam
    aklıma fikir geldi şu flasterler varya yarabantı gibi olan onun üstünü uv boyayla boyasam kabloları onla sarsam olurmu
  • rollfix al yapışkanlı kumaş gibi bişeydir eczanede satılır üzerini de boyarsın(fiyatı çok ucuz)
  • evett uv neonda aldım sıra kasaya koymaya geldi
  • dedğim rollfixi uv sprey boya ile boyarsan manyak olur uv sarma kitleri gibi olur ve 2 mt için 30-40 lira vermek yerine 100 mtyi 25 liraya yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.