Şimdi Ara

ASUS TA5A1 bol Resimli DeWam eDecek!...[yeni resimler 2. sayfada..] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarında yeşil uv boya alıp çalışmalarıma devam edeceğim
    ilk işim kabloları toplamak ve neonuma bi yer bulmak olacak ortalıkta sürünüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERHOUL -- 9 Şubat 2008; 22:42:48 >
  • Kardeş
    Yaklaşık 1 ay uğraşmıssın ama kabloların gene dağınık sen hele kabloları bi toparlasan heee...

Bide birşey diyecem kasanın alt tarafında 2 fan var bunların ne ışe yarıyacağını söylersen güzel olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

quote:

MOYKAN
    DEVAM ET KARDEŞ BANA EMSAL OLACAK SENİN KASA ONA GÖRE BAKALIM HANGİMİZİNKİ GÜZEL OLACAK BENDE HAFTAYA BAŞLICAM MALÜP PARA DURUMU. BİDE SANA TAVSİYE KASANIN ARKASINDA DURAN IŞIŞLI FANLARIN BİRİNİ ÖN PANELİN ALTINDA BULUNAN DELİKLİ YERE Bİ FAN DELİĞİ AÇ IŞIŞLI FANIN BİRİNİ ÖNE TAK DİĞER ALTTA DURAN FANLARDAN BİRİNİDE KASANIN TEPESİNE TAK ŞIK DURUR.

bende de ASUS TA-250 kasa var bir iki fark dışında nerdeyse TA5A1 ile aynı ve benim içinde emsal olacak.
    @moykan önerilerini çok beğendim.uygulamayı düşünüyorum özellikle kasanın tepesine fan takma işini.etrafına da alev deseni yapcam.
    yanlız karar veremediğim bişey var benim kasanın(TA-250) yan kapağına 35*35 plexi uygun olur mu?yoksa daha küçük ebatlarda mı plexi yapsam?
    (TA-250 ile TA5A1 ın boyutları aynı)

KARDEŞ 35*35 NORMALDİR ORTALAMA KÖŞELERDEN 5-6 CM PAY KALDIR İSTERSEN KAPAGI ELİNE AL ÖYLE ÖLÇ.

• daha öncede sölediğim gibi vaktim yok kardeş pazar günüm var onuda yarın yapacam demiştim
    fanlara gelince yapınca görürüsün ne işe yarayacağını
  • quote:

MOYKAN

KARDEŞ 35*35 NORMALDİR ORTALAMA KÖŞELERDEN 5-6 CM PAY KALDIR İSTERSEN KAPAGI ELİNE AL ÖYLE ÖLÇ.

kasa yanımda değil.şehirdışındayım şimdi(ankara).burda plexi buldum ama ebatlarının uygun olacağından emin olamadım.35*35 yaptırırım artık.köşelerden 5cm aralık kalır heralde.
  • plexi camları online sipariş verebilceğim bi adres varmı güvenli??
  • Hocam Bu uv ide Kabloları Nerde Bulabilirm?
    not:internetten Alışveriş yapamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Hocam Bu uv ide Kabloları Nerde Bulabilirm?

arkadaşım ben vatan bilgisayardan aldım tanesi 10 ytl
    mavi bilgisayarda da var ama orası pahalı 18ytl
  • aştın sen olayı...
  • bende alcam uv kablolardan ama 10ytl arası bişeye param yetiyor.ankarada alabileceğim bi yer var mı acaba bu fiyata???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

bende alcam uv kablolardan ama 10ytl arası bişeye param yetiyor.ankarada alabileceğim bi yer var mı acaba bu fiyata???

vatan bilgisayardan alabilirsin arkadaşım 10 ytl
  • plexi camları online sipariş verebilceğim bi adres varmı güvenli??
  • mod iyi hoşta ön panel nerde onada mı mod yapıyosun???
    önpanelide modla tam olsun...
  • bu renkli fanları nerde bulabilirim bi de tam adı var mı renkli fan desem bulabilirmiyim

bu siteye ye ni üye oldum çok güzel bi siteymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bysnake01

bu renkli fanları nerde bulabilirim bi de tam adı var mı renkli fan desem bulabilirmiyim

bu siteye ye ni üye oldum çok güzel bi siteymiş

onları kendin uv boya alıp boyuyosun ben uğraşmam dersen hazırda alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExOuS

plexi camları online sipariş verebilceğim bi adres varmı güvenli??

MALESEF YOK GALİBA AMA FORUMDA BULABİLİRSİN SATAN ARKADAŞLAR VAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERHOUL

quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Hocam Bu uv ide Kabloları Nerde Bulabilirm?

arkadaşım ben vatan bilgisayardan aldım tanesi 10 ytl
    mavi bilgisayarda da var ama orası pahalı 18ytl

Turuncu veya Pembesi Vardır Değil mi?
  • guzel olmus devam yılmak yokk daha ıyılerı ıcın gayret
  • işte budur helal be kardeş eline sağlık en kısa zamanda deneyime girişecem
    ben daha değişik yapmalıyım yardımlarını bekliyorum
  • Selam Öncelikle Çok iyi gidiyorsun devam düşürme performansı Uv ışıkları yukarı ve aşağıya yerleştir yulakarıda,da bir arkadaşımız bu konuya deyinmiş ozaman iyi verim alırsın yukarıya takacağın UV ışığı çif taraflı bantla sabitleme derim zamanla sarkıyor ve tutuculuğunu yitiriyor ve sonuc ışık patlaya bilir harik devam...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.