bide vumetre yapacam onunda ledlerini dizdeim entegresini alcam yine konya sokak yolu görünüyo bize
HOcam tebrıkler valla nerden nereye elıne saglık glcd nın malıetı ne cıkacak ozellıkle belırtırsen sevınırım
Adamım harbi güzel olmuş renkler güzel uğraş güzel emek güzel daha ne olsun ellerine sağlık kolay gelsin ön panele mutlaka bişiler yapmalısın
saolun arkadaşlar glcd yi yaptığım zamanda ayrıntılı olarak anlatır ve resimleri koyarım
kasa içi halen karışıkkkk
Kablo toplama olayını yapamamışsın kardeş.Birde hakkaten kasanın altındaki 2 80'lik fan nasıl bir görev üstlendiler.Hava akımıda almıyorlar.
Ayrıca kapak kenarları çok dar olmuş be arkadaş.Biraz daha pay verip hiç olmazsa karşıdan bakılınca neonlarını saklayacağın bir giz cebin olurdu. Bence glcd'den önce sen kablolarını toparla.Kasa içi hava sirkülasyonunun iyi olduğunu sanmıyorum.Her yer kablo...
biraz daha gayret olacak!
aslına bakarsan yine kablolar karışık şu an tam bitmiş değil kasa ön panalede glcd vumetre vs. yaptıktan sonra arda kalan kablolarıda toplayacağım. plexiye gelince haklısın neonları düşünemedik kapağın kenardından çok kısa pay bıraktım ama plexiyide boyadım biraz kapansın die ama halen baya açık artık bidaki moduma böle bi hata yapmam :D
hocam o üç renk yanan fanın yerine uv fan takarsan daha da iyi olur bence
buda aradan çıksın dedim
quote:
Orjinalden alıntı: SERHOUL
kardeş bunun ismi nedir ney display nerde satılıoor bende alam yapam bi yardımcı olursan sevinirim
bu ortak katotlu bi display ankarada isen konya sokakta rahatlıkla bulabilirsin . yapılışı hakkında hiç bir şey bilmiyorsan elimden geldiği kadar anlatmaya çalışırım