Şimdi Ara

ASUS TA951 e ön fan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS TA951 kasamın arka fanı elektrik süpürgesi gibi ses çıkarıyo mübarek :D Zaten kasada ön fan slotu olmasına rağmen kendinden gelen ön fanı da yok. Acaba kullanan arkadaş varsa bana bu kasaya ön ve arka fan için ne tavsiye eder? Bi de ön fana 12 cm lik fan mı takılıyo çünkü dışardan biraz küçük gibi görünüyo fan slotu?

• hocam kasani ac.
    2 vida deligi arasindaki mesafeyi olc. Buraya yaz. Ona gore tavsiye edelim... (dik oalrak olcuceksin capraz degil)
    x e aradaki uzunluk dersek
    x<8 cm ise fan 8cm lik fandir.
    8<x<9.2 ise fan 9.2cm lik fandir.
    9.2<x<12 ise fan 12cm lik fandir..
  • Evet 12cm lik fan takılıyor. Fakat öndeki giriş çok küçük olduğu için (ve o delikte fan şeklinde bi plastik var hava almasını iyice zorlaştırıyor) pek işe yaramıyor öndeki fan.
    Fan tavsiye edemeyeceğim ama edecek arkadaşlar için fanın boyutunu söylemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebeedy -- 6 Şubat 2008; 17:42:32 >
  • Ses yüzünden arkaya bi egsoz fanı alcam o kadar ön fandan vazgeçtim ama alacak olursam da kesecem o plastiği zira gıcık oldum ona zaten yanlışlıkla öne fan koydular sanıp sevinmiştim de ilk gördüğümde :D
  • 7 volta dusur cıt cıkmıyo ozamn fazlada bıd eger kaybetmıyo zaten + yı sarıya - yı kırmızıya bagla tamam dır
  • ön panele aynı arka panele olduğu gibi 12cm fan takabiliyorsun.
    bende de bu kasadan vardı ve ön panel fanı çok işime yaradı, bende sonradan takmıştım.

eğer fazla para harcamak istemiyorsan ve cafcaflı fan aramıyorsan sana şunu önerebilirim:

Cooler Master R4-S2S-12AK-GP 120x25mm Kasa Fanı

http://www.hiz?lial.com/uruninceleme.aspx?urunid=30.067.1163.0001

(birinci soru işaretini sil kullanırken...)
    hesaplı, sessiz ve etkili - bu fiyata bukadar marka kalite bulunmaz kolay kolay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Şubat 2008; 9:25:37 >
  • 7 volta dusur cıt cıkmıyo ozamn fazlada bıd eger kaybetmıyo zaten + yı sarıya - yı kırmızıya bagla tamam dır

arkadaşlar bu yöntem sağlıklımı acaba denemek istiyorum. 5 volt yaptığımda moleksten cok yavas dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbc -- 10 Şubat 2008; 12:43:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3PİN İLE 4 PİN KASA FANI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.