Bildirim
asus tablettim çok şarj yiyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Valla benim ekran parlaklığı yarıda iken ve sadece wifi açık nette iken bile çok hızlı azalıyor. Daha oyun bile oynamadım. Samsung t4 uzun gidiyor diyorlardı çok merak ettim acaba ne kadar fark var. -
Kullanım talimatında 8 saat şarj edin diyodu onu yapmadım oyuzden mi böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarppy adlı yönetici nin tavsiyesi quote:
Sizin için şöyle bir deneme yapacağım; bugün cihazın bataryasını sonuna kadar boşaltacağım ve ardından %100 şarj edeceğim, sonrasında cihazı açıp wireless, GPS ve bluetooth kapalı halde cihazı 1 gün boyunca hiç ellemeyeceğim. Bakalım 1 günün sonunda kalan pil yüzdesi kaç olacak...
http://forum.donanimhaber.com/m_93337854/mpage_2/tm.htm bu da konusu şarj sıkıntısı görenlerin bu tavsiye ile çözülmüş
iyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 28 Ağustos 2014; 11:38:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: monstershawn
sarppy adlı yönetici nin tavsiyesiquote:
Sizin için şöyle bir deneme yapacağım; bugün cihazın bataryasını sonuna kadar boşaltacağım ve ardından %100 şarj edeceğim, sonrasında cihazı açıp wireless, GPS ve bluetooth kapalı halde cihazı 1 gün boyunca hiç ellemeyeceğim. Bakalım 1 günün sonunda kalan pil yüzdesi kaç olacak...
http://forum.donanimhaber.com/m_93337854/mpage_2/tm.htm bu da konusu şarj sıkıntısı görenlerin bu tavsiye ile çözülmüş
iyi günler.
Böyle yaparsak düzelirdi yani ? Pek sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
düzelenler olmuş kullanıcı kulübünü biraz araştırırsanız :) . -
Yardım lütfen en fazla 3 saat dayaniyor ilk aldiğimda %37 şarj vardı defolu mu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IILostSoulsII -- 29 Ağustos 2014; 1:03:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- windows emulator for android
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- yurtdışından tablet getirmek
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- samsung tab s10 fe
- sms yönlendirme
- oneplus pad pro
- oppo pad 3 pro
- honor x8a tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X