Şimdi Ara

Asus'tan 25' büyüklükte çerçevesiz monitör: MX25AQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus'tan 25' büyüklükte çerçevesiz monitör: MX25AQ 

Tayvanlı teknoloji devi Asus bilgisayar bileşenleri konusunda oldukça iddialı. Tanıtılan yeni monitör ise markanın görüntüleme seçenekleri konusunda iddiasını sürdüreceğini gösteriyor.

MX25AQ adındaki yeni monitörün ilk göze çarpan kısmı şüphesiz çerçevesiz (0.1 cm) ekranı oluyor. Oldukça şık görünen ekran üzerine yerleştirilen 25" büyüklüğündeki AH-IPS panel 2560 x 1440 WQHD çözünürlük ve 178 derecelik görüş açısı sunabiliyor. 5ms tepki süresine sahip mat ekran ayrıca Flicker-free (titremeyi azaltma) ve düşük mavi ışık özelliklerine de sahip.

Kontrast oranı (ASUS Smart Contrast Ratio) 100 milyon : 1 olan MX25AQ'in parlaklık seviyesi ise 300 cd/?. Dahili stereo hoparlöre sahip monitörün hoparlörlerinden her birisi 3W ses çıkışı sunabiliyor. Ses konusunda oldukça iddialı olan Asus farklı kullanım senaryoları için farklı ses modları eklemeyi de unutmamış.

Monitörün arka panelinde HDMI x 2, HDMI/MHL, DisplayPort 1.2 ve 3.5mm jack portları bulunuyor. 2015 iF tasarım ödülüne layık görülen ürünün çıkış fiyatı ise henüz açıklanmadı.

• AQ muuuuu. :D

• mx27aq zaten bayagıdır amazonda satışta buda 25" liği.. hatta nerdeyse onu alıyordum son anda donup 34 curved acer xr341ck almaya karar verdim.. 3440x1440 85hz de kullanıyorum..güzel gibi renklerini sevdim.oyun cok fazla deneyemedim henuz.. iyi bi araba yarışı oynamak lazım..
  • bunun 23 mu 24'lugu muydu o boyutlarda olanini arkadasim kullaniyor, gercekten guzel gorunuyor monitor ama yukseklik basta olmak uzere pozisyonu daha cok ayarlanabilir modeller neden cok yapmiyorlar anlamiyorum, ekrana gore kendimizi ayarlamaktan bel ve boyun fitigi oluyoruz sonra

• İnsanın içi gidiyor harika cihazlar ya.

• Ben lisedeyken vardı bunlar?
  • 4k yapsalar iyimiş

• güzel olmuş birde 4k olsaymış nede güzel oldu ama buda güzel :)

• Ben Lg'nin 25'' ultrawide 2K monitörünü kullanıyorum. Hem iş için harika. Size iki monitör kullanıyormuşcasına çok geniş alan kazandırıyor. Hem oyunlarda süper. Hem de 2K lar aslında performans olarak da oyunlarda çok çok iyi. Bunu alana kadar ben de 4K lara göz dikmiştim. Ama sonra iyi ki bunu almışım dedim. 4K alsanız bu sefer ekran kartını çok geliştirmeniz gerekli. Bende R9 280 var. Ve 2K oynamaya gayet yetiyor şimdilik. Fiyatını hele sormayın, 2K lar için bedava, full hd fiyatına. Herkese kat kat tavsiye ederim. He bu arada ips olması, 5ms olması falan hiç ama hiç farkedilmiyor. Daha önce 2ms lik normal panel samsung kullanıyordum. Fark yok. Ve hatta bence ips den ötürü renk kalitesi daha iyi, görüş açısındaki renk kaybı çok çok daha az normal panellere göre.

• yapay zeka ve motorsporları . komik baya.
    kimsenin ilgileniceğini sanmıyorum.

• Fiyati aciklanmadimi?
    Hollanda fiyati:https://azerty.nl/0-4297-878049/asus-mx25aq-led-monitor-25-2560-x-1440-ah-ips-300-cd-m2-5-ms-2xhdmi-displayport-mhl-luidsprekers-zwart-spa.html?channel_code=40

Yalniz monitore asik oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 5 Aralık 2015; 14:10:42 >
  • Uygun fiyatlı büyük monitor yapmayın zaten ölürsünüz...

• Tasarımı görünce ben
  • Buna benzer tasarımı vardı lakin bu çok daha güzel olmuş çerçevesiz şekilde.
  • Vatan'da yanlış bilmiyorsam bir-iki haftadır satışta.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-25-mx25aq-2k-hdmi-dp-ips-monitor.html

Panel boyutu ve teknik özellikleri aynı 1080P modelini aldım bununla arasında çok gidip geldim kullanıyorum birkaç gündür hayırlısı bakalım.

Işık sızması,ölü piksel ve ghosting çıkmadığı müddetçe yapılabilecek en akıllıca monitör yatırımı bir de 2k için R9 380X gibi bir kart yetiyorken 2000 lira üzeri UHD monitöre bir o kadar da ekran kartı yatırımı yapmanın yanında daha bütçe dostu yatırım olacaktı gibi geliyor bana 2k IPS düşünen arkadaşlara tavsiye ederim her ne kadar ben eşiğinden dönmüş olsam da...

• oyun icin en iyi tercih 25" dir frag kasanlar icin bende 27" var buyuk gelio mause hakimiyeti zorlasio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayardan daha pahalı monitör!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün gerçekten çok güzel parasını hak ediyor 2K da gerçekten güzel bir görüntü veriyor ve resimde gözüktüğünden daha güzel ve şık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.