Şimdi Ara

Asus teknik servis pahalılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Asus marka N550JV model bir notebookum var . Sanırsam 2014 şubat ayı gibi almıştım, o zamanlar iyi güzel bir şekilde kullandım bu sene universite sınavına hazırlandığım için bilgisayari tahmini 3 4 aydır açmıyordum. Açıyım dedim fakat sadece güç geliyor ekrana hiçbir yazı gelmiyordu. Bu olayı yaşadıktan sonra da 1 - 2 ay öyle kaldı, teknik servise bir götürelim dedik arıza tespit sonucu ekran kartının yandığını ve 2000 TL maliyeti olduğunu söylediler. Şimdi ilk olarak böyle bir fiyat realist bir rakam mı ? Bir de ekran kartı yanmış olmasına anlam veremiyorum ben iyi kötü bilgisayardan anlarım oyun oynadığım zaman bile öyle aman aman ısınmıyordu en fazla 70 80 arası bu da yanması için yeterli değil diye biliyorum. Ayrıca kapalıyken nasıl yanabilir teknik servise bu konuda güvenmem lazım mı? Diyelim ki yandı değistirmek lazım, ekran kartı Nvidia GT 750M 4 GB bunu GTX 850M ile değistirebilir miyim ? Piyasa fiyatı tahmini ne olur ? Cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.