Şimdi Ara

Asus TP300LD-C4089H Hakkında Yorumlarınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
16.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran kartı ve diğer özelliklerini göstermiyor sayfada evet bu aslında. fiyatı tr de olsaydı ne olurdu acaba
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    ama lanet olsun ki pazar mantığı işte bundada :S harici ekran kartı yok ve full hd değil :S
  • elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    yok yok specifications a tıklarsan görürsün 820m 2 gb ekran kartı var harici full hd yine :S keşke olsaydı da burda 2000 lira olsaydı :S istediğim özellikteki bilgisayarı türkiye pazarında bi türlü bulamıyorum :S inat ettim bulana kadar beklicem
  • hala alan bırıne rastlamadım yorum okuyamadım

n11 dekı bır satıcı ve hepsıburda dısında satan yer yok

yurtdısında satan yer bulmadım yurtdısı i5 ve i7 modellerı var

sankı bu urun sadece turkıyede hepsıburda tarafından denem amaclı satılıyor gıbı

ozellklerıne bakınca tam ıstedgm gıbı bır cıhaz

hepsıburda 1000 ustu 200 cek kampanyası yapsa dusunmeden alırım
  • catik kullanıcısına yanıt
    Aynen bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada n11 dekı satıcı 1370 den stoga koydu gecen hafta 100 ındmr vardı 1270 gelecetı

111 bonus ve 222 cek kazancktım ama bır turlu elım gıtmedı sıprs gecememstm nerdeyse 1100 tl ye gelcektı cıhaz

ama sonra yoruma baktım alanlardan bırıne urun yollanmamıs sanırım stoga koydular ama siprslerı iptal ettler sonra

2 - 3 gun daha beklıcem hala yorum bulamssm ben alıp ben yorum yapıcam
  • Evet ama simdi 1600 den satista değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Evet ama simdi 1600 den satista değil mi

HOCAM HESPSIBURADA DA 1400den stokda 100 world puan var
  • catik kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biliyorum şuan bende hb nin ve bircok kişi almak için hb bin çek kampanyasini bekliyor

1000 üzeri 200 TL olandan

• Hepsiburada açıklamalarda alüminyum kasa demiş ama ürün yorumlarında biri alüminyum görünümlü plastik diyor.Açıklamaları yalanlayan bir yorumu yayınlamaları da enteresan muhtemelen gözlerinden kaçmıştır.
  • Hacılar pil çıkarılıp takılmıyor galiba bitince neyapıyoruz bu modelin metal olması gerek çünkü ld olduğunda diğer modellerde metal oluyor videolarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıp kullanan var mı arkadaşlar?
  • dokunmatik bu pc lerde i3 işlemci varsa şarj cabuk bitiyor demişlerdi.

hemde 3 hucreli yazıyor, 6 hucreli olmuyo muydu bunlar?

ben de yorum bekliyorum,

benim için ekran full hd degil hd olsa da olurdu 13 inch nasolsa,
    ayrıca onboard hd4400 tarzı bir ekran kartı olsa da olurdu..

bu iki ozellik gereksiz benim için.

ALternatif ne var acaba?
  • halen 1 tane alip da burda yorum yapan olmadi maalesef

cihaz hepsiburada da en cok satana diz ustune yukseldi ama alan yorum yapan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya 3-4 saat gidiyormuş wifi acikken.
    Benim için ekran karti olması önemli pil sorunum çok yok. Tablet gibi tasinmaz bence yada ultrabook gibi

Hepsi burada inatla çek kampanyasi yapmiyor. Yapsalar satilan kadarin 2 kati daha satilir bence.

Dh den çek kampanyasi olmadigi için alan hala yok bence :)

• 15.6'' olanı çok çekici görünüyor, keşke gelse
  • Arkadaşlar ram'in yükseltilememe olayı nedir, tam anlayamadım. Asus'un kendi sayfasında (http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_Flip_TP300LD/specifications/) ram ile ilgili (DDR3L 1600 MHz SDRAM, up to 12 G) ifadesi var. Bilgisayar bileşenlerinden çok anlamam, ama kullanılan ifadeden 12 GB'a kadar DDR3L ram takılabileceğini anlıyorum. Tek slot olduğu için aynı nitelikteki bir ram'i alıp, mevcut olanın yerine takınca çalışmayacak mı şimdi bu alet? Bir bilen aydınlatırsa sevinirim.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-flex-2-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-8gb-sshd-14-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar-59-433516/productDetails.aspx?productId=bd802444&categoryId=98#Gorseller arkadaşlar hepsiburadaya bugün düştü hem ekran çözünürlüğü daha iyi hem i5 hem de ram yükseltme durumu 16 gb a kadar mümkün bunun dışında geri kalan özellikler aynı bu üründede harici ekran kartı var ama tp300ld ye göre tek dezavantajı tablet modu yok stand modu var :S tam asusu almaya karar vermişken bianda kararsız kaldım :S tablet modu olsa 650 lira farka rağmen direk bunu alcaktım :S

• Bende bu cihazı alma arefesindeydim yaklaşık 1 ay öncede hepsiburadada vardı ve fiyatı 1700 civarındaydı, sonra kaldırdılar hatta ben mesaj attım bir daha ne zaman gelecek diye, ama şuanda fiyat uçmuş 300 tl daha zamlanmış, ekran kartı giriş seviyesi bir kart, hd 4400 ayarında, bunun yerine 8 gb ram ve 128 ssd olsaymış tadından yenmezmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.