Şimdi Ara

Asus TP300LD-C4089H Hakkında Yorumlarınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
16.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tm da dedgn model 128 ssd 8 gb ram pc depoda 1400 satlmis konu baslignn diger modeli tp300 sersi i5 li olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 150 TL çek ve 100 TL bonus var alacak olanların dikkatine..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi hediye çeki vermişler nerdeyse şunu şu gün alırsan diye sınır koyacak adiler ne anladık bu hediye çekinden :S
  • Pcdepo'da 890TL'den satışa çıkmış. Hepsiburada bayağı giydirmiş fiyata.

http://www.pcdepo.com/asus-tp300ld-c4089h-dokunmatik-ultrabook
  • gtagucu kullanıcısına yanıt
    stok yok gözüküyor.
  • gtagucu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle inanmayın. Pcdeponun kendi aklınca ben en ucuz satarım politikasıdır o. Çoğu laptopa aynı şeyi yapar.
    Stokla olmayan ürünlerini ucuzlatır millet girip bakınca ----aaaa nekadar ucuz pcdepo çok ucuza laptop satıyor----- dedirtmektir amaçları.
    Kınıyorum pcdepoyu.

Stoklarına fiyatını değiştirmeden o fiyata koysunlar bende hiçbirşey bilmiyorum!

Kesinlikle inanmayın. İnanmıyorsanız gidin lenovo nun hemen hemen aynı özellikteki (stand modu var tam tablet özellikli değil) dokunmatik laptobun fiyatına bakın anlarsınız....
  • Arkadaşlar bilgisayarı bugün aldım hepsi burada dan. Ancak fan sesi çok geliyor bu normal mi? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Bunun haricinde bilgisayar gayet iyi. Bide kulaklık takıldığında ses yüksek iyi ama kulaklıksız yani normal halinde orta düzeyde. Çok yüksek değil ama kötü de değil.
  • çatlakpdrci Ç kullanıcısına yanıt
    Bakalim bende aldim hediye çeki kampanyasi gelince
    Gelsin bi inceleme yapar paylasiriz tartisiriz

• Bu model benimde çok merak ettiğim bi model şuan da asus'un GT540M kartlı K53SV serisini kullanıyorum oyun oynadığım yok ve çoğu yerde kullanıyorum bilgisayarı satıp bunu mu alsam ki bilemedim valla şuankinden de memnunum baya da alınır mı beyler sizce?
  • elmaarmutportakal kullanıcısına yanıt
    Iyi olur ya bi benimkindeyse sorun iade edeyim geç olmadan

• arkadaşlar iyi akşamlar,

bende laptop almak için araştırma yapıyordum, hepsiburadanın ilanını görünce bu makine dikkatimi çekti fakat hem pcdepo hemde
    http://www.teknolojikapinda.com/asus-tp300ld-c4089h-dokunmatik-ultrabook bu sitede olan fiyatlar biraz kafamı karışırdı. Gerçi her ikisinde de stokda yok, fakat gerçekten bu cihazın fiyatı bu mudur? hepsiburada ki fiyat biraz pahalı mı? pcdepo ve teknolojikapında'da stok durumu müsaitken bu cihazı gören oldu mu? fiyatı neydi?

birde alan arkadaşların tecrübelerini bekliyorum,bende almayı düşünüyorum. teşekkürler.

• evet kullanan veya pc den anlayan arkadaslar bakıp bilgi verirseniz ürün hakkında bende almayı düsünüyorum ....
  • burda ram 12gb ye kadar yukselecegı yazıyor acaba aynı cıhazmı tecrübeli arkadaslar bakabılırlermi ..
    yukselıyorsa da alınabılır ..

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_Flip_TP300LD/specifications/
  • Elmaarmutportakal arkadaş sen almıştım sanırım bu bilgisayarı nasıl, izlenimlerin nedir? Alınabilir mi bu bilgisayar? Ya da alan diğer arkadaşlar durum nedir yorumlarınız nedir paylaşabilir misiniz?

• ea_hakan E kullanıcısına yanıt
    Hocam aldim ama pazartesi geçecek elime
    Sali falan bir inceleme konusu acmayi dusunuyorum

• Valla bende aldım da fan sesi acayip rahatsız ediyo yani bide hızlı gelmedi bana yavaş sanki hepsiburada ya geri gönderecem fan sesinden ötürü düzelirse ne ala yoksa iade ederim

• Bide bir şey soracam ben sesini falan denemek için İnternet'e girdim film falan açtım bide ilk açıldığında dil seçeneği kullanıcı adını falan mecbur girmek zorundaydım bunları da girdim iade de sorun çıkarırlar mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: çatlakpdrci

Bide bir şey soracam ben sesini falan denemek için İnternet'e girdim film falan açtım bide ilk açıldığında dil seçeneği kullanıcı adını falan mecbur girmek zorundaydım bunları da girdim iade de sorun çıkarırlar mı??

iade etmeden önce windows'un içinden sıfırlarsan makina ilk aldığın hale gelir.
  • sorun olmaz çünkü ayıplı mal satıyorlar paranı direk iade alabilirsin

• Şuan aldım ürünü arkadaşlar kullanmaya başladım . Ancak bana iade edilen kutusu açılmış bir ürün yolladılar.

Herhangi bir fan sesi veya herhangi bişey yok görüntü ve dokunmatik çok iyi bataryası boş bir şekilde geldi. Normalde dolu olarak geliyor diye biliyorum laptopların pilleri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.